Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiu muszę dziś zapytać co to za nalewka, bo M nie zapytał a ja nie wyczuwam konkretnego smaku
wydaje mi się, że może malina i miód? Ale ręki nie dam uciąć
życzę udanego popołudnia i imprezki
No chyba w poniedziałek lekarz jak tak... Kaszel nie przechodzi, teraz wypiłam Sudafed Muco i taaaaaaaaaaak mnie rozgrzało przez chwilę, patrzę a tam 4,7% obj alkoholu
Edit. Ruby ależ z Ciebie zła kobietarozpalić faceta i zostawić..... No no no!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 09:28
chmurreczkaa, Milka1991, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Hej ja wstałam o 7.30 i miałam mieć poranek dla siebie i coś naskrobać , ale zaraz wstał M. i za nim mały i mieliśmy poranek we trójkę
Za chwilkę jedziemy na zakupy i do bawialni, mały wytraci tam trochę energii.
Ja już po owulce, więc mogłabym testować ale takich testów nie robią).
Ruby hahaha niezła jesteś rozpalić faceta i smacznie usnąć hahah:-)
Lucc no ja tą wit. b6 będę chwalić wiesiołki, siemienia i inne niech się schowają
Ps. widziałam w tym tygodniu trzy bociany, także ten dziewczynki trzy ciążunie w kwietniu nam się szykują))
cinnamon cookie, Edycik, chmurreczkaa, Smerfelinka, midnight, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
madka wrote:Jestem na działce, więc znowu mnie nie będzie. Melduję @ i lekkiego doła
Miłego weekendu :*
ps. mam takiego plana żeby w tym cyklu nie brać dupka i zbadać swój własny rodzony prog, bo nie miałam badanego i ginka dała mi go tak na oko;-PP... zacznę brać jak coś zaskoczy, myślicie, że to dobry plan, czy jednak go brać????Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 10:53
Milka1991, madka lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Milka a co ile masz @?
-
Dżizas Milka no to nie wiem co ci doradzić, ja pewnie na twoim miejscu to olewałabym testy od 9 dc i patrzyła kiedy pojawią się II krechy do skutku, tylko to może być drogie rozwiązanie bo te teściki do tanich nie należą
-
Edycik wrote:A ja dziś rano bociana widziałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 10:58
Edycik, Ruby lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Milka jeszcze jakbyś się na monitoring gdzieś wbiła, to już full opcja, choć kosztowna...twój m. chyba nie będzie miał nic przeciw codziennemu molestowaniu;-)