Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam z pracy,
Ruby
super, że wszystko ok
Milka
powodzenia w nowym cyklu :*
Chmurka
ech, to trzymam kciuki dalej , temp. tak pięknie idzie w gorę , może akurat w piątek coś wysikasz
Madka :* przytulam :*
Imię Roży zawiodłaś mniemiałaś zastępować Ruby w obsikiwaniu wszelkich testów i co?
jak tam synek ?
Paryzetko
ja brałam Castagnusa, wydaje mi się, że trochę wyregulował mi cykl, mialam mniejsze plamienia przed @ i po
teraz zrobiłam przerwę i Srokę piję
powodzenia kochana :*
u mnie nudaprzez kuracje na nadżerkę mamy zakaz
ale skończę 12 dc, więc mam nadzieję, że owulka będzie jak ostatnio ok 15 dc, żebyśmy zdążyli podziałalać, bo szkoda cykl zmarnować
Paryzetka83, Imię_Róży, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik zebys tylko znalazla czas dopasc meza:)
Partyzetka ja od tego cyklu zaczelam brac castagnusa. Juz chyba 7 tabletek za mna:) jest to lek ziolowy wiec pewnie zaszkodzic nie moze, ja mam nadzieje ze mi pms oslabi.
Agulek fajnie jest przestac myslec:)
Madka, glowa do gory. Czekamy na ciebie.
U nas z P znaczna poprawa. P zmienil to chcialam, wszystko idzie w dobrym kierunku. Wogole wszystko zaczyna sie ukladac. Za 7 dni powinna byc owulka wiec dziewczynki maj/czerwiec nalezy do mnie:)Paryzetka83, cinnamon cookie, chmurreczkaa, Ejrene, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Ruby pięknie rośniecie! Super, oby tak dalej
Madka trzymaj się ciepło, wiemy co przeżywasz...
Madzikk ale super, że jest poprawa i pozytywne nastawienie! Teraz już "z górki"
Chmurko, bądź dzielna
U mnie dziś nadal ładna pogoda. Byliśmy wczoraj na piwku i sziszy nad jeziorkiem, pięknie byłoCo prawda po powrocie się pokłóciłam z M. ale nie ważne
madzikk lubi tę wiadomość
-
Witam się
po sporej przerwie, wybaczcie, ale tak mi weekend w pracy zleciał, że hoho... a teraz 10 dni urlopu
Madka głowa do góry :* będzie lepiej... Chwilowe załamania co raz któraś z nas przeżywa.... buziak :*
Ruby nooo gratuluję, Byczek rośnie zdrowotak trzymać
a kilogramami się nie przejmuj, zrzucisz po ciąży raz dwa
Edycik u mnie też była sprzeczka z M... i to sporaale już jest dobrze... Pomógł nam... Ksiądz. Nie wierzyłam w Jego moc, ale zwróciłam honor dla mojego M, że zaciągnął nas do Niego. A jak u Was? Konflikt zażegnany?
Chmurko czekamy dalej w takim razie))
Smerfku kuruj nogę, nie nadwyrężaj i do 28 będzie jak nówka
Kjopa fajny gest Twojego młodegowzruszają mnie takie rzeczy
Majju co tam palicie w tej sziszy? Taki smakowy tytoń? Kiedyś paliłam, najbardziej mi smakował kokosowy i chyba jabłuszko
Paryzetko ja miałam w tamtym roku skoczyć do Pragi ale nie wypaliło.. Pewnie mam czego żałować co?
Milka jak idzie pisanie pracy?
Aguś ja również wspieram w modlitwie :*Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć i czołem:-)
Ruby gratuluję wam dzidziola, będzie kawał chłopa;-))
Lucc tak przyznaję się obiecywałam testy od 5dpo, ale nie mam siły na testowanie i mam taki błogi luzzz...poza tym szkoda mi jednak kasy tak wcześnie wydawać;-P
Ja z małym na zwolnieniu siedzimy w domu zatoki i jakiś wirus, choć dzisiaj musiałam wyskoczyć na dwie godziny na spotkanie służbowe.
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dziewczyny witam się po pracy!
Z dobrą nowiną - odebraliśmy wyniki Męża z posiewu nasienia i CZYSTO!!!! Nie ma tego cholernego gronkowca, paciorkowca, ani żadnego innego paskudztwa!!!! Normalnie cudTyle miesięcy walki. Pewnie pomogły też naturalne suple, wit.C lewoskrętna, olejek oregano polecony przez Bratka (swoją drogą, co u niej???), kwas omega-3 i salfazin. Kazałam mu jeszcze pić kefir, no i razem ze mną zmienił dietę. No i mamy CUD
Nawet lekarze nie dawali szans na wyleczenie tej bakterii, a jednak
Dzisiaj Mąż robił powtórkę badania nasienia. Wiemy, że nie będą idealne, bo trochę za szybko po leczeniu tego gronkowca zrobione, ale nie mieliśmy wyboru, bo w piątek mam wizytę w klinice i muszę mieć aktualne wyniki męża. Trzymajcie proszę kciuki, by choć nie były gorsze niż poprzednio, wtedy będzie dla nas jeszcze jakaś nadzieja!!! Tak sobie myślę, że może to też te Wasze kciuki pomogły przy tym gronkowcu, więc proszę o więcej. Wyniki jutro.
Normalnie jaki piękny dziś dzień. Kocham życie normalnie, mimo wszystko, poważnie!!!!Ejrene, Milka1991, madzikk, Imię_Róży, MamaTuśka, Kjopa3, Bratek, Edycik, Smerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Chmurka super:-)
Edycik a cc to za kniga siedzę we wdomie to może poczytam.
Mały śpi chyba mu ta choroba daje w kość, a na zewnątrz normalnie lato, biorę się za prasowanie bo rano poprałam. Echhhh przypomniało mi się ja siedziałam z nim na macierzyńskim taki miałam luz, zero nerwów z roboty:-))...ale to nie to samo dzisiaj mnie ścigali z tym spotkaniem, mam nadzieję że reszta tygodnia upłynie mi na prowadzeniu życia kury domowej:-))chmurreczkaa lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dziękuję Dziewczyny
Madzik zostanę jednak przy moim nicku, ale pomyślę, nad zmianą awatarka. Może zza tej chmurki wyjrzy wreszcie słoneczko
Poczekam jeszcze z euforią na jutrzejsze wyniki spermiogramu. Nie ukrywam, że mam ogromnego stresa. Wiele od tego zależy.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Witam się popołudniowo
Madzik wizyta umówiona? ciekawe skąd ta hipotonia u Ciebie? mi też się dość często chce spać i jestem mocno zmęczona, ale zrzucam to na przesilenieMadziku podziel się tym majem/czerwcem ze mną
Madeczko bardzo mi przykro, ale głowa do góry, musisz zbierać siły na kolejny cyklnie załamuj się, a jeśli już to tylko na chwilkę. Ostatnie dni były nerwowe dla większości z nas, nikomu się nie udało w kwietniu, więc teraz z większą mocą zaatakujemy maj/czerwiec
poza tym wygląda na to, że razem zaczynamy 12 cykl :*
Ciastku w końcu urlop, super, jakieś plany?a co do księdza, to muszę stwierdzić że też bym nie chciała iść, bo co może wiedzieć ksiądz? ale chyba nie o to chodzi, czasem wystarczy usłyszeć od kogoś coś mądrego, niezależnie kim jest, żeby coś zmienić w swoim życiu
A pisanie pracy idzie mi, tfu tfu, bardzo dobrze, piszę ostatni rozdział i mam jakąś dziwną wenę
Chmurko zatem jutro kolejne kciukasy za wyniki badania nasienia (wydaje mi się, że będą lepsze, skoro gronkowiec ustąpił, a w tym polu on miał najwięcej do powiedzenia), a pojutrze za test
madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Madzik to fajnie ze z twoim P się poprawiło
Trzymam kciuki za maj / czerwiec :*
Cynamonku Praga jest tak masakrycznie zatłoczona turystami, że w tak krótkim czasie ciężko było ją zwiedzić. Chyba najlepiej jechać tam zimąAle to bardzo ładne miasto
Chmureczko ale super wieściBardzo się cieszę i trzymam kciuki, za badania męża i żeby piątkowa wizyta była udana :*
Kjopa a Ty w jakim punkcie cyklu jesteś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 18:51
chmurreczkaa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetko ja mam 6 dpo. Z 15 dc przestawiło na 17dc a
było w tym pierwszym terminie a nie w drugim więc nie liczę, że coś będzie. Za miesiąc powinniśmy powtórzyć badanie nasienia ale boje się że jeszcze za szybko będzie.
Madzikk super, że jest poprawa. Oby tak dalej.
Chmurko super wieści. Trzymam kciuki za wyniki nasienia.
Milka powodzenia w kończeniu pracy. Oby wena się utrzymywała.Milka1991, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość