Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piątunio

Melduję biel... Czekam na @, powinna być dziś. Mam lekkiego doła, bo trochę się znowu nastawiłam. Do tej pory nie mam objawów nadchodzącej @, które zawsze, na prawde zawsze pojawiały się kilka dni przed. Niby próbowałam się nie nastawiač, ale nie wyszło
Miłego dnia :*29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka tule. Trzeba wierzyc.
Katiuszka @ 1 maja bedzie chyba ze przez wakacje sie troszeczke opozni. U nas nic nie bylo w tym cyklu:)
Lece sie szykowac. Samolot mam przed 14 ale musze na lotnisko dojechac. Napisze jak dolece.
Milego piatku!
AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHej kobiety,
Ja już po sniadaniu w pracy
Edycik dziekuje, dobrze, w sumie to nic mi nie dolega już
Teraz mam inny problem...a mianowicie wyszły mi wysokie przeciwciała w różyczce bo ponad 500 , a ja nie przechodziłam jej...i teraz się zastanawiam bo podobno można też bezobjawowo przejść, o ile tak przeszłam to oby to było dawno temu bo jak nie to mam problem.
Madzikk bezpiecznej i szybkiej podróży
no i udanych wakacji kochana u nas w ojczyźnie 
Madka przykro mi bardzo :* ściskam
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Madzik udanego lotu

Dzięki Dziewczyny za dobre słowo. Mam jedno pytanko. Co jeżeli miałam owu później niż testy pokazały i odstawiłam dupka np 7 dni po owu (ja biorę przez 5 dni od 21 do 25dc). Czy tak jak wcześniej dostanę @ 3 dni po odstawieniu czy jednak później, żeby fl trwała te 13-14 dni? W tym cyklu owu prawdopodobnie była 15dc, dupka zaczęłam brać 22 dc. Wkurzam się strasznie. Mam nadzieję, że w miarę logicznie zadałam pytanie
madzikk lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Hej.
Melduję po wizycie u androloga.
Zlecił szereg badań do wykoniania, mąż ma teratozospermię czy jakoś tam. Gdyby wyniki były niepokojące to mamy się zgłosić jeszcze raz, jeśli będzie w miarę ok, to decyzje ma podejmować ginekolog, ale powiedział, że może się skończyć na in vitro i to z biopsją jąder
Mam doła, idę do roboty
Maju, Madka, tulę!!!
Miłego dnia :8Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyMadka ty miałaś super swój prog więc wydaje mi się że dupek u ciebie nie zmienia za duzo...więc czy wcześniej czy pózniej moim zdaniem dostaniesz tak żeby faza trwała jak zawsze 13-14 dni.madka wrote:Madzik udanego lotu

Dzięki Dziewczyny za dobre słowo. Mam jedno pytanko. Co jeżeli miałam owu później niż testy pokazały i odstawiłam dupka np 7 dni po owu (ja biorę przez 5 dni od 21 do 25dc). Czy tak jak wcześniej dostanę @ 3 dni po odstawieniu czy jednak później, żeby fl trwała te 13-14 dni? W tym cyklu owu prawdopodobnie była 15dc, dupka zaczęłam brać 22 dc. Wkurzam się strasznie. Mam nadzieję, że w miarę logicznie zadałam pytanie
-
nick nieaktualnychmureczko, aż tak? kurde oby po powtórce badań jednak cos innego wyszło...sciskam mocno :*chmurreczkaa wrote:Hej.
Melduję po wizycie u androloga.
Zlecił szereg badań do wykoniania, mąż ma teratozospermię czy jakoś tam. Gdyby wyniki były niepokojące to mamy się zgłosić jeszcze raz, jeśli będzie w miarę ok, to decyzje ma podejmować ginekolog, ale powiedział, że może się skończyć na in vitro i to z biopsją jąder
Mam doła, idę do roboty
Maju, Madka, tulę!!!
Miłego dnia :8
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja (dezerter testowy;)
Madka Kochana....wiem jakie to uczucie, tulę mocno :*
Chmureczka ja wierzę, że uda się inaczej, naprawdę! :* a M jak się czuje?
Katiuszka nie ma już melisek ?
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 

Chociaż tuż przed majówką, jeśli pogoda pozwoli wyjazdową, zatestuję