Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Majju no przykro, ale musisz się szybko pozbierać, żeby się impreza udała...plusem jest że możesz drinknąć...zresztą pocieszenia nic nie dadzą. bardzo Ci smutno? piosenka na poprawę nastroju
https://www.youtube.com/watch?v=8Axj-xvyz8M -
majju wrote:Najbardziej się poryczałam jak Marcin powiedział, że miał nadzieję, że Jego Śp. Mama coś pomoże z góry bo dzisiaj są jej urodziny...
Ale niestety nie tym razem. -
Dziękuję, nooo smutno
Ale idziemy niedługo na koncert to może się trochę rozerwę a jutro będę przygotowywała imprezę więc też zajmę głowę.
Kjopa badaliśmy nasienie, wyszło raczej ok. Ale będziemy powtarzać w tym miesiącu.
Madka o kurczę, przykra sytuacja -
nick nieaktualny
-
W takim razie dla kogo maj ma się okazać szczęśliwy? Dla mnie na pewno, nie ma innej opcji. A u Was jak dziewczyny ? Majju Twój nick zobowiązuje
Kiedy chcesz zobaczyć kropeczkę ? ;P
Edycik, katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Najbardziej się poryczałam jak Marcin powiedział, że miał nadzieję, że Jego Śp. Mama coś pomoże z góry bo dzisiaj są jej urodziny...
Ale niestety nie tym razem.
Majeczko.....Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyO. O. O. Milka ma rację Majju nick zobowiązuje maj będzie twój. Kochana a na razie mocno Cię tulam. teraz myśl o imprezie męża i o koncercie
Edycik w twoim przypadku też ma rację masz jeszcze kwiecień. rocznica ślubu pamiętasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 18:21
Milka1991, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny