Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMajju ale w 9 dni po ma prawo się pokazać nieco później jak i u mnie
po co to nam pisałaś, ja się nakręciłam podobnie jak ty
Przyszły mi lakiery , chyba dzisiaj strzelę nowym pazury
Cynamon biedaku to ty do lekarza powinnaś iść z tym kaszlem. Z domowych sposobów to syrop z cebuli, ale może próbuj też mleko czosnek i miód , zabija bakterie podobno.
Aga zazdraszczam słonka bo u mnie leje od ranaNa kiedy ci @ wypada?
Lucce ja też koło 16 zwykle nawet później, chyba że byłam bliska owu i miała dużo testów allegrowych to i dwa razy dziennie szczałamlubię to no co
Menu niby proste ale smaczne
Milka czekamy na wykres zatem
Paryzetka ziółka pijesz?
Ja byłm u jakiegoś starego capa, dałam mu wyniki badań to nawet przeczytać nie umiałpokazałam mu gardło to mówi , że język mu zasłania i nie widzi plamek. Ale póki nie ma temp to mam się nie martwić więc spoko , luz. Mam płukać gardło w rozpuszczonej polopirynie c bez połykania bo nie wolno. Dzisiaj mam dużo więcej siły, takiego dnia potrzebowałam
jutro tylko jeszcze do pracy i weekend
a potem szykują mi się bardzo spokojne 2 tyg w pracy bo pracuję tylko 3 razy w tyg z tego 1 raz w domu więc jadę tylko dwa razy w tyg do biura
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 12:08
cinnamon cookie, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Hello witam się już z roboty
Chmureczko trzymam kciuki za męża
Maju za ciebie też nadal trzymam kciukasy, co do testu wywal go pamietasz jak ja ostatnio miałam tak po kilku godzinach duł przy niepowodzeniu był duużo większy. Od razy mi to do kosza. Jutro beta i będziesz wiedzieć a nie takie denerwowaanie się czy to wada testy czy ciąża. Zeby nie było życzę Ci ciąży, jesteś po HSG więc masz duuużo większe szanse na pozytywny wynik. Kuużwa nakręciłam się, idź że ty już dziś na bete bo zwariuję.
Ruby Edycik kurujcie się i nie przejmujcie robotą
Madzik rowniez miłego i już niedlugo będziesz w ojczyźnie super, będę mogła mieć wrażenie że jesteś dużo bliżej chodź i do wroclawia cholernie mi daleko
Głupie pytanie w jakim tempie rosną pęcherzyki i przy jakiej wielkości jest owulacja? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby piję ale niestety czasem pomijam jakiś dzień, za to parzę pidwójną ilość, liczy się?
Edycik u mnie wszystko w normie - tak poza tym, że myślę i myślę i jakieś nowe plany na życie mi się roją w głowie i to takie w realizacji, których dziecko by tylko przeszkadzało - chyba zaklinam rzeczywistość
Majju mój pierwszy pozytywny też był po paru godzinach. Chociaz w poprzednim cyklu też był cień na teście, który nie zmienił się w drugą kreskę, więc jak masz w planach betę to idź już dzisiaj
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Majju czekam z niecierpliwoscią
Paryzetka a jakie plany pochwal sieA wyjątkowo przesądna jestem ostatnio. Jak wyjdę ze strefy marzeń do strefy konkretów to się pochwalę
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:
to by sie zgadzało, miałaś pęcherzyk 13 mm
1-2 mm dziennie, do piątku może mieć ok 20
a robiłaś dziś już test owu ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja przepraszam, ale mnie dzisiaj nie będzie
W pracy dym, afera i opierd*l od samego rana...Po prostu szkoda gadać! A później musze Męża zawieźć do neurochirurga do Łodzi i jeszcze jakoś wrócić, a to bedzie pewnie bardzo późno. Jak dam radę, odezwę sie wieczorkiem, a jak nie, to jutro. Buziaki :* Miłego dnia!
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06