Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cinnamonku...brałam acard i clexane, brałam na ciśnienie, brałam insulinę, luteinę, euthyrox...i oczywście witaminy...odżywiałam się zdrowo jak jeszcze nigdy..Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Jutro musze jechać do prosektorium...nie wiem jak to wygląda...mam tam tylko iść i się odmeldować że ja to ja? i pan z zakładu ktory z nami bedzie zabierze malucha, czy jak...bo nie wiem czy jestem na siłach patrzeć na takie maleństwo, które kochałam i kocham ale jednak wyobrażenie miałam ze zzobaczę rózowego dzidziusia dopiero ja jakieś 5 miesięcy...a nie maluteńkie chudziutkie ciałko za wcześnie.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyJa jestem za to na maxa wkur...na byłam zostawić wymiary dla córki i ewentualnie poprawić swoją sukienkę, a ona do mnie , że jednak nie ma pudrowego różu materiału i dziecku może uszyć żółty i mi także, w żółtym idzie teściowa więc niech ten żółty sobie wsadzi gdzieś...wrrrrrr robią ludzi w chu...a.
Także dalej stoję na niczym, chyba z neta zamówię bo już nie mam siły jeździć...
Milka bardzo, ale to bardzo mi przykro, ale na pocieszenie powiem że jedne kobiety przed zajściem specjalnie biorą anty i znam taką nawet ( nie mogli zajść dostała anty i po anykach od razu staranka i ciąża) i po odstawieniu lekarz od razu nakazuje się starać... więc liczę , że u was tak będzie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 17:22
-
nick nieaktualny
-
Ruby a Ty się nie denerwuj :* zamów młodej sukienkę w podobnym kolorze i już co poradzisz na takich ludzi na pocieszenie Ci powiem, że dla mojego Teścia ostatnio ZAGINĄŁ garnitur w pralni odnalazł się jakimś cudem po tygodniu... dobrze, że nie był Mu potrzebny na jakąś ważną okoliczność bo gdyby tak było to chyba bym zabiła na Jego miejscu
-
nick nieaktualny
-
A ja wysikałam dziś cień cienia cieniowatego . Byłam umówiona do ginekologa na dzisiaj i wahałam się czy iść. Poszłam, dała skierowanie na bete i mam iść w piątek jak okres nie przyjdzie. Tia już bo wytrzymam .Boje się że test mnie oszukał. Rano mi się wydawało, że coś tam jest i wyrzuciłam ale po pracy mnie skusiło i wzięłam go i kreska była już wyschnięta. Mój też widzi więc nie jest źle. Dwa dni temu nic nie było więc chyba mnie nie oszukał ten test.
Kasia1407, Imię_Róży, Smerfelinka, cinnamon cookie, Ejrene, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:A ja wysikałam dziś cień cienia cieniowatego . Byłam umówiona do ginekologa na dzisiaj i wahałam się czy iść. Poszłam, dała skierowanie na bete i mam iść w piątek jak okres nie przyjdzie. Tia już bo wytrzymam .Boje się że test mnie oszukał. Rano mi się wydawało, że coś tam jest i wyrzuciłam ale po pracy mnie skusiło i wzięłam go i kreska była już wyschnięta. Mój też widzi więc nie jest źle. Dwa dni temu nic nie było więc chyba mnie nie oszukał ten test.
Kjopa3, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
mid, pojęcia nie mam. Nigdy nie byłam w podobnej sytuacji, a z kuzynką o tym nie rozmawiałam...
Kjopa - beta dopiero w piątek???????????????
Chcesz, żebyśmy tu skisły???????????
Foch
Powiedz, że idziesz jutro
KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Właśnie spojrzałam, że na liście staraczek z tego wątku jesteś aktualnie na pierwszym miejscu - czas je komuś oddać, nie bądź taka!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 22:27
Kjopa3, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Kjopa daj znać co wysikasz rano, a potem leć na betę!!! Trzymam kciuki!!!
Mid. nie potrafię nawet sobie wyobrazić co możesz czuć w tej sytuacji, jest mi tak cholernie przykro, że nawet nie da się tego słowami wyrazić. Życzę Ci dużo siły na ten ciężki czas :*
Milka bardzo mi przykro z powodu tych wieści, liczyłyśmy wszystkie na dobrą nowinę po monitoringu Tylko Ty nas Kochana nie opuszczaj, nie ma się co załamywać!!! Trzy miesiące na antykach a potem bach i od razu dzidzia. Trzymam za Was kciuki. Wykorzystaj ten czas na obserwację swojego ciała. Ja początkiem roku też miałam dwa cykle z gumką, bo baliśmy się, że mąż zarazi mnie tym gronkowcem, a co lekarz to gadał co innego.
Madzikk koleżanka w ciąży jak nic
Ruby, a Ty się nie stresuj sukienką, bo Ci nie wolno. Walnęłaś focha i bardzo dobrze, ale już się nie denerwuj Idź gdzie indziej skoro tam Cię tak potraktowali, też bym się wkur...!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 05:55
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)