Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny
Kjopa to szybciutko masz wyniki! My robiliśmy badania w sobotę, a wyników jeszcze nie ma. Mają przysłać mailem te podstawowe, a za tydzień będzie antybiogram. Dobrze, że u Ciebie jest lepiej
Zmykam na zakupy i do domu Miłego popołudnia!👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Hejka.
Nie będę Was opuszczać, to był tylko chwilowy spadek formy
Co do bety, się zobaczy, czy w ogóle będzie sens robić, zobaczę czy tempka nie spadnie do tego czasu w okolice podłogi, wtedy będzie znak, że nie ma szans w tym cyklu i szkoda kasy, a jeśli będzie w górze to pójdę w czwartek rano na betę. To będzie 12dpo. Wyjeżdżamy w piątek o świcie w te góry, a chcę wiedzieć czy mogę pić alkohol, bo normalnie podczas urlopu nie stroniłabym od dobrych trunków i na pewno bym się nie ograniczała.
Cycki nadal ciężkie jak cholera, od 1dpo takie są od wczoraj zaczęły mnie boleć sutki i boli prawy jajnik. Nie wiem czy to dobre znaki, bo tempka bez szału, ale różne cuda się przecież zdarzają.
Owocnych owulek dziewczyny, działajcie tam. Ja póki co postuję bo brzuch boli, cycki bolą i ogólnie to chęci na zerowe.
Nadrobimy na wyjeździe, jak będą na to siłyRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dołączam do klubu dziewczynek które zamierzają dzisiaj serduszkować mój M ma urodzinki, więc nie mogę odmówić
Tak więc trzymam kciuki za owulujące, niech będzie owocnie
Chmurko czekam do czwartku, niech się tempka utrzymuje
Kjopka piękny wykres, oby tak dalej
A ja będe wpadać trochę rzadziej, przepraszam Diewczynki, ale przykro mi się czyta o staraniach, owulkach, płodnych śluzach itd...gdy ja wciąż stoję w miejscu...chyba, że usłyszę od nowego ginka w czwartek jakieś cudowne wieści ;)jednakże czytam na bieżąco i kciuków nie puszczam :*Kjopa3, Edycik lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Milka życzę w takim razie samych dobrych wieści
Dziewczyny nie uciekajcie, i tak po paru dniach wrócicie za nami nie da się nie tęsknić
O to to to właśniecinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Tak to prawda forum uzależnia i trzeba tu chociaż zajrzeć
My z M.aktywnie spędziliśmy niedzielę i ten poniedziałek na kacu na
Dziś po pracy pazurki i fryzjer, trza się zrobić na bóstwo
Także ten pora na kawę i zabieram się do pracy.chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z kawą i ja.
Jeszcze dziś i jutro muszę przeżyć w pracy, potem kilka dni odpoczynku. Nie mogę się doczekać.
Kjopa zapomniałam wczoraj napisać, że bardzo się cieszę, że mężusiowe wyniki się poprawiły i armia się już nie skleja
Miłego dnia dziewczyny.
Kjopa3 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Hello Witam się przed pracą, robiąc kawkę. Muszę się zbierać, ale postanowłam chociaż zajrzeć - to tak a propo uzależniania forum
Chmureczko to trzymam kciuki!
Mika u mnie teraz ostatni miesiąc przed operacją, czyli ostatni prawdziwych starań... A później nie wiem, jak to będzie wyglądać Będziemy się wspierać
Daj znać, co nowy lekarz powie!
Cynamonku dobrze mówisz! Ja coś o tym wiem, bo po każdej przerwie i tak tu wracam
Edycik to super wykorzystaliście wolne O to właśnie chodzi!
Lucce spróbuj dzisiaj! Kto wie, co tam w Twoim ciele właśnie się dzieje, więc nie ma co się poddawać
U mnie wczoraj test owu wyszedł z dość jasną kreską. Owu jeszcze niby nie było, a powtórka będzie możliwa dopiero jutro, więc oby to wystarczyło. Niestety temperatury zapomniałam zmierzyć W piątek kolejny monitoring i mam nadzieję, że pęcherzyka już nie będzie. Nastawiłam się, jak głupia na ten miesiąc, więc należy mi się solidny kop, bo później rozczarowanie będzie tym większe... Ale jak mam się nie nakręcać, jak na usg tym razem wszystko ładnie widać, a kolejny miesiąc będzie na straty?
Miłego dnia!cinnamon cookie lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam sie i ja popijajac inke.
Lucc smerfie ma racje, moze dzisiaj maz bedzie mial wiecej sily.
Moj P dzisiejszy material zmarnowal, bo zachcialo mu sie nie do srodka:) no ale miejmy nadzieje ze owulka byla wczoraj, moze go jeszcze dzisiaj dorwe ale to juz tak dla przyjemnosci:)
Smerfie, ja ci daje takiego malutkiego kopniaczna na wyluzowanie
Milka obys miala dobre wiesci dla nas:)
No to Edycik bedziesz sie lansowac:)
Kjopa, wykresu nie widzialam bo ciezko na tel, ale trzymam mocno zacisniete i tegi bardzo tobie zycze:)
To milego!Smerfelinka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam
Lucc trzeba było nad ranem atakować, ojciec Sroka twierdzi, że kobieta wtedy najbardziej płodna a tak serio to właśnie jeszcze dziś można spróbować, kto wie
Smerfku CHILL ))))) wdech wydech, wdech wydech.... spokojnie i zostaw ten termometr w cholerę
Madzikk hahaha uśmiałam się czasami rozwalasz mnie na łopatki trzeba było pozbierać materiałSmerfelinka, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Madzik ja bym chyba udusiła A tak poważnie, to przyjemności są przecież równie ważne! Nie można dać się zwariować
A za kopniaka dziękuję, przyda się
Cynamonku próbuję, ale mi nie idzie A termometru od kilku miesięcy nie ruszam Odzwyczaiłam się już od mierzenia i raczej do tego nie wrócę.
Jadę do pracy, autobus stoi w korku, na 10 na pewno nie będę Ehh, te remonty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 09:53
madzikk lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyHej hop
Witam się po śniadaniu ale przed kawą, jak mnie dzisiaj od samego rana dynia napiernicza jeszcze chwila moment i idę kawę robić ale za bardzo się obżarłam i nie da rady na raz:)
Smerfku ode mnie też mały klaps, liczyć nie ma co bo potem człowiek jeszcze bardziej się dołuje jak się jednak przeliczy. Za termometr to brawa! jestem dumna że to odpuściłaś
Lucce spoko loko dzisiaj też można, co ma trafić to trafi
Madzikk miałaś go trzymać nogami i rękami że się niby zaklinował, a ty akurat kończysz
Kjopka brawa dla chłopaków że się nie sklejają, a ilość to pół biedy ważna jakość
Milka liczę na dobre wieści od doktorka - kciuki trzymam!
Chmurko za ciebie jutro też wyjątkowo mocno, trzeba ten czerwiec rozruszać
A ja jutro badania, wymazy i takie tam pierdoły , wizyta we wtorek liczę na podgląd i poznanie płci
Kjopa3, madzikk, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Dzięki Ruby
To czekamy z Tobą niecierpliwie A obstawiasz dziewczynkę czy chłopca? Masz jakieś przeczucia? Wy to się chyba akurat w owulkę wstrzeliliście, z tego co pamiętam?
Cynamonku a Ty kiedy wizytujesz, bo nie pamiętam? A alergia jeszcze Cię męczy, czy odpuściła?👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Smerfku ja jutro mam drugie usg a co do alergii, to trochę jeszcze kaszlę, wydaje mi się że ta wydzielina jeszcze mi tam zalega... ostatnio rano wyskakiwały mi swędzące bąble na rękach, myślałam że może w nocy mnie komary pogryzły ale powiązałam to z podjadaniem migdałów... chyba się nabawiłam kolejnej alergii
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Smerfelinko z tym lekarzem tak wyskoczyłam, sorki, ale przynajmniej masz możliwość sie całkiem przebadać, dlatego moja reakcja była taka, ja już lekarzom nie ufam, chyba zostawię wszystko losowi, co jeden to mądrzejszy. A zaden nic nie robi konkretnego, zobaczę jeszcze jutro u innego co powie, jak zleje to i ja ich zlewam, i tak moja ginka na razie nie będzie na nfz przyjmować, a na prywatne wizyty w tej chwili mnie nie stać.
Wiem że z @ mam jeszcze czas, ale jak myślę o niej to mi się robi słabo, jak dostanę to się załamę...I myślę że będzie to więęększy dól niż przy @ która oznacza stracony cykl-po prostu nie powinnam jej mieć conajmniej do końca października.
Kjopa wytrwałości w diecie!
Trzymam kciuki za badania usg itp!!!
Miłego dnia Wam życzęKjopa3 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17