Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki
Melduje ze @ sie rozkrecila i zaczęłam nowy cykl Więc wracamy do boju Juz tym razem to musi być ta owulka nie ma innej opcji
Chmurka no powiem ci ze twoj wykresik wygląda bardzo obiecująco Wczorajszym tescikiem sie nie zrazaj
Oj żeby ten skok cos wywróżyl
Bratku witamy Oczywiście ze trzymamy mocno kciuki. Ale masz juz dużego chłopa w brzuszku Trzymajcie się cieplutko :*
Maju udanego urlopiku nie powiem bo zazdroszczę
Edycik współczuję zapracowania ale pociesze tym ze nie jestes sama. Ja codziennie po 10/11 godzin pracuje i do tego w maju w kazda niedziele pracuje bo na komunie chca sie malowac Tez juz lekko jestem przemeczona ale musze się przyzwyczaić ponieważ do pazdziernika mnie taka charowka czeka.
Ruby no to masz mała artystkę w domciu a do tego jaka grzeczna Powodzenia na występie życzę :*
A ja dzis ide do mojej psiapsiolki w odwiedziny do maleństwa juz bylam u niej ale dzis ide tak oficjalnie. Doczekać się nie mogęBratek lubi tę wiadomość
-
Część Piękne :*
Jak tu dziś gwarno
Kasiu skoro mówisz, że to musi być ta owulka to musi Trzymam kciuki!
Chmureczko za Ciebie też cały czas zaciśnięte :*
Majju fajny wyjazd Wam się szykuje, mam nadzieję, że odpoczniesz i oczywiście powodzenia w niedzielnym sikanku
Edycik serio dobry ten omlet? Kurcze mamy mikrofale w pracy to może wypróbuję przepis Tylko na ostro
Ruby to Ci się córa udała
Bratku no toż to kawał chłopa z Twojego Syna Fajnie, że zajrzałaś
A ja od rana poszukiwałam mojego ukochanego modelu sandałek i w końcu stwierdziłam że najtaniej jest na Allegro i się chyba zdecyduję Bo w końcu sandałki ważniejsze niż naprawa auta, prawda?
P.S. To chyba pierwszy cykl, kiedy mam wyje**ne na to czy się uda czy nie Znaczy się LWDRuby, Edycik, MamaTuśka, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chmurka to trzymamy kciuki.
Bratku super ze ciaza prawidlowo sie rozwija
Partyzerka pokaz sandalki.
Kasiu powodzenia w nowym cyklu
Ja dzisiaj rano poszlam do lekarza, pobrali mi krew do badania tsh i ft4, w poniedzialek zadzwonie po wyniki. Toksoplazmoze badaja dopiero jak jest sie w ciazy. Dalej zmeczona, glowa mi peka, rano sie obudzilam i brakowalo mi powietrza, zrobilo mi sie lepiej dopiero jak P otworzyl okno. A na przyszly miesiac umowie sie na oddanie krwi:)
Milego dnia!Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Chmurko to faktycznie ciężki dzień, oby z happy endem a ten skok?ciekawe, może chwilowo stan podgorączkowy, okaże się jutro rano ;P
Ruby i jak tam przedstawienie? mała zagrała niewdzięczną rolę ? ja zaraz się zdrzemnę żeby nie usnąć wieczorem na eurowizji, popcornu już nie będę robić bo zapeszę
Lucc dziękuję :* czuję się ogólnie dobrze, ale przez jakąś godzinę od wzięcia tabletki mam lekkie zawroty głowy i mi niedobrze. Sadź te surfinie, czemu masz nie mieć ładnego balkonu
Kasiu kciuki za cykl, sporo nas zaczyna teraz te ciążowe cykle dla maluszka coś brałaś, jakiś upominek?
Madzik z tą toksoplazmozą to lipa jakaś, powinno się wcześniej wiedzieć... ja miałam to badanie jak byłam na badaniach hormonalnych w szpitalu, a w ciąży nie jestem ;P ciekawe jak tam wyniki wyjdą, dobrze by było żeby było ok ale z drugiej strony skąd te dziwne objawy? -
O rajciu, od dwóch godzin próbuję się zdrzemnąć i jak na złość nie mogę ;P chyba odpuszczę i wyjdę się przewietrzyć bo taka piękna pogoda
Kasieńko a na jakie imię składają się te literki ? ten cykl z clo?Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedstawienie super, młoda pięknie zagrała, ale na koniec mi się pamięć w aparacie skończyła i nie dość że końcówki nie widziałam to nie nagrała się fuck.
Poza tym było super:) odwiozłam właśnie młodą do dziadka na długi weekend bo miała obiecany i mnie tylko wyganiała żebym już jechała bo chce mieć dziadka tylko dla siebie
To fakt ja miałam tokso robione w 1 wszej i teraz 2giej ciąży, przed ciążą nikt mi nigdy nie dał skierowania, owszem można ale prywatnie na własną rękę.
Kasiu super prezent, ja też chcę takie literki dla ktosia, ale będę pewnie i młodej musiała zamówić jak jednemu to i drugiemu
Milka ja dzisiaj sama jak palec, m na wycieczce szkolnej, młoda u dziadków to z nudów z tobą pooglądam tę eurowizję chociaż fanem nie jestemKasia1407, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Ruby zapraszam na wspólne oglądanie, chociaż ja pewnie szybko odpadnę
To szykuje Ci się weekend sam na sam M a z dziadkami to super że chcą się tak zajmować, mam nadzieję, że moi będą równie chętni -
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Ruby zapraszam na wspólne oglądanie, chociaż ja pewnie szybko odpadnę
To szykuje Ci się weekend sam na sam M a z dziadkami to super że chcą się tak zajmować, mam nadzieję, że moi będą równie chętni
Ja pewnie tylko PL zobaczę z tego koncertuMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Wpadłam i ja na chwilkę wieczorkiem.
Ruby brawa dla Młodej za odwagę Jako dziecko uwielbiałam takie przedstawienia, przebieranki. Teraz pewnie przed dziadkami będzie musiała odegrać
Ja też się nudzę bo M poszedł na kosza z kolegami. Eurowizji nie lubię to chyba coś poczytam chociaż powinnam się pakować ;/
Macie może dla mnie jakieś "złote rady" co koniecznie powinnam wziąć? Znając mnie to o połowie rzeczy zapomnę, chociaż mam listę
I wiecie co... pierwszy raz będę leciała samolotem... a mam klaustrofobię. Możliwe, że będzie bunt na pokładzie -
Lecimy do Barcelony na takie przyspieszone wakacje U mnie niestety jest problem z tą klaustrofobią, do windy nie wsiadam (nawet na 13 piętro wchodziłam pieszo), metrem nie jeżdżę (a w Barcelonie będę musiała ) no i ten samolot... zamknięta puszka... Będę musiała wziąć coś na wychillowanie
Edycik lubi tę wiadomość