Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
No to tym bardziej powinna sie zabezpieczac. Nie mam nic przeciwko nimfomankom, nawet jezeli ciagna kase od facetow, bo w takich przypadkach trzeba ciagnac ile sie da, jak daja to trzeba brac;) Ale przy bujnym zyciu seksualnym gumka koniecznie bo latwo cos zlapac, ciaza w jej przypadku bedzie chyba zbawieniem, moze na dupie usiadzie i nie bedzie zmieniala partnerow jak rekawiczki;) mam tylko nadzieje ze wie ktory jest ojcem.
Smerf, wloski super. Sama bym walnela sobie takie srombre:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 12:11
Smerfelinka lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ona ma córkę 12 letnią. Jej rodzice są dziani. Kupili już kiedyś jej chatę i bardzo pomagają przy dziecku. Jej ojciec powiedział żeby nie ryczała bo dźiecko to samo szczęście.
-
Ufff, nadrobiłam dwa dni!
Bratku cieszę się, że u Was wszystko dobrze Niech synuś dalej fika koziołki i zdrowo rośnie!
Chmureczko jak tam wyniki? Mnie nie było, ale cały czas o Tobie pamiętałam i trzymam kciuki :*
Ale powiem Wam, że poryczałam się w pracy, jak o Mid przeczytałam Aż nie mogę się opanować, tak mi przykro... Brak słów na to wszystko. I naprawdę nie mogę czytać o tej Twojej koleżance Kjopa To po prostu brak odpowiedzialności i czysta głupota... Ja na Twoim miejscu pewnie bym jej wygarnęła.
Madzik dziękuję! A Ty w takim razie czemu się nie decydujesz? Ja do fryzjera umawiałam się od lutego, ale teraz jestem zachwyconaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 12:44
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
MamaTuska chyba raczej jak slonica;)
Smerfku mi jeszcze troszke farby zostalo (gdzies na dwa razy) wiec zrobie sobie ombre srombre za ok 6miesiecy:) wtedy juz na 100% bede przed blizniacza ciaza :]
Kjopa no to wszystko jasne, jakby rodzice az tak bardzo w nia nie inwestowali to by sie dwa razy zastanowila zanim rozkladala nogi. Ale jestem dzisiaj wulgarna:) A moze ona nie wie ze istnieje cos takiego jak zabezpieczenie przed ciaza i przed chorobami wenerycznymi? Moze trzeba ja uswiadomic i pokazac jak sie gumke na ptaka zaklada.MamaTuśka, Smerfelinka lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Doczytałam o Mid...boże ;-((((
Mama Tuśka moje dziecię dostało na katar syrop teslor (nie pamiętam czy recepta było bo kupowałam w zimie) i pneumolan nos i zatoki (bez recepty) z racji tego że nie ma jeszcze trzech latek ma brać zmniejszoną dawkę. Po dwóch dniach stosowania katar gigant nas opuścił)
Madzikk lepiej jej nie pokazywać jak się gumkę zakłada bo się podnieci;-)) i znowu dzieć ale abstrahując to zasada żeby wyluzować się sprawdza, ona tam o dniach płodnych i owulce nie myślała;-))
Mnie się n oczy rzuca mama tuśka pisałaś o kaszlu ja przeczytałam o katarze;-) echh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 15:37
MamaTuśka, madzikk lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Hej Dziewczynki
Jejciu jestem padnięta, spałam 3h, przez mążka, który trochę zabalował w nocy. A jeszcze w pracy dzisiaj 11h, szok, zaraz chyba usnę strzeliłam focha i zobaczymy co dalej...
Lucc Ty zboczeńcu! tak mnie bezwstydnie podglądać a tak serio to cieszę się że mnie pilnujesz, dzięki za zainteresowanie :*
z moich objawów doszły uderzenia gorąca(tak mi się zdaje) ale jeszcze na szczęście tylko jutro i koniec.
Kasiu bardzo ładne imię ma ten chłopczyk ja też mam dawkę 2X2, jutro ostatnia a we wtorek wybieram się na monit. Oby coś tam fajnego się wyklarowało, już się stresuję...
Smerfetko cieszę się że fryzurka się podoba, sombre fajna sprawa, ja się wybieram w przyszłym tygodniu bo chcę dodać trochę więcej jasnego koloru
Kasia1407, Smerfelinka, Luccecita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
A tu cisza jak makiem zasiał ...
Ciepło kobiety pouciekały, deszczowo kobiet też nie ma.
Niech się te ciąże zaczną w końcu sypać bo ten przestój jest strasznie wkurzający
Ja dzisiaj pobiłam rekorda w chodzeniu na siusiu w nocy i nad ranem.
Młoda u dziadków, m ledwo z wycieczki wrócił to na zawody dzisiaj pojechał, a ja chata wolna i zamiast sprzątać to się wyleguję
edit: Edycik pamiętam, że Smerf chciał książkę po tobie chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 10:26
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Hej Ruby
Gratuluje wejścia w 11 tydzień!
Ja jestem na pokładzie też długo dziś spałam i dopiero zjadłam śniadanie, ale ale samo się nie posprząta więc też się powoli zabieram
no ja też dopiero po śniadaniu , a sprzątanie czeka...
Jak tam m przeprosił za balowanie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 11:08
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Oj Rubiku to już będę wiedzieć jak to działa z tymi tygodniami, faktycznie 11 pełnych tygodni i początki 12 super
M przeprosił jak widać po wykresie, kurde, jestem za mało stanowcza ;P
Dziś finał ! hih, kibicujesz?
-
Niom ale cisza:) Dziewczyny sie pewnie relaksuja.
Ruby jak ten czas szybko leci, juz 12:)
Ja w pracy, jutro tez, a sprzatac chyba bede dopiero w poniedzialek (u nas ustawowo dzien wolny), chyba ze sie wybiore do pracy a najwyzej odbiore sobie dwa dni wolnego. Jak ja uwielbiam w ciszy pracowac, jak jestem sama to jestem najbardziej produktywna.
Ruby a Mid pisala cos do was po stracie? Zagladne dzisiaj do was na fiolet.
Edycik, Ciastko, Agulek, Katiuszka, Kjopka, Smerfie, Partyzerka, Kasia, Chmurka, Lucc i cala reszta gdzie jestescie? Meldowac sie prosze.Smerfelinka lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Madzikk a więc się melduję czas na wolnym leci tak szybko....
Ojej Mid ((( masakra jakaś..... tak mi przykro nie potrafię sobie wyobrazić co Ona teraz przeżywa.....
Bratku cudowne wieści u Was :* rośnijcie zdrowo :*
Kjopa u mnie we wtorek mijają 2 tygodnie bez leków, pod koniec tygodnia strzelę pierwsze badanie, zobaczę czy coś wyjdzie...
MamaTuśka ja już kaszlę 6 tygodni masakra
Edycik odpocznij trochę Kochana :*
Majju strzel drina przed lotem ile trwa lot?
Paryzetko mam nadzieję, że kiedyś jeszcze uda mi się zwiedzić Pragę
Ruby gratki dla Twojej młodej musisz być z niej dumna
Milka dzisiaj możesz szykować popcorn finał wieczoremMilka1991, MamaTuśka, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witam i ja!
Trochę ogarnęłam w mieszkaniu i czekam na siostrę z dzieckiem. Walnęłam testa i oczywiście biel. Wykres piękny jak zawsze i dziś lekki spadek jak zawsze, jutro skoczy i spadnie dopiero na @ .
Ruby ta wit.D wcale nie taka mała
-
Hej;-)
No ja się odzywam, i faktycznie jakiś przestój na forum, ale powiem szczerze że nie chce mi się pisać sobie a muzom, dobrze że mama tuśka i paryzteka coś odpiszą... pytałam o książkę ależ cisza a miałam okazję poczytać, nawet mi nikt nie odpowiedział jaki tytuł... także ten w takich warunkach nie chce się pisać...
No to se posmęciłam;-(
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Kjopa wykres faktycznie piękny wykres, więc jeszcze nie przekreślaj swoich szans ja mam zawsze nadzieję aż do dnia przyjścia @
Różo do mnie jak napiszesz to odpiszę ja ostatnio z ciekawych książek przeczytałam "Klub szczęśliwych żon", świetna książka i polecam dla żon i narzeczonych niezależnie od stażu związku a z filmów obejrzałam też bardzo fajny i pouczający: "Bóg nie umarł"Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio dużo piszę z telefonu i nie każdemu odpisuję resztą mi też nie każdy odpisuje ale mi tonie przeszkadza. Może akurat w danym temacie nie ma nic do powiedzenia. Co do koleżanki jeszcze to akurat ona powiedziała mi o programach jak OF gdzie można się obserwować i wyznaczają dni płodne. Wiedziała dokładnie co i jak i kiedy.Tylko myślała, że nie może -mając 34 lata to trochę słabo . Chce usunąć tą ciążę a wtedy nie chcę mieć z nią nic wspólnego ale to akurat jej na pewno nie interesuje.
Cinnamon nie wiem co Ci życzyć żeby nic nie wyszło czy lepiej żeby wyszło i można było pozbyć się lub załagodzić ten kaszel.
Madzikk a co za święto w poniedziałek?
Ruby Gratuluje 12 tydz. faktycznie leci ten czas jak szalony.Zaraz półmetek.
-
Kjopa lepiej by coś wyszło, bym wiedziała na czym stoję
Imię Róży ja to przyznaję, że mam trochę "przestój" na forum.... po części brak czasu, a po części fakt bycia tu już prawie rok i nic się nie zadziałało... czasami jest mi przykro a będąc tu przypomina mi się ten fakt co do książki to chodzi o tą co czytałyśmy? Tytułu nie pamiętam, mi średnio podeszła, miała tylko fajne momenty chyba Edycik teraz ją ma?
Czy dobrze widziałam, że Szpak startuje dziś jako 13? Pechowo czy na szczęście?AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość