Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Ohhhhh nieeeee... Aga, siedzę i beczę... cudny filmik!!!! Niesamowity... Aż nie wiem co napisać, ale uderzył mnie prosto w serducho... I rozmazał makijaż przy okazji
Dziękuję Sisterko za link :*
Proszę Kochana :* zaraz będę go puszczać Mamie i Siostrze. Wlał we mnie spokój ten filmik.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Owieczko no to do dzieła ;p ja na razie pragnę pierwszego hałaśliwca, za cicho u mnie w domku :'( Agulka ma chociaż siostrzenicę...
Aga może znajdziesz jeszcze jakiś inny film dający nadzieję, lubimy toAgaL lubi tę wiadomość
-
Chmureczko wyniki mojego Męża też są delikatnie mówiąc kiepskie, ale i my się nie poddajemy. Trzymaj się Kochana! Będziemy walczyć razem :*
Milka dziękuję, ale niestety z tym moim Mężulem to nie takie prosteMimo wszystko trzeba mieć nadzieję!
Aguś dziękuję Kochana :* Ciężko mi ostatnio, bo nawarstwia się tego wszystkiego sporo, ale musi być lepiej w końcu...
Dziewczyny uciekam do MężaBuziaki i miłego wieczoru :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 21:20
Milka1991, chmurreczkaa, AgaL, Edycik, Imię_Róży lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Ruby świetny pomysł, też tak zaraz uczynię ;P czekam tylko na mojego Miśka. Jutro i pojutrze mam zjazd na uczelni, więc idę już spać aby rano wstać. Wesołego weekendu z mnóstwem słońca!!! branoc
Ruby lubi tę wiadomość
-
Chmureczko i Smerfku - po to tu jesteśmy
żeby się pochwalić i pożalić
dwie inne sytuacje ale życzę poprawy zdrowia dla Waszych mężów i dużo wiary, że wszystko ułoży się dobrze :*
Ja tymczasem uciekam na szybki prysznic i do wyrka... M przyniósł nalewkę babcinej roboty, jak myślicie, przy kaszlu mogę spożyć?miłego wieczorku wszystkim :*
Smerfelinka, AgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Chmureczko i Smerfku - po to tu jesteśmy
żeby się pochwalić i pożalić
dwie inne sytuacje ale życzę poprawy zdrowia dla Waszych mężów i dużo wiary, że wszystko ułoży się dobrze :*
Ja tymczasem uciekam na szybki prysznic i do wyrka... M przyniósł nalewkę babcinej roboty, jak myślicie, przy kaszlu mogę spożyć?miłego wieczorku wszystkim :*
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Ruby świetny pomysł, też tak zaraz uczynię ;P czekam tylko na mojego Miśka. Jutro i pojutrze mam zjazd na uczelni, więc idę już spać aby rano wstać. Wesołego weekendu z mnóstwem słońca!!! branoc
bo już mi się seks co noc śni
-
Ruby :* I chyba tak zrobię!
Cynamonku :* Ja bym sobie nie żałowałaA może pomoże?
PS Będę jutro po treningu KochaneMuszę iść się wybiegać i humor będzie od razu lepszy
Dobrej nocki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 21:23
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ruby wrote:Milka o widzisz, ja mojemu wygrażam że dzisiaj już na bank coś będzie
bo już mi się seks co noc śni
;D;D
A Ty bierz się do roboty, póki brzusio Ci jeszcze nie przeszkadza :*Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Rubiku, nie mów mi o sexie bo też już się nie mogę doczekać, a tu okres, buu. Jak się tylko skończy, to tak nadrobimy z mążkiem zaległości, że owulki nie przeoczymy na pewno
;D;D
A Ty bierz się do roboty, póki brzusio Ci jeszcze nie przeszkadza :*no mój dyga przez tę cystę co mam i mówi że nie nie poczekamy, ale dzisiaj chyba mu nie podaruję, czekam aż młoda zaśnie i o ile się doczekam, a wcześniej nie padnę to załatwię go dzisiaj na cacy
Milka1991, Edycik, chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Hej.
Wstałam dziś wcześnie razem z Mężem, bo idzie upuścić trochę krwi na badaniaWyniki części z nich będą do 2 tygodni, kupa czasu...
Ruby dorwałaś Męża?
Ja mam dziś ostatni dzień @, mam więc dziś w planie pierwszy okład z borowiny
PS. Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie. Ja się tak szybko nie poddaję, walczymy dalejMilka1991 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dzień dobry
ja jeszcze w łóżku ale pomyślałam, że zajrzę zanim wstanę po kawę
nalewki troszkę wypiłam ale chyba nic nie pomogła
Ruby doczekałaś i dorwałaś mężulka?
Chmureczko kciuki za wyniki :*
Milka miłej nauki
Edycik jakie plany weekendowe?
-
nick nieaktualnyHej,
Dorwalam ale jaka porażka, odpadlam ledwo po rozgrzewce i M biedny został bez niczego
Chmurka powodzenia :-*
Cynamon chyba jednak bez lekarza się nie obejdzie?
Edycik Ty to ranny ptaszek jesteś, M tez wstaje z Tobą? Bo mojego to koniami nie rusze o tej porze
Kasia1407, Edycik lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Ja juz po sniadanku i uciekam do pracy.
Chmureczko kciuki za wyniki. I glowka do góry nie poddajemy się. Jest dzien załamania ale na drugi dzien wstajemy i walczymy dalej
Ruby jak tam ci sie wczorajszy wieczór udal?
Aga ja filmiku nie mogę odtworzyc ponieważ z M tak poszalelismy sobie z netem ze go wyczerpalismy i pozostal mi tylko w telefonie a juz w tel. Ciezko odtworzyc
Owieczka witamy
Cinnamon a jaka naleweczka ? Milego dnia życzę
Edycik co tam słychać u ciebie?
Ja dzisiaj jadę na urodziny 3 do chrzesniaka więc niestety po ppludniu mnie nie będzie
Ale wam życzę miłego weekendu, jak najbardziej udanego i pieknej pogody