X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :-)

Melduje ze @ sie rozkrecila i zaczęłam nowy cykl :-) Więc wracamy do boju :D Juz tym razem to musi być ta owulka nie ma innej opcji :)

Chmurka no powiem ci ze twoj wykresik wygląda bardzo obiecująco :-) Wczorajszym tescikiem sie nie zrazaj :)
    Oj żeby ten skok cos wywróżyl :)

Bratku witamy :) Oczywiście ze trzymamy mocno kciuki. Ale masz juz dużego chłopa w brzuszku :) Trzymajcie się cieplutko :*

Maju udanego urlopiku nie powiem bo zazdroszczę :-)

Edycik współczuję zapracowania ale pociesze tym ze nie jestes sama. Ja codziennie po 10/11 godzin pracuje i do tego w maju w kazda niedziele pracuje bo na komunie chca sie malowac :/ Tez juz lekko jestem przemeczona ale musze się przyzwyczaić ponieważ do pazdziernika mnie taka charowka czeka.

Ruby no to masz mała artystkę w domciu a do tego jaka grzeczna :-) Powodzenia na występie życzę :*

A ja dzis ide do mojej psiapsiolki w odwiedziny do maleństwa juz bylam u niej ale dzis ide tak oficjalnie. Doczekać się nie mogę :)

Bratek lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki wrzuciłam 3 jajka i troszkę soli, niecałe 2 minutki i omlet gotowy,naprawdę smaczny.

Kasiu powodzenia w nowym cyklu.

Kasia1407 lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część Piękne :*
    Jak tu dziś gwarno :)

Kasiu skoro mówisz, że to musi być ta owulka to musi ;) Trzymam kciuki!

Chmureczko za Ciebie też cały czas zaciśnięte :*

Majju fajny wyjazd Wam się szykuje, mam nadzieję, że odpoczniesz i oczywiście powodzenia w niedzielnym sikanku :)

Edycik serio dobry ten omlet? Kurcze mamy mikrofale w pracy to może wypróbuję przepis :) Tylko na ostro :)

Ruby to Ci się córa udała :)

Bratku no toż to kawał chłopa z Twojego Syna :) Fajnie, że zajrzałaś :)

A ja od rana poszukiwałam mojego ukochanego modelu sandałek i w końcu stwierdziłam że najtaniej jest na Allegro i się chyba zdecyduję :) Bo w końcu sandałki ważniejsze niż naprawa auta, prawda?

P.S. To chyba pierwszy cykl, kiedy mam wyje**ne na to czy się uda czy nie :) Znaczy się LWD :)

Ruby, Edycik, MamaTuśka, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka sandałki to poważna sprawa, nie porównuj nawet z naprawą auta :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu
    powodzenia :*

Paryzetka :D
    pokaż sandałki :)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Paryzetka sandałki to poważna sprawa, nie porównuj nawet z naprawą auta :D
    Co nie? Zwłaszcza, że ja więcej chodzę niż jeżdżę ;)

Ruby lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Kasiu
    powodzenia :*

Paryzetka :D
    pokaż sandałki :)

https://butyscholl.pl/mobile/wygodne-sandaly-scholl-heaven

Najwygodniejsze na świecie :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,tak Paryzetko sandałki sa bardzo ważne :)
    Z tym cykle to chyba mamy obie podobne podejście w tym miesiącu :P

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka to trzymamy kciuki.

Bratku super ze ciaza prawidlowo sie rozwija :)

Partyzerka pokaz sandalki.

Kasiu powodzenia w nowym cyklu

Ja dzisiaj rano poszlam do lekarza, pobrali mi krew do badania tsh i ft4, w poniedzialek zadzwonie po wyniki. Toksoplazmoze badaja dopiero jak jest sie w ciazy. Dalej zmeczona, glowa mi peka, rano sie obudzilam i brakowalo mi powietrza, zrobilo mi sie lepiej dopiero jak P otworzyl okno. A na przyszly miesiac umowie sie na oddanie krwi:)

Milego dnia!

Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,20057298,w-bytomiu-robia-cos-czego-nie-robi-niemal-nikt-w-europie-operuja.html#MT_Z9

Coś niesamowitego!

Edycik, Luccecita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś piękne słoneczko, mam zamiar po pracy kupić surfinie i posadzić na balkonie :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurko to faktycznie ciężki dzień, oby z happy endem :) a ten skok?ciekawe, może chwilowo stan podgorączkowy, okaże się jutro rano ;P

Ruby i jak tam przedstawienie? mała zagrała niewdzięczną rolę ? ja zaraz się zdrzemnę żeby nie usnąć wieczorem na eurowizji, popcornu już nie będę robić bo zapeszę :D

Lucc dziękuję :* czuję się ogólnie dobrze, ale przez jakąś godzinę od wzięcia tabletki mam lekkie zawroty głowy i mi niedobrze. Sadź te surfinie, czemu masz nie mieć ładnego balkonu :D

Kasiu kciuki za cykl, sporo nas zaczyna teraz te ciążowe cykle :P dla maluszka coś brałaś, jakiś upominek?

Madzik z tą toksoplazmozą to lipa jakaś, powinno się wcześniej wiedzieć... ja miałam to badanie jak byłam na badaniach hormonalnych w szpitalu, a w ciąży nie jestem ;P ciekawe jak tam wyniki wyjdą, dobrze by było żeby było ok ale z drugiej strony skąd te dziwne objawy?

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka kupilam takie literki nad luzeczkiem i to tego body z czapeczka :-)

Ruby jak tam po przedstawieniu?

Milego i słonecznego dnia życzę wam :-*

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rajciu, od dwóch godzin próbuję się zdrzemnąć i jak na złość nie mogę ;P chyba odpuszczę i wyjdę się przewietrzyć bo taka piękna pogoda :)
    Kasieńko a na jakie imię składają się te literki ? ten cykl z clo?

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedstawienie super, młoda pięknie zagrała, ale na koniec mi się pamięć w aparacie skończyła i nie dość że końcówki nie widziałam to nie nagrała się :/ fuck.
    Poza tym było super:) odwiozłam właśnie młodą do dziadka na długi weekend bo miała obiecany i mnie tylko wyganiała żebym już jechała bo chce mieć dziadka tylko dla siebie :P

To fakt ja miałam tokso robione w 1 wszej i teraz 2giej ciąży, przed ciążą nikt mi nigdy nie dał skierowania, owszem można ale prywatnie na własną rękę.

Kasiu super prezent, ja też chcę takie literki dla ktosia, ale będę pewnie i młodej musiała zamówić jak jednemu to i drugiemu :D

Milka ja dzisiaj sama jak palec, m na wycieczce szkolnej, młoda u dziadków to z nudów z tobą pooglądam tę eurowizję chociaż fanem nie jestem ;)

Kasia1407, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby zapraszam na wspólne oglądanie, chociaż ja pewnie szybko odpadnę :P
    To szykuje Ci się weekend sam na sam M :) a z dziadkami to super że chcą się tak zajmować, mam nadzieję, że moi będą równie chętni :)

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1991 wrote:
    Ruby zapraszam na wspólne oglądanie, chociaż ja pewnie szybko odpadnę :P
    To szykuje Ci się weekend sam na sam M :) a z dziadkami to super że chcą się tak zajmować, mam nadzieję, że moi będą równie chętni :)
    Mają jedyną wnuczkę i starają się jak mogą, doceniam to że młoda może sobie do nich wpaść kiedy ma ochotę i zostać na noc, zawsze opiekę ma zorganizowaną, jak nie mama to tata albo siostra :)

Ja pewnie tylko PL zobaczę z tego koncertu :D

Milka1991 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam i ja na chwilkę wieczorkiem.
    Ruby brawa dla Młodej za odwagę :) Jako dziecko uwielbiałam takie przedstawienia, przebieranki. Teraz pewnie przed dziadkami będzie musiała odegrać ;)

Ja też się nudzę bo M poszedł na kosza z kolegami. Eurowizji nie lubię to chyba coś poczytam chociaż powinnam się pakować ;/
    Macie może dla mnie jakieś "złote rady" co koniecznie powinnam wziąć? Znając mnie to o połowie rzeczy zapomnę, chociaż mam listę ;)
    I wiecie co... pierwszy raz będę leciała samolotem... a mam klaustrofobię. Możliwe, że będzie bunt na pokładzie :D

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majusiu a dokąd lecisz to może coś doradzę ? ;P
    To gratuluję pierwszego lotu! nie jest tak strasznie jak się wydaje(serio jest) :D dasz radę, trzeba się kiedyś przemóc :)

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecimy do Barcelony na takie przyspieszone wakacje ;) U mnie niestety jest problem z tą klaustrofobią, do windy nie wsiadam (nawet na 13 piętro wchodziłam pieszo), metrem nie jeżdżę (a w Barcelonie będę musiała :/) no i ten samolot... zamknięta puszka... Będę musiała wziąć coś na wychillowanie :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 1672 1673 1674 1675 1676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ