Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki

Madzikk co do pasa takiego za dyche...nie chcę Cie martwic ale mi sie nie sprawdził, bardzo się ściągał, z tym ze ja mam duzo do schowania, potem kupilam taki gorset z ramiaczkami i już było lepiej, ale tak bardzo i tak nie ściska, tyle ze te fałdki bardziej sie wyrównują,
spokojnego lotu!
Lucc wszystkiego dobrego dla córy ! menu wygląda pysznie
Majuś tulę mocno :* trzymasz sie? udanej imprezy i koncertu-odbij sobie :*
Madka współczuję tego widoku, a za biel przytulam :*
Chmurka może nie będzie tak źle? trzymam kciuki żeby wyniki były dobre
Trzymam za Was wszystkie kciuki!!! i przesyłam wisruski żebyście pozaciążały do końca lata, bo na BF coś smutno tam, pozaciążajcie żeby można było popytlować i rozkręcić wątek!
nick nieaktualny, Edycik, cinnamon cookie, AgaL, madzikk, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzień dobry

Madzikk bezpiecznej podróży
Madka przytulam :*
Chmureczko oby wyniki były lepsze i proszę nie zakładaj od razu najgorszego scenariusza.... głowa do góry :*
Ruby na tym się nie znam ale jak widzisz Majju się zna
Majju udanego gotowania i imprezki
Aguś nie skusisz się na teścik? Taki mały malutki tyci tyci?
A ja czuję się fatalnie
sorry za opis ale ganiam na kibel, niedobrze mi, kaszlę, w głowie się kręci.... wszystko na raz
chyba przesadziłam z tabletkami i syropami
AgaL, Edycik, madzikk, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby nie wiem kto Ci tak powiedział...ja wiem że jak byłam szczepiona-chyba w podobnym czaasie-bo tak sie szczepi , to jest ok, jak przechodziłaś to też ok, bo przechodzi się raz, jak ospę wietrzną.
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyna 100% nie miałam chyba, że bezobjawowo....midnight wrote:Ruby nie wiem kto Ci tak powiedział...ja wiem że jak byłam szczepiona-chyba w podobnym czaasie-bo tak sie szczepi , to jest ok, jak przechodziłaś to też ok, bo przechodzi się raz, jak ospę wietrzną.
Mam nadzieję, że tak jest że szczepieni euodparnia na całe życie bo w przeciwnym razie to nie było by wesoło z takimi przeciwciałami wyoskimi teraz. Jestem na 99% pewna że będę musiala powtarzać i dorobić IGM przedewszystkim. Dziwne że teraz tego nie było w badaniu bo ty wiele wyjaśniło.
W pierwszej ciąży nie badałam różyczki więc nie mogę porównać wyniku jak na złość
-
Ruby ja się tak nie znam ale ja do tej pory na tym jednym szczepieniu z dzieciństwa przechodzę 4 ciążę , myślę ze gdyby to jedno szczepienie było mało, to gin zaleciła by mi po tych poronieniach szczepienie, przeciwciała różyczkowe mam za każdym razem badane, bo to bardzo niebezpieczne, i myślę że skoro dla kobiet jest to niebezpieczne, to i szczepione byłybyśmy obowiązkowo częsciej gdyby była taka potrzeba
więc myśle że nie masz się co martwić naprawde,
niestety nie mam swoich wyników żeby Cie uspokoic
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby ja w pracy
nie dam rady się wyrwać...
Mid tak właśnie się zastanawiam, bo wzięłam wieczorem tabletkę na kaszel, M mi kupił, a na ulotce było sporo możliwych skutków ubocznych, a także że nie można po nich prowadzić pojazdów... i tak myślę, czy to od tego nie kręci mi się w głowie
-
nick nieaktualnyto fatalnie , że do 19 musisz sie w pracy męczyć...współczuje i zdroweij nam kochana :*cinnamon cookie wrote:Ruby ja w pracy
nie dam rady się wyrwać...
Mid tak właśnie się zastanawiam, bo wzięłam wieczorem tabletkę na kaszel, M mi kupił, a na ulotce było sporo możliwych skutków ubocznych, a także że nie można po nich prowadzić pojazdów... i tak myślę, czy to od tego nie kręci mi się w głowie
Ktoś musi ten kwiecień rozdziewiczyć
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Sisterko współczuję :* może faktycznie lekarz by się przydał ?
a co do teścików...zrób to za mnie jako Dobra Siostra
Mid cześć fajnie Cię widzieć
Edycik zazdroszczę, że w domku jesteś... posprzątałaś?
Majeczka uśmiech na Twojej buzi bardzo mnie cieszy, na pewno będzie udana imprezka, a Mąż zachwycony Twoim menu....aż na samą myśl ślinka mi cieknie
Ruby mogę sprawdzić jaki miałam wynik tej różyczki, a miałam ok, w listopadzie robiłam razem z tą kupą badań. Zaraz Ci napiszę.
midnight, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę