Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam apatię od wszystkiego naprawdę musze wreszcie odpocząć i marzę z M.o urlopie.
Oczy mnie strasznie bolą, w domu już nawet kompa nie właczam bo nie mam siły siedziec przy nim.
Nie licze na jakieś cudowne wieści od Szamana wszak jutro będzie dopiero 6dc a u mnie to wszystko późno się dzieje.
I do tego te cholerne waciki od topoli zaczynają fruwac, oczy mam czerwone głowa boli.Koszmar.
Kupilismy na chrzciny z M.malenkie zlote kolczysie i bukiet z pampersów.
-
nick nieaktualnyHej,
A ja pognałam z moczem i oczywiście jak już byłam na mieście to kilka sklepów odwiedziłam w Lidlu były sukienki dzisiaj , wzięłam, ale jest dużo za duża i nie wiem czy nie oddam albo wymienię o ile będzie rozmiar mniejszy...trochę wyglądam jak w worku ale dość wygodnie bo nic nie gniecie za to
Kupiłam jeszcze inną sukienkę mega elastyczną i dopasowaną, ale na lato czemu nie
Chmurko najlepsze życzenia :***
Edycik ja też kupiłam na chrzest złote kolczyki i kocyk z wyszywaną metryczką na pamiątkę
Imię wykuruj się wreszcie kobieto i z tego co pamiętam to chyba też się wczasujesz alda dzień?
Bratku udanego wyjazduchmurreczkaa, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Heej
Mid tort się bardzo podobał, sama byłam mile zaskoczona, że zrobił taką furorę najpierw byłyśmy u młodej w domu, tam jedzonko, różne zabawy, wywiad i wygłupy, potem poszłyśmy do escape roomu, bardzo fajna sprawa i gorąco polecam, a potem klub i party, wytrzymałam do 2.00 i mąż mnie zgarnął, trochę przegięłam z alkoholem, chyba odbiłam sobie te wszystkie oszczędne miesiące, teraz mogłam zaszaleć...
Bratku jeszcze raz udanego urlopu i duuużo słonka
Chmurko 100 latek :*
Edycik, Mid to powodzenia jutro na wizytach, obyście się dowiedziały jak najwięcej
Ruby a nie lepiej zostawić tą większą kiecunię? może się przydać, chyba że nie planujesz już dużo tyćchmurreczkaa, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
-
Ruby może nie oddawaj, brzusio zaraz ci urośnie jeszcze bardziej to będzie jak znalazł, bo lata jeszcze ze 3-4 miechy;-))
Tak, ja w przyszły piątek mam już urlop_))))) i... prawdopodobnie zacznę go @ bo akurat będzie wypadać, także super atrakcja na wyjazd;-((...nawet nie testuję w tym cyklu, od dzisiaj do tego piątku jestem na antybiotyku, bo chechłam okrutnie, jakiś stan podgorączkowy jeszcze, martwię się żeby się mały nie zaraził ode mnie przed wyjazdem. Teraz poszli z m. na "lowel") a ja w domu odpoczywam...nawet nie wiem czy jest sens iść do ginki w środę.
Dziewczyny chwalę się mam super najukochańszego ema dostałam śliczne kolczyki na rocznicę) takie, co to mi się marzyły od pół roku:-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 19:24
cinnamon cookie, chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
No IR to gratki!! super prezencior miło jak faceci słuchają co się do nich mówi, chyba też muszę zacząć głośno myśleć bo niedługo nasza 1 rocznica ;P
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIR to super prezent, ja kiedyś miałam kolczyków miliony, ale od pewnego czasu jak zdjęłam to już nie ubrałam bo mi zwyczajnie przeszkadzają
Kobiety macie zupełną rację, m też stwierdził, żeby zostawić bo przecież do lata brzuch akurat wywali więc spokojnie będę się mieścić tak więc worek zostajeMilka1991, chmurreczkaa, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Ruby a ja ostatnio w lumpeksie znalazłam długą beżową sukienkę na ramiączkach, taką jak jest zwykła bluzka bokserka na górze i długa do kostek, w miarę obcisła, i od razu pomyślałam, że gdybym w lato chodziła z dużym brzuchem i w takiej sukience to bym wyglądała jak Kim Kardashian w niektórych swoich "kreacjach" hahaha trzeba przyznać, że jak ona czasami się w ciąży ubierze to nie wiadomo jak się w ogóle w to wcisnęła... ma kobieta wyobraźnię
Edycik, chmurreczkaa, Ruby lubią tę wiadomość
-
Ruby no i super. Dobra decyzja z sukienką Mi przeszkadzał tylko kolczyk w nosie jak młody był mały bo zawsze jakoś zahaczył i wyrywał I tak kiedyś spadł i go nie znalazłam i pozbyłam się kłopotu
Imię R super, że prezent taki jak miał być
Bratku miłego odpoczynku.
Milka to obyś dosyć głośno myślała żeby mąż usłyszał co trzeba
Edycik, Mid kciuki moooocne za jutrzejsze wizyty
Chmurko w Gdańsku te badania miały być od 8 czerwca i dziś zadzwoniłam się zapytać jak to wygląda bo w Gdyni cały miesiąc są. Pani powiedziała, że umawiają na wtorki i od razu udało się umówić na 14.06. Więc jak coś to już dzwoń i pytaj. A fajnie się złożyło bo mój P właśnie miał robić te badania i chciałam czekać aż przyjdzie @ 18-20.06 co by w razie W nie tracić niepotrzebnie kasy
Edit: Mid było w piątek i niedzielę ale to w piątek to takie chyba nie wypał bo zblokowało co innego nasienie A wczoraj i dziś takie bóle owulacyjne, że jakbym nie mierzyła temp. to bym myślała, że teraz jest owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 23:42
Edycik, chmurreczkaa, Imię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
Ja już w pracy, dzien jak codzien kawka.Wczoraj jak wróciłam po 19 z pracy to padłam spać po 20.
Dziś wizyta, sama jestem ciekawa co się dowiem.
Cinnamonku do małego brzusia taka sukienka co kupiłaś pasuje
Imię Róży współczuję kochana Ty taka przeziebiona.I co idziesz jutro na wizytę?Pochwaliłabys sie kolczykami
Milka fajnie,że troszkę popiłas.Czasem reset potrzebny
Kjopa a może akurat to będzie Twój szczęsliwy cykl...
Imię_Róży, Kjopa3, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja już po kawce. Kjopa, spróbujemy się dziś zapisać na te darmowe badania nasienia, a co mi tam. Zawsze to spora oszczędność w domowym budżecie.
Ruby dobrze zrobiłaś zostawiając tą sukienkę, aż do końca września trwa lato, więc jeszcze masz trochę czasu by do niej urosnąć
Cynamonku Kim Kardashian to jest wielka maciorka, nie porównuj się do niej Ciebie z małym brzuszkiem w takiej sukieneczce jestem sobie w stanie wyobrazić. A jaka wygoda.
Dziewczyny ja zignorowałam tempkę z niedzieli, bo po sobotnim przepiciu czułam się słabo. OF zaznaczył mi przerywaną linią owulkę na sobotę. Tak myślę, bo od niedzieli dosłownie boli mnie cyc. Jeszcze tak nie miałam, żeby od razu po owulce. Czekam na efekty
Miłego dnia Kochane.
PS. BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA WCZORAJSZE ŻYCZENIA. TYLE OSÓB ŻYCZYŁO MI SPEŁNIENIA MARZEŃ, ŻE CHOĆ TO JEDNO NAJWAŻNIEJSZE MUSI SIĘ SPEŁNIĆ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 07:13
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyHej kobiety
Edycik kciukam za wizytę i proszę o wasze kciukasy bo dzisiaj też mam i wyniki tego posranego Pappa
Cynamon chudzinko tobie będzie ślicznie w takiej kreacji , mnie już niezbyt bo ja nie chodzę w takich długich i nie jestem przyzwyczajona, więc jak ubieram (mierzyłam spódnicę niedawno) to od razu z góry zakładam, że źle wyglądam
Chmurko to czekamy na efekty, mnie też cyc niemiłosiernie bolał od samej owulacji w szczęśliwym cyklu...ale różnie to bywa...ah te nasze organizmy
Kjopka u ciebie też czekamy z niecierpliwośćią, fajnie że dojrzałaś te badania, super opcja zrobić za freeEdycik, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Hej ja dzisiaj z domu piszę, rozłożyło mnie, kaszlę przeokrutnie:-)...antybiotyk dzień drugi;-(
Edycik nie wiem czy jutro pójdę do ginki zobaczę jak się będę czuła. Dzisiaj trzymam kciuki za twoją wizytę i dobre wieści:-)
Tak dziewczyny kolczyki są cudne:-) bo to nasza pierwsza rocznica ślubu:-) znamy się 4 lata, a ślub wzięliśmy w zeszłym roku:-)... Milka ja już nauczyłam się, żeby do mężczyzny mówić czego się chce, jak poznaliśmy się z m. i zapytał przed moimi urodzinami jaki prezent bym chciała, to mu powiedziałam, że ja uwielbiam prezenty osobiste np biżuterię,bieliznę itp., czy jak chyba chmurrka dostała mentosy, czyli takie co mają jakieś przesłanie.... bo jak sobie przypomnę ostatni prezent od byłego już nie pamiętam z jakiej okazji: mopa i dzbanek do herbaty, to teraz mi się śmiać chce, a wtedy się popłakałam.
Ruby to trzymam kciuki za pappa będzie dobrze:-) jeny ale zleciało, dopiero pamiętam twój test:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 07:32
cinnamon cookie, Milka1991, chmurreczkaa, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z pracy z kawką
Chmurka
wszystkiego najpiękniejszego w dniu urodzin!! ból cyca to dobry zwiastun
Edycik
powodzenia na wizycie, kiedy planujecie z męzem urlop?
IR
zdrówka!
Milka
super impreza, heh, ja to nie pamietam kiedy ostatnio na takiej byłamImię_Róży, Edycik, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
To i ja się witam z kawką
Imię R fajnie jak ktoś słucha czego chcemy. Ja się tak wykazałam jak kupowałam prezent potencjalnie-przyszłej teściowej. Kilka razy mówiła, że koleżanki mają kubki termiczne i im herbata nie stygnie to jej kupiłam - niby drobiazg a jaki trafiony
Najlepszego z okazji rocznicy:*
Ruby kciuki za wyniki testu
Edycik powodzenia na wizycie :* Też jestem ciekawa co ci doktorek powieImię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dziękuję Paryzetka:-)....właśnie o o mi chodzi, żeby prezent był pomyślany, a nie na zasadzie co w rękę wpadanie:-)
Ja dzisiaj zamiast kawki zrobię sobie mleko z czosnkiem i miodem...brrr, ale mi pomaga. Kurczę tak przed chwilą porozmawiałam z m. że jakby coś jednak zaskoczyło, to ten antybiotyk to chyba nie najszczęśliwszy moment, no ale przecież muszę się wykurować. Jednak się jutro zwlokę do ginki, sprawdzę czy owu była, bo teraz będę myśleć...hmmm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 08:20
-
Witam
Ruby sukienka na pewno się przyda, a wyniki muszą być dobre, usg wyszło dobrze to i ta ściema z pappa będzie dobrze
Imię Rózy super mąż miło że pamieta co chciałaś, mop na prezent też by mnie załamał...zdrówka !! i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy papierowej my w tym roku jedwabną mamy
Ja też kiedyś lubiłam kolczyki, nie noszę odkąd młoda na świecie, bo najpierw lubiła za nie ciągnąć, a teraz jak zakładam to ona też chce ''kluczyki'' a nie ma dziurek, bo myślę że to jeszcze za wcześnie, poza tym przy jej temperamencie ucho od razu byłoby rozerwane
Cinnamon przy takiej figurze obcisłe kiecki czemu nie
Kjopa to trzymam kciuki żeby te bóle były oznaką czegoś więcej
Edycik kciuki za Twoją wizytę!!
Chmurka to kciuki za spełnienie marzenia
Muszę się dzis wziąść ostro za ołowek...boję się bo ręka mi już zesztywniała, a mam podwójny portret do zrobienia i już dawno obiecany piesek dla Bratka
Odebrałam wczoraj wynik histopatologi, ale tylko pro forma zeby dziś profesorek mógł wglądnąć, bo tak jak myślałam nic sensownego tam nie ma..
Miłego dniaImię_Róży, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Lucc też nie wiem gdzie.My kochamy z M.Egipt ale raczej w tym roku odpuścimy tamten rejon.Myslim o Grecji albo Bułgarii. Będziemy łapać lasta pewnie jak jakiś fajny sie trafi.
Mid trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę u profesorka.
IR dobrze,że pójdziesz do ginki będziesz wiedziała co i jak.Póki co zdrowiej kobieto!!!
Imię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
-
Lucc antybiotyk skończę, bo zależy mi żeby wydobrzeć przed urlopem, chodziło mi raczej że jakby zaskoczyło jednak w tym miesiącu to ten antybiotyk mógłby źle wpłynąć na potencjalną ciążę, z drugiej strony dlaczego miałoby zaskoczyć skoro tyle miesięcy nie zaskoczyło i nie wiadomo czy była owu...ot rozterki kobiety co została w domu i nudów wymyśla:-PPP
Mid:-))sprawdziłam te nazwy rocznic, wy będziecie mieć 12-tą)....woooow kobieto ty rysujesz, a tak zawodowo czy hobbystycznie?.... ja rysowałam w liceum i wczesne studia potem mi przeszło i żałuję, bo teraz to już nie ta ręka:-p....ale wam będę dzisiaj smęcić na forum, siedzę w wyrku, babcia ogarnia młodego, no powiem wam że od czasu jak byłam w ciąży na zwolnieniu tak się nie byczyłam:-PPP
Mid o której masz profesorka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 08:41