Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
O no to będziesz mieć terapię szokową, za darmo ;P
Barcelona super, piękne miasto, i pogoda fajna Wam się szykuje na zwiedzanie
nie zapomnij okularków, chusteczek nawilżanych, jakiejś małej poręcznej torebeczki na duperele, aparatu, tabletek przeciwbólowych, plastrów i głowy -
Majju głowy nie bierz
Wyszalej się, odpręż, zapomnij o świecie
Pierwszy lot wspominam dobrze. Zatykały się trochę uszy ale nie byłam świadoma co i jak. Nie odczuwałam żadnych turbulencji itp. Może nie było
.
Chmurko jak wyniki?
Dziewczyny jakie to życie nie sprawiedliwe. Moja koleżanka z pracy jak na razie rozdarta. Nie chce za bardzo tego dziecka
. Jest w 6 tyg. ciąży. Nie kocha tego faceta, nienawidzi jego 2 dzieci. Było ryzyko rozstania i myślała o usunięciu
. A my tak czekamy, tracimy ciążę. Tym bardziej mnie to boli bo nasza Mid straciła dzidzię
. Nie mogę tego przeżyć, że to wszystko takie nie sprawiedliwe. Koleżanka mówiła, że chciałaby przerzucić tą fasolkę do mnie
.
-
nick nieaktualnymajju wrote:Kjopa nie wiedziałam o Mid
Mój Boże jakie to życie niesprawiedliwe ;(
strasznie przykra sprawa ...
edit: Nie chciałam tego pisać Ja bo nie wiedziałam czy mogę to robić w jej imieniu, ale jak już Kjopa napisała to teraz wiecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 20:29
-
Milka mnie od 13 muliło i zasnęłam o 16 na 2h. Miałam takie ciężkie powieki, że nie mogłam się dobudzić, rano tak samo. Trochę popadało więc na pewno przez pogodę takie samopoczucie.
Chmurko trzymam kciuki za dzisiejszy skok.
Ruby fajnie, że córka lubi tak do dziadków jeździć. Mój młody to jak był mały to u mojej mamy zostawał. Teraz nie chce za bardzo. Taki mamy synekTwoja siostra bardzo podobna do Ciebie. A i śniło mi się w tamtym tygodniu, że z którąś z dziewczyn z forum jechałam do Ciebie
. Ona swoim samochodem a ja swoim. Ja nie dojechałam bo z moim P coś go po drodze zawoziłam i dojechałam prawie do Wa-wy i zawróciłam. A Ty do lekarza byłaś umówiona i miałyśmy z Tobą iść
.
Lekarka którą dorwałam u mnie w pracy jak mnie widzi to się zatrzymuje i pyta co słychać. Bardzo to miłe. Dawała namiary na lekarzy. Ostatnio wyszedł jej mąż a ona mówi "zobacz to moja ulubienica"Zawsze taki miły gest
Mówiła, że jak powtórzymy badanie nasienia to mam przyjść do niej po CLO żeby szybciej poszło.
Edycik podpisuję się pod dziewczynami. Nie zapracuj się kochana.
Paryzetko tak,tak sandałki ważniejsze od naprawy auta. Ja dziś nie dojechałam do pracy bo mi pękł wąż od wody i się lało. Jutro będę miała gadane w pracy. Do tego pada mi stacyjka bo co chwilę odpalam i zawieszenie z przodu, tłumik też zaczął pierdzieć. Oj uzbierało się tego.
Madzik super, że wszystko się ułożyło po Twojej myśliMilka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chmurreczko, imię wymyślone już kilka lat temu i doszliśmy do wniosku, że takie zostanie. M. o takim myślał już lata temu, z pewnych względów jest dla Niego ważne, więc ok
Zresztą gdyby dziewczynka miała być, też już mamy od kilku lat
Kjopa, oj tak. Nigdy nie zrozumiem, jak to działa - że tym, co chcą, nieraz się nie udaje... a przytrafia się tym, którzy nie chcą, czasem nawet baaaaaaardzo nie chcą...
A tak w ogóle, kochane moje Różowe Kobietki - ja zupełnie serio o tym, że cały czas o Was pamiętam!!!!!!!!! Junior mi świadkiem!!!Co jakiś czas zerkam sobie na pierwszą stronę, albo przeglądam ostatnie, niecierpliwie wyczekując jakiś zmian. Tylko naprawdę nie nadążam za śledzeniem kilku wątków naraz i czynnym w nich udziałem. Btw-wczoraj moja lekarka prowadząca pytała czy chcę już L4 i zdziwiła się, że nie. Stwierdziła, że podziwia... chociaż jednocześnie się nie dziwi, bo cyt.: "Wiem, jak jest, obie mamy pracę, którą nas kręci"
A ja serio nie chcę. Trochę dokucza tu to, tu tamto, ale na razie jest dobrze
Zwłaszcza, że za 3,5 tygodnia bite 2 tygodnie urlopu i kierunek (na prawie cały ten czas
) - Mazury
Imię_Róży, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Nowłaśnie jakiś dziwny ten sen był i nie pamiętam do końca. Bo nie dojechałam ale coś było o lekarzu. Nie wiem jak czy przez telefon rozmawiałyśmy czy coś. Taki zakręcony. Coś tam właśnie jakby lekarz wywiad z Tobą miał i miałaś opowiedzieć jaką drogę przeszłaś do ciąży
-
O Bratku kochana ominęłam Cię. Bardzo się cieszę, że synuś już taki duży i przebadany wzdłuż i wszerz. Co do zwolnienia rozumiem. W pierwszej ciąży pracowałam dość długo ale w ostatniej szybko uciekłam. Korzyści dla całej rodziny nie ukrywam a i tak by mnie przenieśli na inne stanowisko i bym się tylko tam krzątała. Szukali by mi na siłę pracy której by nie było.
Ruby zamówiłam dziś te testy ciążowe co Ty miałaś z tej apteki i w końcu wit.D.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 21:09
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa witaminę D łykaj w jak największej ilości, ja uważam , że to że zaciążyłam była też zasługą sporej dawki D bo podobno na jajniki dobrze działa, a moje niby postarzałe były o jakieś 10 lat ....mam nadzieję, że testy przyniosą szczeście
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No na razie zamówiłam 4000j.m i zobaczę jakie duże te tabletki. Może przez miesiąc, dwa będę łykać po dwie a potem jedną. Ja mam problem z przełykaniem. Nawet apap mi czasem przeszkadza. A testy zamówiłam na razie 5 bo w Rossmanie nie ma promocji na Facelle a ten Ci wyszedł szybko nie? To było 8-9 dpo chyba?
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:No na razie zamówiłam 4000j.m i zobaczę jakie duże te tabletki. Może przez miesiąc, dwa będę łykać po dwie a potem jedną. Ja mam problem z przełykaniem. Nawet apap mi czasem przeszkadza. A testy zamówiłam na razie 5 bo w Rossmanie nie ma promocji na Facelle a ten Ci wyszedł szybko nie? To było 8-9 dpo chyba?
Jakie zamówiłaś? jedne są małe białe, a jedne takie podłużne kapsułki , ale da radę , ja też mam problem z wielkimi bo mi staje w gardle i czuję to potem -
http://www.strywald24.pl/d-vitum-forte-4000-j-m-60-kapsulek.html
Taką. Czytałam, że niby małe.
Edit: Paczka już poszła. Ciekawe czy jutro dojdzie. Zrobiłam odbiór w moim urzędzie pocztowym w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 22:35
-
nick nieaktualny
-
Nie stosowałam nigdy. Ale jak dajesz radę to ja też powinnam.Też jak połykam to później czuję w przełyku. Jak są dość mocno powlekane to ok. np. Ibuprom bo Apap słabo i go czuję akurat. Mój P to ma przełyk. Daję mu wit.C 2 tabl., wit.E 2 tabl., tran 2tabl., l-karnityna 2 tabl.( duże bardzo) i łyka je wszystkie na raz
.
Ruby, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszę się pochwalić bo właśnie na stronie zobaczyłam wyniki i grupa młodej zajęła III miejsce w tym festiwalu kultury przedszkolnej co dzisiaj był
a teraz zobaczę wynik półfinału i lecę spać
Dobranoc :*Kjopa3, Milka1991, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Nie stosowałam nigdy. Ale jak dajesz radę to ja też powinnam.Też jak połykam to później czuję w przełyku. Jak są dość mocno powlekane to ok. np. Ibuprom bo Apap słabo i go czuję akurat. Mój P to ma przełyk. Daję mu wit.C 2 tabl., wit.E 2 tabl., tran 2tabl., l-karnityna 2 tabl.( duże bardzo) i łyka je wszystkie na raz
.
-
witam się ,wreszcie mamy piątunio
Ledwo wstalam bo chyba już za bardzo przemczona jestem, M.wczoraj mnie opierniczył,że nie mogę na dłuższą metę pracowac na 1,5 etatu.Więc myslę,że tylko na 2-3x w tygodniu będę się umawiała tak z teściem.
Dziś jedziemy po pracy do domku, ogarnę troszkę i odpocznę.
Majjciu no nic wsiadając do samolotu musisz się porządnie znieczulic i lot jakoś minie
Kjopa no własnie jakie to zycie jest niesprawiedliwe, my tu marzymy o dziecku a Twoja koleżanka nie chce. W dodatku nasza biedna Mid
Bratku super,że niebawem urlop Ci się szykuje, wskazane w Twoim stanie odpocząć.Bratek lubi tę wiadomość