Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cinnamon to jak skutek uboczny i po odstawieniu nadal sie męczysz to może tym bardziej do lekarza?...żeby Ci to nie zaszkodziło, może uczulona na coś jesteś...kurcze martwię sięCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby ja mam tak:
Różyczka przeciwciała w kl. IgG 107,50 IU/ml
normy:
0,0 - 4,9 - ujemny
5,0 - 9,9 - wątpliwy
≥ 10,00 - dodatni
i nie doczepił się gin do tego.
Majju a badałaś IGM też? bo ja właśnie nieeee -
Ruby proszę , nie czytaj i nie panikuj, jak tak bardzo Cie to martwi to lepiej do swojego gina zadzwonić a nie szukać u dr google...może zleci też igm.
Nie stresuj bo to nie wskazaneCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby proszę , nie czytaj i nie panikuj, jak tak bardzo Cie to martwi to lepiej do swojego gina zadzwonić a nie szukać u dr google...może zleci też igm.
Nie stresuj bo to nie wskazane
edit: taka mam naturę, zawsze drążę, czytam, dopytuję nie idzie to w parze z tym , że panikuję, może tak to brzmi ale nie jest to panika tylko bardziej dociekliwośćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 11:51
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby, ja mam tak samo. Bardzo ciekawa nawet tego co mnie nie dotyczy, jak na jakis temat czegos nie wiem to sie zawsze doksztaucam. Zwlaszcza jezeli chodzi o medycyne i inwestowanie w bycie zdrowszym. Jak cos tobie 'grozi' to lepiej jest byc tego swiadomym, choroba wykryta szybko jest do opanowania. A ja wiem ze u ciebie bedzie wszystko dobrze:)
Ciacho, jezeli po tych tabletkach nie mozna prowadzic pojazdow to dlatego sie kreci w glowce. Wiele lekow moze powodowac problemy z jelitami. Cos mi sie wydaje ze to bedzie jednak alergia. Moja mama kaszle na mokro juz od ponad tygodnia. A teraz sezon alergiczny. Uwazaj na siebie.
Chmureczka, nie martw sie na zapas, nie masz na to wplywu. Zrobicie badania, a jak bedzie trzeba to bedzie invitro. Bo jezeli tylko to jest problemem to invitro musi sie udac. Uszy do gory kochana i badzmy dobrej mysli.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
midnight wrote:Cinnamon to jak skutek uboczny i po odstawieniu nadal sie męczysz to może tym bardziej do lekarza?...żeby Ci to nie zaszkodziło, może uczulona na coś jesteś...kurcze martwię się
Edit. Madzikk dzięki, chyba masz rację, zaczyna mi się wszystko uspokajać, poza kaszlem oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 12:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ruby, ja mam tak samo. Bardzo ciekawa nawet tego co mnie nie dotyczy, jak na jakis temat czegos nie wiem to sie zawsze doksztaucam. Zwlaszcza jezeli chodzi o medycyne i inwestowanie w bycie zdrowszym. Jak cos tobie 'grozi' to lepiej jest byc tego swiadomym, choroba wykryta szybko jest do opanowania. A ja wiem ze u ciebie bedzie wszystko dobrze:)
Ja tez w to nie wątpię, że będzie dobrze, ale ujęłas to idealnie, jakbym o sobie czytała
Zmieściłaś się z walizką do samolotu? takie długie wczasy to pewnie pół szafy zabrałaś -
nick nieaktualny