Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piątunio
Melduję biel... Czekam na @, powinna być dziś. Mam lekkiego doła, bo trochę się znowu nastawiłam. Do tej pory nie mam objawów nadchodzącej @, które zawsze, na prawde zawsze pojawiały się kilka dni przed. Niby próbowałam się nie nastawiač, ale nie wyszło
Miłego dnia :*29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka tule. Trzeba wierzyc.
Katiuszka @ 1 maja bedzie chyba ze przez wakacje sie troszeczke opozni. U nas nic nie bylo w tym cyklu:)
Lece sie szykowac. Samolot mam przed 14 ale musze na lotnisko dojechac. Napisze jak dolece.
Milego piatku!AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHej kobiety,
Ja już po sniadaniu w pracy
Edycik dziekuje, dobrze, w sumie to nic mi nie dolega już Teraz mam inny problem...a mianowicie wyszły mi wysokie przeciwciała w różyczce bo ponad 500 , a ja nie przechodziłam jej...i teraz się zastanawiam bo podobno można też bezobjawowo przejść, o ile tak przeszłam to oby to było dawno temu bo jak nie to mam problem.
Madzikk bezpiecznej i szybkiej podróży no i udanych wakacji kochana u nas w ojczyźnie
Madka przykro mi bardzo :* ściskamEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Madzik udanego lotu
Dzięki Dziewczyny za dobre słowo. Mam jedno pytanko. Co jeżeli miałam owu później niż testy pokazały i odstawiłam dupka np 7 dni po owu (ja biorę przez 5 dni od 21 do 25dc). Czy tak jak wcześniej dostanę @ 3 dni po odstawieniu czy jednak później, żeby fl trwała te 13-14 dni? W tym cyklu owu prawdopodobnie była 15dc, dupka zaczęłam brać 22 dc. Wkurzam się strasznie. Mam nadzieję, że w miarę logicznie zadałam pytaniemadzikk lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Hej.
Melduję po wizycie u androloga.
Zlecił szereg badań do wykoniania, mąż ma teratozospermię czy jakoś tam. Gdyby wyniki były niepokojące to mamy się zgłosić jeszcze raz, jeśli będzie w miarę ok, to decyzje ma podejmować ginekolog, ale powiedział, że może się skończyć na in vitro i to z biopsją jąder
Mam doła, idę do roboty
Maju, Madka, tulę!!!
Miłego dnia :8Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnymadka wrote:Madzik udanego lotu
Dzięki Dziewczyny za dobre słowo. Mam jedno pytanko. Co jeżeli miałam owu później niż testy pokazały i odstawiłam dupka np 7 dni po owu (ja biorę przez 5 dni od 21 do 25dc). Czy tak jak wcześniej dostanę @ 3 dni po odstawieniu czy jednak później, żeby fl trwała te 13-14 dni? W tym cyklu owu prawdopodobnie była 15dc, dupka zaczęłam brać 22 dc. Wkurzam się strasznie. Mam nadzieję, że w miarę logicznie zadałam pytanie -
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Hej.
Melduję po wizycie u androloga.
Zlecił szereg badań do wykoniania, mąż ma teratozospermię czy jakoś tam. Gdyby wyniki były niepokojące to mamy się zgłosić jeszcze raz, jeśli będzie w miarę ok, to decyzje ma podejmować ginekolog, ale powiedział, że może się skończyć na in vitro i to z biopsją jąder
Mam doła, idę do roboty
Maju, Madka, tulę!!!
Miłego dnia :8chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja (dezerter testowy;)
Madka Kochana....wiem jakie to uczucie, tulę mocno :*
Chmureczka ja wierzę, że uda się inaczej, naprawdę! :* a M jak się czuje?
Katiuszka nie ma już melisek ?chmurreczkaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę