Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik dobrze prawi kup te z rossmanna faccelle;-) tylko mnie się wydaje, że te strumieniowe lepsze.
Edycik te poranki uwielbiam śniadanie w piżamach na wielkim łóżku w salonie, i młody znosi do łóżka wszystkie możliwe klocki, betoniarki, koparki, grabki itp itd... ale teraz się ogarniamy do tej bawialni bo młody juz strasznie chce jechać, miłego popołudnia dziewczynki dam głos wieczorem:-))
ps.1. właśnie małe się wysmarowało kremem na biało...
ps2 ja wierzę w bociany bo zanim zaszłam w ciążę z małym to jeden mi nawet na dach nasrał;-PPPP
Edycik, Milka1991, cinnamon cookie, chmurreczkaa, Smerfelinka lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tu bociany od samego rana
Kobiety to musi oznaczać 4 ciąże
jestem napalona bardziej niż wy
My już chatę ogarnęliśmy i zaraz zabieram się za jakieś żarełko , potem młoda jedzie w świat
Cynamon no ja dostałam to co chciałamza to m zażyczył sobie powtórki dziś lub jutro
Madka ściskam :* baw się dobrze na działeczce
Imię no to czekam na godne szczanko od 6 dnia po owu ofkors
Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mąż upuścił dziś trochę krwi, kosztowało nas to 252 zł. Teraz oczekiwanie na wyniki. Za max 2 tygodnie wszystko będzie jasne. Od poniedziałku zaczynamy antybiotyk na gronkowca, mając nadzieję, że to da jakiś skutek. Potem początkiem maja kontrolny posiew i badanie nasienia. Wtedy będzie można postawić konkretną diagnozę i dowiemy się, czy jest jakaś szansa na naturalne poczęcie. Ja muszę zrobić jeszcze posiew z pochwy na bakterie, żeby skontrolować, czy też nie mam tego gronkowca, choć lekarze są zgodni w tej kwestii, że kobieta trudniej łapie tą bakterię, przynajmniej jeśli chodzi o drogi rodne, ale chcę mieć pełny i jasny obraz tej sytuacji.
Milka1991, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Hej dziewczyny,
Pisałam już na innych wątkach, ale tam cisza. Może któraś z Was mi co nie co wytłumaczy ...
Wczoraj byłam na USG 16dc Lekarz stwierdził że już po owulacji, widziałam pęcherzyk tak jakby powietrze z niego uszło, ale brak płynu w zatoce Douglasa a do tego lekarz się zdziwił bo endometrium trójlinijne. I stwierdził że owulka musiała być niedawno.
Co o tym sądzicie ? Skoro owulacja rzekomo była to czemu brak płynu w zatoce i czemu endometrium nadal trójlinijne ? Czy faktycznie ta owulacja dopiero co była ?
Ja myślałam (czułam) że owulację miałam koło 13 dc. -
Mika pewnie żadna z nas Ci tego nie wyjaśni, bo niestety nie jesteśmy ginekologami. Może tym razem owulacji w ogóle nie było i pęcherzyk po prostu się wchłonął, stąd brak płynu, ale to tylko taka luźna myśl, bo zawsze może być tak jak mówił lekarz, że owulka była później niż przypuszczałaś. Następnym razem bardziej pomęcz swojego ginekologa jeśli masz jakieś wątpliwości i spróbuj prowadzić wykres temperatur, wtedy łatwiej będzie Ci rozszyfrować kiedy była i czy w ogóle była owulacja.
Milka1991 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
chmurreczkaa wrote:Mika pewnie żadna z nas Ci tego nie wyjaśni, bo niestety nie jesteśmy ginekologami. Może tym razem owulacji w ogóle nie było i pęcherzyk po prostu się wchłonął, stąd brak płynu, ale to tylko taka luźna myśl, bo zawsze może być tak jak mówił lekarz, że owulka była później niż przypuszczałaś. Następnym razem bardziej pomęcz swojego ginekologa jeśli masz jakieś wątpliwości i spróbuj prowadzić wykres temperatur, wtedy łatwiej będzie Ci rozszyfrować kiedy była i czy w ogóle była owulacja.
Pytam z czystej ciekawości, wykresy już przerabiałam (za bardzo się wówczas wkręcałam i nie mogłam zaciążyć kiedy odpuściłam bez problemu zaszłam i mam jedno dziecko) w kolejne też zachodziłam bez problemu tylko od razu ronie
Póki co biorę acard i dupka zobaczymy co z tego wyjdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny