Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
a @ myśle ze powinnam max jutro dostać, bo wczoraj mnie naszło na słodkie-zjadłam choć mi nie smakowało, za to co najśmieszniejsze zagryzałam czekoladę w miedzy czasie surowym mięsem mielonymCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby wrote:Smerfku żadnych przeczuć...totalnie nic
Ciężko powiedzieć jak się wstrzeliliśmy bo było pt,sb,ndz chyba, a owulka w ndz tak mi się zdaje więc zależy które żołnierze dotarły zobaczymy mam nadzieję niebawem
To wielka niewiadoma Ale ja w sumie chyba chciałabym dopiero przy porodzie się dowiedzieć, chociaż nie wiem, czy wytrzymam
Cynamonku to daj znać, jak tylko będziesz po wizycie i nie trzymaj nas w niepewności!
Midnight nic się nie stało! Tylko sprostować chciałam A przebadam się chętnie, tylko niestety nie zgrało to się czasowo niestety.
Wiem, że @ Ty po prostu nie powinnaś mieć. Nie i koniec. Dlatego to jest strasznie niesprawiedliwe, ale tak napisałam, bo wiem, że ja na pewno bałabym się bardziej gdybym @ nie dostała. Ale tak jak napisałam wcześniej - ja to ja. Każdy jest inny i inaczej reaguje, więc nie mogę się wypowiadać, co będzie dla Ciebie najlepsze
Ciekawe masz zwyczaje żywieniowe, nie ma co
A mnie tak burczy w brzuchu! Masakra Ostatnio w kółko taka głodna chodzę, że niedługo w ciuchy się nie zmieszczę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 14:55
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfku to zjedz mielone polecam ja takie atrakcje z reguły w ciąży, ostatnio na początku tamtej jadłam ogórasy kiszone na zmianę z ciastkami, ale przed @ też czasem mam zachcianki ...więc pewnie to nastąpi...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid ja dziś w pracy do 22 przynajmniej, więc o mielonych mogę pomarzyć Ale mam kotleciki z kurczaka i kuskus z warzywami, który Mężu zachwalał, więc z głodu nie umrę Martwi mnie tylko ten ciągły głód. Chyba muszę pomyśleć o jakiejś diecie...
Mnie też zachcianki zdarzają się przed @, ale nigdy takie ekstremalne👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ciacho czyzby alergia na ciaze;) ja tez poprosze.
Kolezanka mi kiedys mowila ze wszystko z umiarem, i ze np. zjedzenie orzechow nerkowca w duzych ilosciach moze doprowadzic do poronienia. Orzechy nerkowca to tzw produkt 'hot' ktory moze doprowadzic do przerwania lozyska.
Ostroznie z surowym mieskiem, mozna sie nabawic toksoplazmozy!
Ruby, bedzie chlopiec:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Cześć!
Odzywam się tylko na szybko bo Ci obiecałam Smerfku a i tak dałam ciała bo wczoraj wróciłam w nocy padnięta.
HSG miałam 21.01. Wcześniej miałam pobrany wymaz z kanału szyjki przez moją gin 09.01. (wcześniejszy miałam z 28.11 i już był przeterminowany).
W drugim dniu cyklu zrobiłam badania morfologię i CRP żeby zobaczyć czy nie ma żadnego stanu zapalnego. (Potem te wyniki trzeba mieć ze sobą w momencie przyjęcia do szpitala, i posiew też).
Dzień przed zabiegiem wzięłam jeszcze Betadine dopochwowo, żeby tam na pewno czysto było.
I rano w 9 dc na oddział, tam trochę papierologi, USG, ometkowanie, chwila na przebranie się, ketolnal i jazda a po wszystkim z pół godzinki w łóżeczku i do domu bo potrzebowali miejsca dla jakiejś ciężarówki. ot i cała historyja
Ruby myślę, że będzie chłopak, trzymam kciuki
Robiłam betę. <1
W piątek mąż robi badanie nasienia.
Do gina się chyba dostanę dopiero po kolejnej @. Wtedy uderzymy z CLO i estrofemem.
Idę jeść bób. Pozdro dla wszystkich :*
-
Maju przytulam, szkoda że beta ujemna. Zbieraj siły na kolejny cykl, oby szczęśliwy :*
Ja jutro skoczę na betę, ale tylko jeśli tempka nie spadnie, jak będzie niżej to odpuszczam, szkoda kasy, tym bardziej, że wykres mało obiecujący. Ewentualnie w sobotę siknę, wezmę test ze sobą w góry.
Ruby ja też myślę, że będzie chłopiec, ale jestem ciekawa
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyMajju przykro mi
Ej wiedźmy a która typuje kobietę no? serio serio to jest mi obojętne każdy wariant będzie super
Oczywiście nikogo nie zaskoczę jak powiem że o orzechach nerkowca nie miałam pojęcia że to taki produkt "hot" wiem tylko że sery pleśniowe niet, surowe mięso także , a tak to myślałam chulaj dusza
Za wizyty kciuki jutro, za bety i testy również
A byłam na zakupach obkupiłam się trochę kupiłam dwa kombinezony znaczy się takie spodenki z koszulką razem, jeden spoko a drugiego nie mierzyłam, za chwilę to zrobię jak nie będzie pasował to oddam jeszcze bieliznę i dwie koszulki -
Ruby jak byłam ostatnio u dietetyczki, to powiedziała, że jakbym zaszła w ciążę to z diety też od razu wyeliminować sery topione. Zapomniałam tylko zapytać dlaczego...? Ktoś wie?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ruby też obstawiam chłopca
Majju przykro mi z powodu bety
Chmurko ja też nie wiem czy sikać jutro Od jutra dieta bo wczoraj zapoznawałam się z jadłospisem i dziś jadę kupić potrzebna produkty. -
Majuś przykro w powodu bety Ale dziękuję, że pamiętałaś! Przynajmniej będę wiedziała, z czym to się je Z tym, że ja mam skierowanie nie na hsg, a do szpitala i m.in. miałabym mieć to zrobione. Mimo wszystko mam nadzieję, że długo nie zabawię w szpitalu.
Ruby super zakupy Ehh, jak ja bym chciała coś kupić, ale i czasu nie ma i budżet napięty... Chyba w piątek po pracy zrobię rundkę po sklepach, ale ciii👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Majusia ja tez tule x
Juz sie wystraszylam.ze toniku do twarzy nie mozna
Ruby ja tez bylam w szoku jak mi o tych orzechach powiedziala, zabrala mi cala paczke bo wie ze jak zaczne jesc to nie moge przestac i wydzielala mi po trzy orzeszki dziennie (chociaz w ciazy nie bylam, ale moglam byc bo sie staralismy juz wtedy), jej w 27tc wody odeszly (prawdopodobnie jakas infekcja ale nie jest to potwierdzone) i zrobili jej cesarke, wszystko dobrze sie skonczylo bo Anusha ma teraz 5 lub 6 lat, ale strach byl bo dawali tylko 50% szans.
Ja melduje ze wzielam prysznic a nie kapiel w wannie (jak za kazdym razem od ostatnich dwoch lat). Coz innego mi pozostalo? Armia jest sprawna, owulacje sa, cykle se regularne ksiazkowe, wyniki badan dobre, jajowody drozne, ziolka klimuszki pije, biore castagnusa, acard i wiesiolka, alkoholu nie pije, stresow juz nie mam, staram sie chodzic bez majtek i chodze z rozpietym rozporkiem zeby nie uciskac dolnych partii brzuszka. Macie jeszcze jakies pomysly co moglabym robic lub nierobic? od wrzesnia znowu lekarz.chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
cześć kobtiy,
Majciu szkoda że ta beta ujemna. Ehh czy my się wreszcie kiedyś doczekamy?Ty pochwal się tymi sukienkami
Ruby ten niebieski kombinezon jest super!!!
Madzikk Ty po prostu musisz nię napić kiedyś ze swoim lubym i potem , ostatnio własnie słyszałam że najwięcej dzieci poczyna się po kilku drineczkach
Chmureczkoo a jak Twoja tempka dziś?Wykres tfuu,tfu masz okropny.
Ja równiez ogłaszam bankructwo, włosy zrobione,pazurki też ale czuje się dużo lepiej.
madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość