Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majju jednak dziś, no to trzymam mocno !! :*:*:*
Katiuszka daj znać jak tam dziś test owu, pewnie pęcherzyk już urósł od ostatniej wizyty
Smerfku współczuje fatalnego dnia, ale jeszcze się nie skończył, więc życzę Ci by spotkało Cię coś przyjemnego jednak dzisiaj :*
Paryzetka super, ze jakieś nowe plany snujesz, zawsze to jakaś odmianaczekam cierpliwie aż wyjdą ze strefy marzeń i się podzielisz
Madzikk już wolne??
Paryzetka83, majju lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Majju trzymam bardzo mocno kciuki!!!!
Ruby ale Ci się trafił lekarz. Przecież nie musi być temp. może od luteiny coś. Nie pamiętam jak to się zwie. Jak miałaś problem od niej na dole to może i śluzówka u góry reaguje na nią też zapaleniem.
Dziękuję za wsparcie :-* -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Majju trzymam bardzo mocno kciuki!!!!
Ruby ale Ci się trafił lekarz. Przecież nie musi być temp. może od luteiny coś. Nie pamiętam jak to się zwie. Jak miałaś problem od niej na dole to może i śluzówka u góry reaguje na nią też zapaleniem.
Dziękuję za wsparcie :-*
Kjopaa właśnie raczej nie bo się przerzuciłam na tę na dole znowu bo mam cystę i lekarz tak kazał
Majju w jakim labie robiłaś , że po 3 h wyniki? bardzo szybko -
Wpadam na chwilkę, bo zabiegany dziś dzień mam. Widziałam człowieka, który pod przychodnią zmarł, reanimowali go 40 min i nic
Straszny widok
Ciężko mi dzisiaj...
Majusiu z całej siły trzymam kciuki :*29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny