Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Madzikk co do pasa takiego za dyche...nie chcę Cie martwic ale mi sie nie sprawdził, bardzo się ściągał, z tym ze ja mam duzo do schowania, potem kupilam taki gorset z ramiaczkami i już było lepiej, ale tak bardzo i tak nie ściska, tyle ze te fałdki bardziej sie wyrównują,
spokojnego lotu!
Lucc wszystkiego dobrego dla córy ! menu wygląda pysznie
Majuś tulę mocno :* trzymasz sie? udanej imprezy i koncertu-odbij sobie :*
Madka współczuję tego widoku, a za biel przytulam :*
Chmurka może nie będzie tak źle? trzymam kciuki żeby wyniki były dobre
Trzymam za Was wszystkie kciuki!!! i przesyłam wisruski żebyście pozaciążały do końca lata, bo na BF coś smutno tam, pozaciążajcie żeby można było popytlować i rozkręcić wątek!
Luccecita, Edycik, cinnamon cookie, AgaL, madzikk, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzień dobry
Madzikk bezpiecznej podróży
Madka przytulam :*
Chmureczko oby wyniki były lepsze i proszę nie zakładaj od razu najgorszego scenariusza.... głowa do góry :*
Ruby na tym się nie znam ale jak widzisz Majju się zna
Majju udanego gotowania i imprezki
Aguś nie skusisz się na teścik? Taki mały malutki tyci tyci?
A ja czuję się fatalniesorry za opis ale ganiam na kibel, niedobrze mi, kaszlę, w głowie się kręci.... wszystko na raz
chyba przesadziłam z tabletkami i syropami
AgaL, Edycik, madzikk, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby nie wiem kto Ci tak powiedział...ja wiem że jak byłam szczepiona-chyba w podobnym czaasie-bo tak sie szczepi , to jest ok, jak przechodziłaś to też ok, bo przechodzi się raz, jak ospę wietrzną.
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby nie wiem kto Ci tak powiedział...ja wiem że jak byłam szczepiona-chyba w podobnym czaasie-bo tak sie szczepi , to jest ok, jak przechodziłaś to też ok, bo przechodzi się raz, jak ospę wietrzną.
Mam nadzieję, że tak jest że szczepieni euodparnia na całe życie bo w przeciwnym razie to nie było by wesoło z takimi przeciwciałami wyoskimi teraz. Jestem na 99% pewna że będę musiala powtarzać i dorobić IGM przedewszystkim. Dziwne że teraz tego nie było w badaniu bo ty wiele wyjaśniło.
W pierwszej ciąży nie badałam różyczki więc nie mogę porównać wyniku jak na złość -
Ruby ja się tak nie znam ale ja do tej pory na tym jednym szczepieniu z dzieciństwa przechodzę 4 ciążę , myślę ze gdyby to jedno szczepienie było mało, to gin zaleciła by mi po tych poronieniach szczepienie, przeciwciała różyczkowe mam za każdym razem badane, bo to bardzo niebezpieczne, i myślę że skoro dla kobiet jest to niebezpieczne, to i szczepione byłybyśmy obowiązkowo częsciej gdyby była taka potrzeba
więc myśle że nie masz się co martwić naprawde,
niestety nie mam swoich wyników żeby Cie uspokoicRuby lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby ja w pracy
nie dam rady się wyrwać...
Mid tak właśnie się zastanawiam, bo wzięłam wieczorem tabletkę na kaszel, M mi kupił, a na ulotce było sporo możliwych skutków ubocznych, a także że nie można po nich prowadzić pojazdów... i tak myślę, czy to od tego nie kręci mi się w głowie -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby ja w pracy
nie dam rady się wyrwać...
Mid tak właśnie się zastanawiam, bo wzięłam wieczorem tabletkę na kaszel, M mi kupił, a na ulotce było sporo możliwych skutków ubocznych, a także że nie można po nich prowadzić pojazdów... i tak myślę, czy to od tego nie kręci mi się w głowie
Ktoś musi ten kwiecień rozdziewiczyć
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Sisterko współczuję :* może faktycznie lekarz by się przydał ?
a co do teścików...zrób to za mnie jako Dobra Siostra
Mid cześć fajnie Cię widzieć
Edycik zazdroszczę, że w domku jesteś... posprzątałaś?
Majeczka uśmiech na Twojej buzi bardzo mnie cieszy, na pewno będzie udana imprezka, a Mąż zachwycony Twoim menu....aż na samą myśl ślinka mi cieknie
Ruby mogę sprawdzić jaki miałam wynik tej różyczki, a miałam ok, w listopadzie robiłam razem z tą kupą badań. Zaraz Ci napiszę.midnight, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę