Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Hahah można i tak ale z tak osłabionym organizmem to musiałby być cud żeby się coś zalęgło....
wszystko się dakatiuszaa, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majju tulam;-(
Oj dziewczynki wreszcie laptop, no beznadziejny mam ten telefon upisałam się a wstawiło trzy słowa, porażka.
Katiuszka super pomysł ja powinnam testować 29.04 ale zacznę pewnie 24.04-))) Cynamonek i ja już na liście która kobitki następna.
Ps.1. Miałam trzy testy owu z grubymi krechami to kiedy była owu? takie pytanko??... Stwierdzam że ta wit b6 na mnie działa rewelacyjnie, w życiu nie miałam takich krech na owutestach.
Ps. 2 Synuń jest 49 na liście rezerwowej w jednym przedszkolu i pierwszy na drugiej liście w drugim przedszkolu. Oczywiście tam gdzie jest na 49 jest fajne nowoczesne przedszkole...echh samo życie;-((Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 19:51
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Tylko ile z Was dotrwa do tego 28.04 ?? Rany, będzie tyle emocji na raz? ;P
Już nie mogę się doczekać tyle emocji tyle radości z tego jak się dziewczynom udaje.Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i super że jest lista, to teraz tylko wyglądać pierwszych objawów ciążowych ja chyba się zbieram spać bo o 4.40 trzeba wstać ;P
miłych snów przyszłe i obecne mamusie ;*Edycik lubi tę wiadomość
-
Katiuszka Kochana ja dezerteruje,znacie moja awersje do testów....jesli w ogóle się zdecyduje to dopiero po terminie @ poza tym nastawiam sie juz na weekend majowy i to chce miec w głowie -testy mnie stresują za bardzo
Ale bede Was śledzić i trzymać kciuki !:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 21:18
Milka1991, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę