Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Kjopa mimo wszystko trzymam kciuki :* moje testy przez kilka dni były słabe, chyba nawet tydzień. Beta wszystko wyjaśni.
Kasiu a może właśnie tego dziecka wam potrzeba, wiem że m powiedział że nie chce, ale nie chce przez to że się oddalacie , oddalacie się bo nie macie tego o co walczycie i tak machina się nakręca. Rozstanie to ostateczność, macie o co walczyć.
Mid dzielna jesteś, trzymaj się:*
Milka dobra decyzja, zawsze dobrze potwierdzić jak nie masz pewności. Nikt nam tego nie zabroni. 3 miech zlecą raz dwa, nawet się nie obejrzysz
Ja przeniosłam właśnie numer do virgin mobile, hmmm zobaczymy czy warto. Pakiet bez limitu za 29 zł, u dotychczasowego operatora to samo,a nawet mniej dostanę za 49 zł więc pora na zmiany
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki, ależ smutno się zrobiło u nas na forum;-((
Mid kochana ... też jestem z Tobą myślami.
Kjopka trzymam kciukasy za betę, kurcze no musisz przełamać te passę, czuję w kościach że ci się to uda:-))
Milka wierzę że to dziadostwo szybko się rozgoni i raz dwa wznowicie staranka;-)
Kasia ale co ten twój m. chce układać żeby było lepiej???...skoro powiedział ci że nie chce mieć dziecka z tobą. No to są mocne słowa, ja bym się nad nim i życiem z nim zastanowiła. Facet to nie kobieta jak mówi że czegoś nie chce to nie kręci , nie ściemnia, że może druga strona się zastanowi itp ... po prostu nie chce. Ale ty wiesz najlepiej jak jest i życzę ci poukładania w sferze uczuciowej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 11:01
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Kasia, sporo z nas bylo w podobnej sytuacji, byly watpliwosci. Zajmij sie soba i zobaczysz ze sie wszystko samo pouklada. Macie chwilowy kryzys a to albo was zabije albo was wzmocni.
Kjopa straszne, kiedys bedzie tego zalowac.
U mnie w pracy sajgon. Kolezanka przyszla do pracy pijana po to zeby poinformowac ze chce dzien wolny. Ogolnie ma problemy z piciem i nie tylko, byla na rocznym zwolnieniu, szef dal jej ogromna szanse, pomagal, zalatwil lekarza psychologa i niestety nie ma poprawy, a nawet wyglada na to ze jest jeszcze gorzej. Powiedziala szefowi ze wszystkie chcemy odejsc z firmy, masakra. Teraz chyba poleci, wydaje mi sie ze on na to czekal. Szkoda bo to fajna dziewczyna ale firma na tym traci. Wogole dzisiaj sie dowiedzialam o kilku sprawach co sie w firmie dzieje i szczerze wspolczuje mojemu szefowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 11:29
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Wyniki 12-13. Nie wiem ta druga kreska taka szara ale w 10 dpo nic nie było.
Mid jestem z Ciebie dumna kochana. Prawdziwa mama.
Ona wruci w piątek do pracy i w sumie nie wiem co zrobić. Na pewno muszę jej unikać jakiś czas bo jak stanę oko w oko to będę ryczeć. -
Lucce nie liczę na to, ale kto wie. Może tak mnie to szkolenie zestresuje, że cały cykl pójdzie w diabły? A może akurat opóźni się o tyle, że wrócę do domu Staram się zachować luz i tak tym nie przejmować.
Madzik tak właśnie robię i staram się być dobrej myśli
Super taki wyjazd! Zazdroszczę i mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić
Takie sprawy w firmie zawsze są przykre, ale jak już nie ma wyjścia, to co zrobić? To są ciężkie decyzje. Z jednej strony szkoda dziewczyny, z drugiej ile można pomagać i dawać kolejną szansę?
Kasiu dziękuję
A Tobie/Wam życzę właściwych decyzji, jakiekolwiek by one nie było. Dla mnie rozstanie też byłoby ostatecznością, ale odpoczynek od siebie może pomóc. I tak jak Ruby pisze, może jednak chodzi o niepowodzenia w staraniach i dziecko by Was na nowo zbliżyło? Pytanie, czy M. naprawdę go nie chce, czy powiedział tak w złości? Tak czy tak mam nadzieję, że się ułoży :*
Kjopa brak mi słów na to, co piszesz o usunięciu ciąży Ja chyba nie potrafiłabym później patrzeć na taką dziewczynę tak samo... I tak jak Madzik myślę, że ona jeszcze tego pożałuje.
Za Ciebie tym bardziej jeszcze mocniej trzymam kciuki! Czekamy razem z Tobą :*
Cynamonku na pewno spróbujemy zadziałać Ale wyniki nasienia raczej nie pozostawiają mi złudzeń. Powinniśmy trafiać jak najbliżej owulki, żeby jakaś szansa była.
Mid najważniejsze, że masz już to za sobą. Jesteś niesamowicie silną kobietą! I ogromny szacunek dla Ciebie za to, co chcesz zrobić. To piękny gest i upamiętni Twoje dzieciątka. Należy im się chociaż takie ich miejsce na ziemi, bo w Waszych sercach na pewno je mają.
Dobrze Cię rozumiem, jak piszesz, że zrobiłabyś wszystko, byleby było Ci dane donosić ciążę. Ja też poświęciłabym wszystko, leżałabym w szpitalu i robiła co trzeba byle tylko... Ale musimy wierzyć, że jeszcze przyjdzie na nas czas.
Ruby jeszcze a propo sukienki to muszę przyznać, że bardzo brzydko się zachowali i dobrze zrobiłaś. Pamiętaj jednak, że jak zamówisz przez neta i będzie coś nie tak, to możesz sobie jeszcze bardziej nerwy popsuć i może już nie być czasu na poszukiwania kolejnej kreacji Tak tylko mówię, bo ja zawsze mam wątpliwości, czy zamawiać przez internet.Milka1991, madzikk lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Kjopa kochana będziesz się musiała z tym jakoś zmierzyć, aż mam ciary na samą myśl.
Czekamy zatem na wyniki, jeszcze godzinka, dwie, będziemy wiedzieć czy otwierać szampana, haha,a tak serio to mam otwarte winko, więc jakby co to stuknę się z Madzikiem lampką :*
Ruby i jaka decyzja w sprawie sukienek? Spojrzałam na Twój podpis że w 12 tyg dzidzi ma ok.5cm, aż wzięłam linijkę i kurcze to bardzo dużo, ja pierdykammadzikk lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki Kochane. Ależ mieszanka uczuć...
Mid, wiem, że to na pewno okropny czas, ale pięknie go przeżywasz. I to pozwoli Wam zamknąć ten etap i pójść do przodu. Nie uciekać, tylko zamknąć i pójść. Jestem z Tobą całym sercem. I choć trudno tak opanować emocje, to na pewno te wszystkie tragedie to nie pokuta ani "za coś". Po prostu - jest jakieś medyczne wytłumaczenie, przyczyna, której jeszcze dokładnie nie znamy. :*
Kasia, nic na siłę. Bądź egoistką czasami . Kobiety-zołzy mają łatwiej w życiu. I nie chodzi mi o to, żeby się z drugim nie liczyć, tylko, żeby się też liczyć ze sobą
Milka, świetna decyzja. Zamiast czekać warto coś posprawdzać.
Madzik , wypad marzenie! Bosko! Tylko, czy Ty będziesz mogła pić...
Ruby. Co za krawcowa! Małpa! Nie wiem, jak z kiecką, ale żółty to jakiś taki jak strój wielkiego ptaka z ul. Sezamkowej . Wczoraj miałam sklepowy wypad i jest sporo kiecek. Zara ma ładną kolekcję, tylko akurat nie wiem, jak z wersjami, w które wchodzi się w ciąży . Dla dziewczynek są różne śliczne, niekoniecznie warte swojej ceny...
Kjopa, kiedy wyniki?
A co do koleżanki... ciężko nie oceniać takich zachowań. Wielką krzywdę sobie zrobiła. Wielką. Nawet nie wie, jak wielką. Czy życzyć jej, żeby się dowiedziała? Może lepiej nie... Ale powiedz jej, co myślisz. ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 12:37
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Beta <0,100. Ale fajnie było chociaż cień zobaczyć . To czekam na następny cykl.
Milka no byczek w końcu a tak w ogóle to coraz bardziej czuję jak mi się tam coś przelewa, przemieszcza, może narządy wewnętrzne się przesuwają i robią miejsce dla byczka
Decyzja jeszcze nie podjęta, ale chyba skoczymy w weekend do Katowic się rozejrzeć albo do Bielska bo z tego internetowego się nie odezwali czy dają radę uszyć i wysłać na czas... -
Kjopa3 wrote:Beta <0,100. Ale fajnie było chociaż cień zobaczyć . To czekam na następny cykl.
Hmmm... u mnie w cyklu przedciążowym bladeusz na teście i beta ruszyła, ale zaraz spadła i okres przyszedł normalnie. Może pamiętacie.
Kciukam za następny cykl. -
Dziękuję kochane. Może coś tam z jajnikami się dzieje bo pobolewają trochę i w pachwinach mnie pobolewa. Może dlatego bladzioch był.
Kasiu jeżeli kochasz to nie rozstawaj się. Wiesz, że każdy przerzywa różne kryzysy. Kciukam za dobrą decyzję.
Madzikk super, że wypad z pracy. Jak jest zgrana ekipa to się super pracuje.
Ruby trzymam kciuki żebyś znalazła jeszcze takie same sukienki. Wiem, że jak się uprzesz to tak będzie .
madzikk, Ruby lubią tę wiadomość
-
Ja tu Kjopka nastawiam sie na wypicie lampki wina. w takim razie wypije za kolejny cykl:)
Tak wypad bedzie ciekawy ale koleznka z problemem chyba do nas nie dolaczy. MamaTuska jasne ze pic nie bede bo wtedy bede w 8tc:) (obecnie 14dc, wiec jeszcze moge:]).Milka1991, MamaTuśka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Kjopa przykro mi. Chyba wszystkie miałyśmy nadzieję, że przyniesiesz dobre wieści...
Ruby to w końcu czujesz, że jesteś w ciąży?
A sukienki jeszcze znajdziesz, na pewno!👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/1,101900,13388174,Dziecko_rodzi_sie_w_glowie__Naprawde_.html Dziewczynki polecam, no i się poryczałam, cholera...muszę się wziąć w garść
Edycik lubi tę wiadomość
-
Kjopa do boju i oby kolejny cykl był Twój.
Smefrku postaram się jutro wysłać książkę, bo dziś rano spieszyłam się do pracy i jej zapomniałam.
Czytam Was na bieżąco ale w pracy urwanie głowy,że nie mam kiedy sniadania zjeść.Zaraz jade do następnej pracy na 14,30.
No i chyba dzis musze test owu zrobić, bo z moich wyliczen płodne powinny się zacząć, tylko czy będzie czas na ...Smerfelinka lubi tę wiadomość