Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChmurko beta powinna wyjść, nawet niska ale będzie, test nie koniecznie.
Jak chcesz pewny wynik to śmigaj na betę. Za smutki ściskam mocno :* i broń Boże nie odchodź!
Kjopa cyc na początku pełny taki ciężki był, zresztą dalej są takie ale mniej wrażliwe. Bolą jak ściągam stanik albo czasem tak zaszczypią w środku...
-
nick nieaktualnyHej, witam z kawką, masakrę mam w pracy, miesiąc zamykam i końca nie widać
w weekend nawet kompa nie właczalam, bylismy w tej Energylandii- ogolnie super, ale nie w weekend! - tłum i kolejki do wszystkiego
Milka
najlepszego z okazji rocznicy!!
Smerfku
trzymam kciuki żeby HSG bylo jednak niepotrzebne
pęcherzyk piękny, ja ostatnio pecherzyk 19 mm miałam w 15 dc, a Ty ktory masz dc? z ciekawości byś zrobila test owu czy ci sie to pokrywa
Edytko
super, ze taki weekend udany
Madzik
hehe, gdyby kąpiel w wannie tak wszystko wypłukiwała, to byłaby to z pewnością najpopularniejsza metoda antykoncepcyjna
Chmurka
Kjopa
co to za smuty? przytulam :*
u mnie dziewczyny chyba szybciej bedzie owulka, od 9 dc mam śluz płodny, dziś - w 12 dc test owu pozytywny, tylko brak, ale dziś wieczorem obiecuję poprawęmadzikk, Edycik, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Chmurka kazda z nas ma czasem takie momenty. Trzeba przeczekac i czasem kilka dni odpoczac:)
Ciacho ty juz 8 tydzien, jak ten czas zapitala:)
No a u mnie mam nadzieje dzisiaj owulka. Bzykanko bylo wczoraj, nozki w gorze 30min:) jajniki w tym cyklu dosc pozno zaczely pracowac ale sluzu juz prawie nie ma wiec chyba juz po. Na wszelki wypadek jeszcze jutro poprawimy.
Kjopa mam nadzieje ze ten bol cyca to to:)
Edycik no prosze az tak zabalowaliscie. Musiala byc fajna impreza:)Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej! Witam się z pracy. U mnie dziś też mnóstwo roboty, że nie wiem, w co ręce włożyć. Tak to już jest po urlopie, nawet krótkim
Edycik super, że weekend udany A taki dzień wolnego, czasem jest potrzebny! Nawet niekoniecznie z powodu %, ale dla własnego zdrowia psychicznego
Chmureczko widzisz, a mnie powiedzieli tylko o tym wymazie. Będę musiała się jeszcze dokładnie dowiedzieć, czego wymagają w tym szpitalu, ale to już bezpośrednio przed zabiegiem.
Ja na Twoim miejscu poleciałabym na betę Przynajmniej będziesz już miała sprawę jasną.
Majciu to czekam
A prolaktynę podobno łatwo unormować, więc trzymam kciuki, żebyś szybko z tym sobie poradziła
MamaTuśka dziękuję :* Nie chcę się znów nakręcać, ale to ostatnia szansa przed operacją Męża. Później nie wiadomo, kiedy znów będziemy mogli się starać, więc nie ukrywam, że liczę na ten cykl, a powinnam wyluzować
Kjopa betę zawsze możesz zrobić, chociaż 10 dpo to chyba może być jeszcze nawet przed zagnieżdżeniem? Może dasz radę jeszcze chwilę zaczekać?
Lucce takie atrakcje to zwykle lepiej w tygodniu, ale wiadomo, trzeba wtedy wziąć wolne. Ja i tak chętnie bym pojechała, bo uwielbiam tego typu rozrywki
Ja wczoraj miałam 10 dc i jak na mnie to też bardzo wcześnie albo tak mi się wydaje. Wcześniej nie miałam nigdy monitoringu, więc jest szansa, że do tej pory też tak było i z owulką się mijaliśmy. Może się okazać, że u mnie skok tempki jest kilka dni po owulacji i stąd to zamieszanie Test owu zrobię po południu, ale wydaje mi się właśnie, że i skok i pik lh u mnie jest po owulce, bo podobno tak też może być. Zobaczymy...
Madzik to kciuki!!!Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
W pracy koszmar kochane.....bo nikogo nie było i wszystko czekało dziś na mnie.Dopiero teraz mam chwilkę.
Wczoraj byłam na kontrolii u Szamanka zrobił mi cytologię za friko i na prawy jajniku powoli rosnie pęcherzyk za tydzień znów monitoring robimy.
Lucc to działajcie
Madzikk oby ten cykl był owocny.
Kjopa kto wie co tam się dzieje, póki @ nie ma nadzieja jest.
Majjciu Ty widzę taka zalatana jak i ja, czasem brakuje mi czasu.
Wczorajszy dzien w połowie przespałam.Ale mówię Wam to było super jak wstałam rano i zbieram się do pracy.Jedno oko pomalowane a M.mnie woła i pokazuje ....ja prowadzić nie mogę.....dmuchnęłam ja i orzekłam.Wracamy do łóżka
Ale odespałam swoje, jednak dwie prace i zycie na obrotach daje w kość organizmowi.
Smerfelinka, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Lucce ja też tak myślałam, ale w poprzednim cyklu zrobiłam z ciekawości test owu po monitoringu, na którym było już ciałko żółte i wtedy właśnie test wyszedł pozytywny. Wydało mi się to dziwne, ale może właśnie w tym leży problem? Chociaż mogło być i tak, że w poprzednim cyklu poziom lh dłużej utrzymywał mi się na wyższym poziomie. Tego nie wiem, bo test zrobiłam tylko tego jednego dnia.
Edycik dobrze, że odespałaś Należało Ci się!👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucce mnie nigdy nie wyszedł test owulacyjny dwa dni z rzędu pozytywny, ale kto wie Cuda się dzieją ostatnio z tymi moimi cyklami, to może i to się zmieniło, a że trochę sobie odpuściłam śledzenie objawów i testy owu, to nie mam pełnego obrazu. Za to dziś piękny śluz a la kurze białko, więc szykuje się ciekawy wieczór
cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Właśnie nie mierzę, ale może jutro z ciekawości sprawdzę, czy będzie jeszcze w dole. Jeśli tak, to przez kilka dni mogę się poświęcić i mierzyć
To widzę, że dziś nie tylko u mnie będzie się działo Ja właśnie zaczęłam znów czuć ten lewy jajnik, więc wieczorkiem obowiązkowo👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Hej
Smerfku fajnie ze masz takiego konkretnego lekarza, jednak Ci na nfz nie tacy straszni jak ich malujecie fajnie ze masz skiero na badania i w ogól echce Cie przebadać, oby tylko same dobre rzeczy z tego wyszły no i gratki za pęcherzyk , działajcie
Milka spóźnione ale szczere życzenia z okazji pierwszej rocznicy!!! oby takich było jeszcze hen hen jak najwięcej
Madzikk my często pod prysznicem bo lubię, i jakoś to nie przeszkadzało, a wg Twojej teorii to pod strumieniem wody jak byliśmy to też by mogły sie wypłukać ? pozatym ja i tak sie zawsze podmywałam bo nie lubię się tam lepić
Edycik super że chrzciny się udały i to jeszcze tak dobrze
Chmurko doła zakpać trzeba, jeszcze nie wiesz czy się nie udało, a test bym zrobiła te 13dni po, a beta chyba jaknajbardziej juz 12dp wyjdzie -oby dodatnio-trzymam kciuki
Kjopa na bólu cyca sie nie znam...jeden jedyny raz jak bolały to teraz po poronieniu...ale może to to? kto wie? oby-trzymam kciuki
A ja mam mętlik w głowie...czekam na tą wstrętną @, a tu ni ma i ni ma...nie żebym chciała, ale poprzednio chyba jakoś po 4 tyg już była...do 6 tyg po powinnam podobno dostać czyli jeszcze czas do 23.06, ale szczerze-mimo że wiem ze to byłoby złe niewłaściwe i niebezpieczne-wolałabym nie dostać...już zaczynam mieć obsesję na tym punkcie...nawet myślałam, ze jakbym teraz zaszła, to jaką datę ostatniej @ podawać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 14:06
Milka1991, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby nic Ci na to nie powiem, bo i tak Ci zazdroszczę A tak serio to permanentny szlaban do porodu, czy jest szansa, że dostaniecie zielone światło?
Midnight ja do tego lekarza chodziłam prywatnie i mnie kojarzy, więc może to dlatego. Ma kartę i czarno na białym widzi, jak jest. Zresztą wczoraj wypisał tylko to skierowanie i nawet nie zajrzał, co tam się dzieje. czyli nie do końca tak super, bo gdyby nie ten wieczorny monit to bym o pęcherzyku nie wiedziała... Poza tym to właśnie ten lekarz kiedyś mi powiedział, że z takimi wynikami to tylko inseminacja albo in vitro. Ja już do niego raczej więcej nie pójdę, a wczoraj byłam tylko dlatego, że już dawno zapisałam się na wizytę na nfz i nie chciałam rezygnować Zresztą sam mi wczoraj powiedział, że on już nie wie, co robić, dlatego ten szpital. Mogłabym o tym lekarzu sporo Wam napisać, bo to niestety jest jeden z tych, którzy są łasi na kasę. Wczoraj go przycisnęłam, że po to ta wizyta na nfz, żeby mi jakieś badania dał, to on od razu do szpitala No nic, zobaczymy, co to z tego będzie. Działać będziemy na pewno, bo takiego pęcherzyka żal zmarnować
A Ty Kochana poczekaj spokojnie (ja wiem, dobrze tak gadać), bo to może jeszcze nie czas? Każdy przypadek jest inny. Nie zawsze musi być tak samo, więc i @ może jeszcze przyjść. Naprawdę nie chciałabym, żebyś musiała znów przez to samo przechodzić A przecież wciąż nie wiadomo, co tam nie zagrało, prawda? Domyślam się, że tak jak pisałaś wcześniej, to byłaby taka forma terapii, ale naprawdę nie chcesz najpierw się przebadać? Ja bym się bała, ale ja to ja. Jeśli by się udało, to będę trzymać kciuki, żeby wszelkie nieszczęścia omijały Cię szerokim łukiem, ale postaraj się nie nakręcać :* Buziaki i trzymaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 14:47
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfie, Lucc owocnych owulacji
Ruby a to Twoje niskie łożysko może powodować twardnienie brzucha?
My byliśmy zbadać nasienie. Mało ejakulatu i większość nieco poniżej. No ale mój P mówił, że nie ma chęci i tak wyszło, że mało co tam było Najważniejsze, że nie zlepiają się już te plemniki. Więc może jutro będę dzwonić do lekarki żeby od następnego cyklu zrobić tą stymulacje CLO.
Miałam potem rozprawę za ten mandat co kiedyś Wam pisałam. Złożyłam wyjaśnienia i policjant który mnie zatrzymał nie przyszedł na rozprawę i dostał karę 700zł . Na 18.45 dietetyczka i od jutra dietka w ruch.Smerfelinka lubi tę wiadomość