Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
haha ;P
jasne Katiusza, dobrze zrozumiałaś, skonsultuję to z mążkiem, bo wiesz 2 stówy na prywatny projekt avatara to trochę dużo, mam nadzieję że się zgodziParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby no szybko dość...z 10 minut tam byłam..? może 15...wiem że nadal nic nie wiem, co lekarz to opinia, skiero dał na immunologię ale oczywiście prywatnie a to kupę kasy kosztuje. zobaczę jeszcze co powie jeszcze inny w przyszłym tyg mam wizytę. ten stwierdził że jednak z szyjką coś nie tak bo to poprzednie poronienie mu nie pasuje, i zbadał stwierził że duzo mu palca w szyjke weszło-przecież teoretycznie mogłabym mieć dzis akurat jakąś owulację to przecież wtedy jest chyba otwarta...? szzczerze myślałam że więcej sie dowiem, choć nie powiem brwi zmarszczył na moją sprawę, czyli trochę go chyba zainteresowało. Gbur jest ale nie jakoś bardzo niemiły. No i uf policzył najniższy pułap to też dla mnie plus.tylko te badania cholerne..
A gdzie Edycik?
Imię Róży, Milka fajne avatarki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 18:40
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyJestem
Pappa wyszło dobre także alarm odwołany , zasiałam panikę i obiecuję poprawę
Dzieć cały, płeć nie znana chociaż starał się na 4D zobaczyć ale mam łożysko obniżone i z racji tego mam zakaz współżycia na razie nie muszę panikować ale jednak wstrzymać się trzeba. Powiedział że może faktycznie coś tam wyhodowałam , a jak mi pobierał cytologię i założył wziernik to myslałam że się posikam....bolało to jedno ale naciskało na pęcherz
Poza tym to dostałam globulki na 5 dni, potem morfologia, crp, wymaz coś tam jeszcze i widzimy się za 2 tygEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby to wieści pół na pół ale przewaga dobrego tak trzymać, leczyć się i będzie good
-
nick nieaktualnyMid to rzeczywiście mało wnosi do sprawy chociaz jakby niewydolność szyjki była to chyba by to było jakos widać w trakcie ciąży? jesli macie jeszcze kasę to zróbcie te badania no i zobaczysz co ci powie jeszcze kolejny lekarz, warto drążyć i mieć wiedze n aprzyszłość...oczywiście na tyle na ile jest to możliwe.
no Edycik przepadła gdzieś, pewnie jutro dopiero napisze...Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby super, że Pappa wyszło dobre . Teraz wyleczyć infekcję i będzie ok. Gratuluję pierwszych ruchów .
Mid to w sumie nie wiem co napisać czy dobrze czy nie z tą wizytą ale tak jak opisujesz ją to ja nie byłabym pewnie zadowolona Mi problemy z szyjką to kojarzą się ze wcześniejszym porodem a nie że dziecku przestaje bić serce. No ale nie jestem lekarzem i może się mylę.
Imię R,Milka super awatary
Milka jak bardzo nie chcesz antyków to idź do tego innego gina. A jak chcesz to skłam, że się źle czujesz albo że sobie przypomniałaś, że neurolog zakazał brać bo masz migreny
A ja byłam u tej dietetyk. Chyba się załamała jak się dowiedziała jak się odżywiam . Za tydzień będzie miała dla mnie jadłospis.
Wyszło mi :
waga 59,8kg
tłuszcz 31,4% (21-32,9%)
tłuszcz 18,8kg (10,9-20,1kg)
FFM 41kg
waga mięśni 38,9kg
wiek metaboliczny 33 lata
woda% 47,8% a powinno być min.50%
idealna waga dla mnie 59,9kg czyli mam 100g za małoMilka1991, Paryzetka83, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Jestem,jestem.Wczoraj nie miałam siły pisać.Wiecie ja poszłam odrazu po @ więc Szamanek się nie cackał tylko odrazu zrobił mi Sonohisterografię.
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/sonohisterografia-badanie-macicy_35491.html
Takie podobne do histeroskoopi trochę.
Wróciłam do domu to krwawiłam jeszcze i miałam nakaz leżeć.
Zatem sprawdził Szamanek tą zmianę o której kiedyś pisałam ( co inni lekarze widzieli) to mały mięśniak,który nie jest przeciwskazaniem do czegokolwiek.Mam zachodzić w ciążę i już.
Teraz kolejna wizyta 13 czerwca w poniedziałek na 15,00.
na chwilę obecną nie ma pęcherzyka dominującego, ale wiadomo u mnie to za szybko
Dostałam globulki w jego leczniczej aptece of course i latać bez majtek dalej mam
Wizyta ok gdyby nie to,że jednak trochę to bolało.Zaciskałam zęby.
IR ale boski awaterek - lubię go, Milka-Twój też uroczy
Ruby cieszę się,że Pappa dobry wyszedł.Super :*
Mid to w sumie niewiele się dowiedziałas kochana.
Kjopa to pochwalisz nam się swoim jadlospisem będziesz laska
Imię_Róży, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześc, ja już po kawce
Mid
sorry, ale palec w otwartą szyjkę to sama sobie potrafisz wsadzic
a robiliście badanie genetyczne? mnie się wydaje, że tu może leżeć problem, np. mutacja genu powodująca jakąś wadę u chłopców...
powodzenia!
Ruby
fajnie, że wszystko ok. gorzej z tym zakazem
Edycik
ale przynajmniej wiesz, że w macicy wszystko ok,nie ma przeciwskazań do ciaży
Wczoraj był Międzynarodowy Dzień Seksu poświętowaliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 07:56
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik to w sumie dobrze, że od razu Ci ten zabieg zrobił I że mięśniak nie przeszkadza w zaciążeniu. A następną wizytę mamy w tym samym czasie
Ruby gratki za Pappa :* Teraz tylko pozbądź się tej infekcji. Oby szybko minęła. A luteinę dalej bierzesz?
Mid to mało konkretów na tej wizycie Nie lubię tego
IR a ty się wizytujesz dzisiaj czy jednak nie?
Miłego dnia wszystkim :*Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyWitam się z pracy,
Dzieki kobiety :*
Edytka to nie masz wyjścia musisz zachodzić, tak mówi szaman w końcu
Paryzetko no próbujemy odstawić więc już drugi dzień jestem bez lutki i chwała bo mam dość ciągłego bagna w majtkach przez te globulki
Milka dobrze, że w niedzielę jeszcze poszalałam to przynajmniej przez jakis czas nie bedę miała zbereźnych snów
Kjopka no poprawisz sylwetke i będziesz laska
Ja jeszcze troszkę plamie ale to po cytologii, lekarz mówił o tym więc nie panikujęEdycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Hello z rańca:-)
Ja dalej cherlam, temperatura podwyższona i ogólne osłabienie. Na razie to nie wiem czy dam radę pójść do ginki, "wahom się";-PP może popołudniu będę miała więcej siły.
No Ruby to dobre wieści, pappa okej możesz odetchnąć. )
Lucc o nawet nie wiedziałam że taki dzień jest, ale też do uczciliśmy;-) jak to m. powiedział na gruźlika;-PPP
Edycik jak jest zielone światło, no to teraz nie masz wyjścia musisz zajść) i wiesz po takich zabiegach to szybciej:-))
Mid faktycznie mało konkretów, czyli wychodzi że po prostu nie wiedzą;-((
Dzięki dziewczyny awatarek jest chwilowy, na szczęście:-)) jak póki co naturalne metody nieskuteczne, to może jakieś czarowanie rzeczywistości pomoże:-)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 08:30
Edycik lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dzień dobry
Edycik współczuję tego bólu ale skoro przeciwwskazań nie ma to dobre informacje skoro kazał zachodzić to już się nie wymiguj heheh )))
Md faktycznie niewiele się dowiedziałaś... trzeba szukać dalej, wyjścia nie ma...szkoda tylko, że każda wizyta tyle kosztuje, ehhhh te nasze państwo
Kjopa to Ty dietę będziesz miała i przytyć musisz? nie no wiem o co chodzi,zmiana proporcji tłuszczu itd ale nie jest tak źle
Milka i Imię Róży - lubię Wasze nowe awatarki tylko zawsze szybko rozpoznaję kto co napisał a teraz muszę się do nowych przyzwyczaićImię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość