Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:A ja wam muszę się pochwalić że w sobotę zdałam egzamin i mam nowy zawód. Groomer
edit: kiedy masz ten zabieg/operacje zaplanowaną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 11:15
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki.
U mnie znowu brak czasu.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ruby a po co chcesz organizm zakwaszac? Przewaznie sie odkwasza.
Ciacho ja uwielbiam jogurt grecki z miodem, siostry malego tym zarazilam, teraz codziennie sam sobie taki deserek robi.
Ja dzisiaj bylam u internisty i dostalam skierowanie na badanie helikobaktera. Dostalam pudeleczko i mam nadzieje ze w tym tygodniu mi sie uda. Przepisala mi tez tabletki na zoladek (chyba na obnizenie kwasow).
Szukam dzialki budowlanej, strasznie ciezko jest znalezc dzialke gdzie mozna budowac domy z prostym dachem. Spadziste mi sie wogole nie podobaja, prosty wybralam bo jest tez bardziej praktyczny no i tanszy.
Wiecie cos moze na ten temat, dlaczego tak ciezko jest znalezc taka dzialke?
Zmykam pracowac, mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze zagladnac wieczorkiem.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Katiuszka gratuluję nowego zawodu
Madzikk a pl? zabiłaś mnie tym pytaniem...my kupujemy działkę i szczerze nie wiedziałam że ma znaczenie co do rodzaju dachu...z tym ze my akurat oglądamy projekty ze spadzistym. obok nas jest chyba jeszcze wolna działka do sprzedania ale to są jeszcze nie uzbrojone
A tak przy okazji orietujecie się coś na temat domów szkieletowych z drewna energooszczędnych? może ktoś z waszych znajomych taki ma?...bo nie wiem czy w ogóle brać taki pod uwagę...czy sie opłaca. patrzymy na takie bo są tańsze w budowie i duuużo szybsze niż murowane.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Witam po pracy
właśnie wpierniczyłam zupkę chińską i zaraz poprawię chipsami, ot zdrowe żywienie...
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę od razu pisać jak po...
Katiuszka super zawód, oryginalny
IR ogarnij się! choroba Cię nie zwalnia z trzymania porządku w domku i na głowie na jaki kolor włoski?
A ja dziewczyny znów mam mętlik w głowie, koleżanka poleca mi lekarza prywatnego, który zajmuje się typowo niepłodnością i podobno jest w tym bardzo dobry. nie wiem co robić, miałam czekać do września i wybrać przez te 3 cykle antyki. a teraz to już nie wiem. może spróbuję jeszcze, kurczę, może trafię na normalnego lekarza, nie chcę brać tych antyków jak jasna cholerka, zresztą chciałabym wiedzieć co tam na tych jajnikach się dzieje...i mam dylemat, ze dwie stówki na wizytę z niewiadomym efektem czy czekanie z głową pełną myśli do września?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilka jeśli nie chcesz bardzo antyków to zasięgnij opini tego lekarza jeszcze...ja sama miałam mętlik bo mój też nie tani jest ale jak widać jednak skuteczny - też specjalista od niepłodności nawiasem mówiąc. Oni maja swoje metody być może będzie taka sama jak poprzedniego lekarza i powie żebyś brała antyki, ale kto wie może coś innego wymyśli. Jak masz w portfelu te dwie stówki to poświęć je i będziesz miała spokojną głowę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 13:46
-
Zmieniłam se awatara na szczęście:-) ... nie noo dzień w domu i już szaleństwo:-PP
Milka masz rację, choroba nie zwalnia;-)choćbym miałam paść jak długa nie mogę straszyć mężusia:-)...chociaż po porodzie mnie widział z rozciętym brzuchem i nie uciekł))...
Milka spróbuj jak dobry i specjalista to może nóż widelec, będzie się opłacało te dwie stówy:-)...wiesz ja też nie jestem za antykami, no chyba że koniecznie trzeba:-)
Włoski będą miały kolor mrożona czekolada:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 13:52
Milka1991, MamaTuśka, Edycik lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Hej! Ale szalejecie Kiedy ja Was nadrobię??? Na razie, mimo urlop, brak mi na cokolwiek czasu... Mam nadzieję, że jutro trochę odpocznę i poczytam, co tam naprodukowałyście Póki co muszę lecieć, bo jeszcze dziś czeka nas dentysta
Miłego dnia Kochane! Buziaki dla wszystkich :*👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak Lucc zaczęłam brać, już 8 dc, 2 dni porządnego okresu a kolejne 6 plamienia...nie wiem, pewnie taka reakcja organizmu
IR brzmi super, uwielbiam takie kolory :)a avatarek fajny, chyba też powinnam zmienić, bo ten mój już mnie wkurza...
Skonsultuję się z mążkiem dzisiaj i podejmiemy decyzję, aczkolwiek jestem gotowa poświęcić jeszcze te dwie stówki dla 100% pewności że dobrzee robię, i nic innego na razie nie pomoże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny