Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kobiety,
Dzisiaj zabiegany dzień.
W pracy roboty dość dużo,potem kółko plastyczne,a jak wróciłam przed 18 to zabrałam się za lodówkęaż wstyd że tak ją zapuściłam, mówię wam sodoma i gomora
Milka a dzisiaj jest eurowizja? serio?
Chmurko - wspaniałe wieści! cieszę się razem z tobą i kciuki trzymam z całych sił za dobre nasienie, potem już tylko z górki
Madzikk ty to nawet okłady serwujesz? no to nie ma mocnych serio w tym miesiącu na ciebie
Madka przykro mi :* ale głowa do góry i dużo siły do walki! :*
Cynamon to mnie zaskoczyłaś z tym księdzem, ja bym na to nie wpadła...ale i chyba też podobnie jak Milka nie odważyła bym się bo właściwie w sprawach damsko-męskich trudno uwierzyć w jego "fachową" pomoc, ale kto wie....
Edycik ty jesteś rekordzistką czytaniachyba mega ciekawa była
nie dziwię się bo ja brnęłam jak przez zarośnięte pole
Imię to życzę żeby ci już nikt nie przeszkodził w dalszym pełnieniu obowiązków kury domowejno i jak przyjdzie pora to trzeba coś obsikać- chociaż symboliczne dwa
Majju oj szisza by mi też siadłana rozluźnienie rzecz jasna
jak samopoczucie przed wyjazdem? spakowana?
się rozpisałam
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milka ja jechalam po kanalach szukajac Eurowizji
Jak tylko przeczytalam ze będziesz oglądać
Chmurko rewelacyjne wieściTeraz to juz może byc tylko dobrze
U mnie @ sie rozkreca ponieważ dostalam juz lekkiego plamieniaWiec mysle ze jutro rozpoczne nowy cykl.
Dobrej nocki życzę :-*Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Ech, ciotki ciotki. Zaglądam, zaglądam co jakiś czas, a tu w kwietniu jakieś kompletnie obijanie się było
Trzymamy kciuki za maj))))
Chmurreczka, gratki wyników!!!!!
Btw-dwa razy się w ciąży ratowałam oregano. Raz naprawdę się bałam, że mi wysiądą zatoki i cała reszta - i bez atb ani rusz. Ale udało sięCoś jest w tym wynalazku, nie ma co
Dajemy znać z Małym, że cały czas cieplutko o Was myślimy, serio serioTylko doba jakoś się nie chce wydłużyć ponad 24h
))))
A poza tym... no właśnie, teraz już mogę napisać, że z MałYM. Jesteśmy po połówkowym - na 100% chłopak. Ok.25cm "wzrostu" (z nóżkami), w pon.-411gram. Przebadany od lewa do prawa, z góry do dołu... i z powrotem (żeby mi ktoś tak kiedyś serce przebadał......)))) ). Na chwile obecną (tfu tfu TFU!!!!!!!!!!) - wszystko jest bez zarzutu. Także od mojej strony - szyjka długa, mięsista, łożysko wysoko - chociaż sam maluch lubi siedzieć nisko. Jeszcze się wierci, akrobata jeden
W pon. stał na głowie
dzisiaj siedział na tyłku.... Ponoć ma dużo płynu, brzuszek spory, więc fika koziołki, jak mu wygodnie
Tak więc..... kciuki prosimy dalej trzymać, bo dobrze Cioteczkom idzie!!!!!
A my zaciskamy z caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałych sił swoje za Was!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 22:33
MamaTuśka, Paryzetka83, Kjopa3, chmurreczkaa, Kasia1407, madzikk, Smerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
hej kobitki
ja już jak zawsze w pracy, ale ledwo patrzę na oczy, zmęczenie dopadło mnie straszne, dziś jeszcze dwie prace więc znów w domu o 19 - musze się zregenerować wreszcie
Chmureczko bardzo się cieszę że wyniki są oknaprawdę wiadomość bardzo dobra
Kasiu i jak zaczęłaś nowy cykl kochana?
Biorę się do pracy bo ciężki dzień mi się szykuje.
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Pięknym Paniom!
Laski u mnie też zakręcony czas. W niedzielę wyjeżdżamy a tu jeszcze cała sobota w pracy- od rana do 21Dziś się musimy trochę popakować.
Kurcze nie dodzwoniłam się do mojej gin i nie zdecydowałam na wydłużenie cyklu luteiną żeby mnie @ na wyjeździe nie dopadła
Bratku ale pięknie! Kawał chłopa już masz! Świetnie, oby tak dalej :*
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny zaczynające cykl :*
Edycik a Ty odpocznij trochę Kobito!
Edit: zapomniałam napisać, że w niedzielę siknę profilaktycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 07:40
Milka1991, chmurreczkaa, Bratek, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Hej.
Obudziłam się dziś jak zawsze na dźwięk budzika o g.5:00 rano by wziąć eutyrox i zmierzyć tempkę, patrzę, a tu 37,5. No kurde, tyle to jeszcze nie miałam. Stwierdziłam, że jakiś stan przedgorączkowy, bo takiej tempki jeszcze nie widziałam. Sprawdzałam dwa razy. Potem poszłam spać i wstałam o 7:30. Mierzę tempkę a tu 37,2. No to już prędzej, ale i tak bardzo wysoko. Czuję się dość niemrawo, ale nie czuję bym miała gorączkę, choć jak wstałam byłam lekko zlana potem i było mi duszno. Tempkę zignorowałam na wykresie, bo zapisałam tą wyższą, a na pewno jest trochę przekłamana.
Boję się wyników badania nasienia, dziewczyny, cholernie się boję, to jak wyrok dla nas...
Bratku fajnie, że się odezwałaś, teraz już możecie myśleć nad imieniem dla ktosia, skoro jesteście pewni płciTrzymam kciuki dalej, Ty już po połówkowym, ale czas leci
Maju niedługo urlopikSikaj w niedzielę no i obyś coś tam wysikała
Edycik może Ty sobie trochę odpocznij. Wiem, że chcesz dobrze, bo masz możliwość sobie fajnie dorobić u Teściów, ale jak się tak będziesz zajeżdżać to zaprzepaścisz staranka. Weź sobie trochę na luz, odetchnij, na pewno tego potrzebujesz Kochana.
Kasiu @ się rozkręciła?
Trzymajcie proszę cały czas kciuki za wyniki, popołudniu napiszę co i jak, bo mamy dziś wolne i kupę załatwiania : dietetyk, bank, wyniki, ubezpieczenie, kolejny bank, mąż idzie na echo serca jeszcze. Ale mam stresujący dzień, powaga...Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyHej
Chmurko zatem przetrwaj ten dzień jakoś :*
Kasiu powodzenia w tym cyklu :*
Milka dzisiaj możesz sobie popcorn szykować
Edycik zwolnij kochana, zarobek zarobkiem, ale nie przemęczaj się tak kochana
To szczanie nocne mnie wykończy...
Dzisiaj mam wolne bo jadę do domu kultury na występ do młodejbył cyrk bo ona nie chciała być "złą córką" w przedstawieniu - nie mogła się przekonać, bo cały czas powtarzała że on nie chce być złym dzieckiem itp więc musiałam tłumaczyć, że to tylko gra, taka rola , że ona jest dobra itp no i jakoś poszło, ciekawa jestem jak dzisiaj wyjdzie
Miłego dnia kobiety
Kasia1407, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Macie rację w tą sobotę pracuję jeszcze, ale następną robię sobie wolną, jutro też nie będę stała do 19 tylko pojadę z M. do domku odpocząć.
Chmurko trzymam dziś kciuki za Was, bo masz stresujący dzionek.
A ja dziś w pracy na sniadanie jem omletakolega ma mikrofalówkę i przypomniałam sobie,że mam w domku pudełko do mikrofali wsadzam rozbełtane jaja i śniadanko na ciepło gotowe, do tego mam kilka truskawek,pycha.
Majjus Ty też wiecznie na wysokich obrotach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny