Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
To i ja się z kawką witam
Kjopa fajnie, że znaleźliście badania za darmo zazdroszczę naprawdę.. U mnie w mieście rzadko kiedy jakieś akcje są, a ja wiecznie za wszystko płacę.. Teraz też gin tylko prywatnie to jak dostanę skierowanie na badania to pewnie się zgarbię nad rachunkiem
Paryzetko no to ładnie zapunktowałaś u teściowej!!
Imię Róży no właśnie, mogłabyś się pochwalić prezentem
Dziewczyny nie przesadzajcie, taka chuda nie jestem, a poza tym to brzuch mi wywala szczególnie wieczorami, jakieś wzdęcia mam czy cholera wie co....
Mid ciekawa jestem jak Ci pójdzie, zazdroszczę talentu, ja żadnego nie posiadam
Edycik a Ty do szamana na którą lecisz? Nie stresujesz się wizytą? -
IR nie 12-stą czwartą na Cioci Wiki 4. kwiatowa owocowa-lub jedwabna jedwabna lepiej brzmi.
też rysowałaś ? super ! ja raczej rysuje jak ktoś zamówi, zawód zupełnie inny, tylko liceum plastyczne.
A bycz się kobieto bylebyś wyzdrowiała w końcu
Wizyta 16:30
Cinnamon kazdy jakiś talent posiada-może jeszcze nie odkryłaś?
a talent może być naprawdę różny, mam koleżanke co nie śpiewa nie tańczy nie rysuje, za to ma tak zajeb..ty talent do kontaktu z ludzmi, że jej zadroszczę czasamiCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid kurcze to ja tu wyszperałam w internetach, że to dwunasta, chyba różne źródła różnie nazwy podają, bo przy niektórych jest kilka nazw:-))
Ooo to o 16:30 trzymam kciukasy:-)
...może ktoś wie jak wstawić zdjęcie z "fafona" ??
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyMid moja młoda mówi , że będzie plastyczką a ja podobnie jak cynamon chodzące beztalencie
My w tym roku mamy 7 – wełniana (lub miedziana)
IR byle do wakacji się wykurujesz, nie przejmuj się ja po zabiegu też miałam nie być w ciąży bo zabieg, krwawienie, antybiotyki również i masz ci bablo los bo wtedy akurat zaskoczyło...zarodek jakiś czas nie czerpie z matki to zdążysz wyzdrowieć jak co
spróbuj wstawić na pokazywarka.pl -
oj rysowałam rysowałam, ołówek, węgiel .... i nawet malowanie olejnymi sie trafiły, ale to raczej nic godnego uwagi, nie jakieś dzieło bliżej bohomazów bym to zaliczyła:-))
Edycik lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ruby nie ma beztalenciów na pewno jakiś masz, a młoda fajnie że chce zostać plastyczką, lubi takie prace? ja od małego lubiłam rysować kleić itp
Już siódma rocznica to nieźle gratuluję
Imię Róży czy bochomazy to ja nie wiem, nie widziałam, a sama tak oceniasz czy ktoś tak ocenił ? bo to różnica
Mi sie marzy wziąść za farby...chciałam młodj portret zrobić w oleju albo chociaż akrylami ale boję się rozpaprać w farbach bo to trwa, i młoda może postanowić mi pomócCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid dzięki młoda uwielbia robić manualne robótki, chodzi na kółko plastyczne i bardzo dużo rysuje od małego, nie wiem jak się to w przyszłości utrzyma ale na razie jest mega zadowolona ze swoich prac
heh ja śpiewać niet, rysować niet, tańczyć niet...za to potrafię wqrwiać liczy się taki talent ?
no młodaaaaa mogła by ci nieco pomóc kto wie może talent po mamusi odziedziczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 09:21
Edycik, Kjopa3, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby lepiej niech nie pomaga, moja lubi czasem cos pomazać, ale talentu do rysunku na razie w niej nie widzę, bardziej w chrześnicy, moja raczej sporty, taniec, ogólnie ruchawa jest bardzo
A Twoja córa kto wie...jak już teraz bardzo lubi to wielce prawdopodobne że będzie chciała sie rozwijać w tym kierunku
Talent do wqr*nia,hmmm nie wiem ale każdy ma jakiś czasem nieodkryty
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
my tu o talentach, ale kto powiedział zże ja mam ? po prostu lubię rysować malować wyklejac szyc, ogólnie takie kreatywne bzdury, ale żeby zaraz talentCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja tylko chciałam powiedzieć że jestem żyję ale czasu nie mam nawet żeby się po d podrapać. Czerwiec jest dla mnie zawalony ale ciągle o wak myślę i staram się śledzić chodź nie zawsze mi to wychodzi.
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam za Was kciuki dziś na wizytach.
Moja siostra też pięknie rysowała. Ja jestem typem buntownika i w 6 klasie chyba z plastyki miałam 2 . Za to uwielbiam haft krzyżykowy.midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ja lubię gotować ale to do talentów się nie zalicza, tylko tyle, że lubię
Ruby Twój talent jest najlepszy
Również trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty przynoście same dobre wieści
Edit. właśnie jem jogurt naturalny organiczny z łyżeczką miodu i łyżeczką oleju lnianego - pycha i zdrowe!!!! polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 10:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny