Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Mid to super. Ja jednak trzymam kciuki żeby coś tam wyszło niewielkiego żebyś mogła z tym walczyć i spokojnie zajść w ciążę i być pewniejszą, że ją donosisz.
Edycik zdrowsze regularne jedzenie i po dwóch tyg. efekt a za tydzień znowu kontrola.midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
Kjopa a masz jakieś fajne proste i szybkie przepisy? bo z regularnościa u mnie dupcia...łatwiej było mi w ciąży się zmobilizować, ale też zauważyłam że wystarczy że zjem jednak coś rano, potem jeszcze w dzień i na noc już nic albo dość wcześniej i trochę , i może bardzo nie chudne ale też nie grubne tylko wypadałoby jeszcze troszku urozmaicić i uzdrowić to co jem...
Widzę że Tobie dobrze idzie jeszcze troszkę, schudniesz tyle ile zaplanowałaś, potem ciąża i znow waga w góreKjopa3, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Milka powodzenia z obroną, na pewno pójdzie Ci świetnie
Smerfie trzymam kciuki za operację i szybki powrót Męża do formy :*
Ja nie wiem co z tą moją owulką, stresuję się trochę, bo dziś 20dc. Martwię się bo na 31 sierpnia mam zaplanowaną laparo/histero a muszę być wtedy w odpowiednim momencie cyklu, boję się, że mi nie zrobią zabiegu, jak się poprzestawia... Cholerka, mam nadzieję, że owulka była dzisiaj, bo już też nie mamy siły na Mąż pracuje do 22, a po 23 ciężko się serduszkuje, jak oboje padamy na pysk i najchętniej zasnęlibyśmy zaraz po powąchaniu poduszki Spróbuję jeszcze dziś męża wykorzystać, tak na wszelki wypadek, ale nie wiem czy się uda Od jutra odpuszczam, co ma być to będzie.
Poza tym kończę 3 cykl ze Sroką, w związku z tym, że wyniki Męża bardzo się poprawiły to strasznie liczę na ten cykl, ale jeśli nie, to mam nadzieję, że choć nie poprzestawia to moich planów z zabiegiem. Trzymajcie kciuki dziewczyny.
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kjopa czyli nie odpuszczasz z dietą - brawo Ty!
U mnie już conieco widać po brzuchu, szczególnie wieczorem ale ja nigdy super płaskiego brzucha nie miałam piersi za to sporo urosły z czego się cieszę
Ruby się remontuje to mało zagląda tu co? meldunek proszę -
nick nieaktualnyJestem jestem
właśnie na fiolecie elaborat napisam
Milka kciuki z obronę
Mid - oby w końcu wyniki pokazały cokolwiek żebyście wiedzieli co dalej robić i jak leczyć...
Smerfie trzymam kciuki za operację, na pewno wszystko będzie dobrze
My już w remoncie na ostatniej prostej...robocza fotka na szybko bo któraś chciała:
http://pokazywarka.pl/c1vtve/ Zdjęcia
Cała chwała należy się mojemu m bo zrobił szafę sam od podstaw, od deseczki do deseczki, drzwi również sam i jestem mega zadowolona i dumna -
Cinnamon to jest plus ciąży ja nigdy cycami sie nie szczyciłam a teraz kurcze mam po tych ciążach całakiem całkiem szkoda tylko że po ciąży trochę oklapują...z tego względu też trochę boję się chudnąć bo będę mieć uszy spaniela
cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby zalogować siętam nie mogę... ale sypialnia super! i sam? podziwiam, super wyszło mimo że nie lubię czarnego koloru to bardzo mi się podoba, szacun dla m
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 21:52
Ruby lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid dzięki no cała biała była by zbyt monotonna więc dodaliśmy trochę czarnego,
zrobił sam, no ja mu podtrzymałam to i owo duża oszczędność bo połowa ceny , my za materiały daliśmy 1600 a stolarz nam wycenił na 3500 więc różnica spora i wreszcie się zmieściliśy ze wszystkimi szpargałamimidnight lubi tę wiadomość
-
Witam was kochane
Paryzetka przepraszam pisałam to do Kjopy Ale oby to było prorocze. Ale mi głupio...
Zdziwiłam się że właśnie tak mi napisałaś bo przecież wiem że nie masz synka. No ale tak jak mowisz owulka pełną gębą i oby była owocna
Smerfelinka kciuki za jutrzejszą operację oby wszystko się udało.
Milka powodzenia na jutrzejszej obronie. My tutaj wszystkie na pewno będziemy za ciebie trzymać kciuki. O której masz?
Mid i jak wyniki? Super że tak szybko bo ja czekałam dwa tygodnie.
Ja dziewczyny od trzech dni mam jakieś dziwne bóle brzucha, zaparcia, wzdęcia i głupio mówić gazy. I powiedzcie mi czy to może być skutek uboczny po tym zastrzyku? Do tego się chyba przeziębiłam bo łamie mnie w kościach i jakieś dreszcze mi przechodzą ale leków nie chce brać bo a nóż się udało.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu moze nie zastrzyk jest winowajcą?...
wynik miałam mieć jeden-bo akurat miały nastawiony aparat na to badanie-minimum coś tam wiem o tym, że czekanie na wynik od tego zależy-ale niestety go nie znam nie mogę się zalogować...chyba źle coś podałam albo źle wpisały...Kasia1407 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
cinnamon cookie wrote:Ruby to dobrze umiesz podtrzymać dla męża to i owo
Ha, ha to samo pomyślałam
Ruby szafa super, brawo dla męża i dla Ciebie. Nie dziwie się że duma Cię rozpiera
Mid jak będę miała chwilę to mogę jakiś przepis zeskanować. Ogólnie na obiady albo ryż brązowy z warzywami, kasze różne albo dziś ziemniaki z łososiem, fasolką szparagową i porem. Miałam też ciasto trociniaka i było pycha.
Kasia je też się nie odzywam
Mój młody wczoraj skończył 7 lat Jak ten czas lecicinnamon cookie, Ruby, Kasia1407, midnight lubią tę wiadomość
-
Myślicie że to nie po tym zastrzyku? Ja słyszałam że po tym zastrzyku to różne są objawy. Nie wiem dawno tak nie miałam. Siedzę w pracy z odpiętymi spodniami bo mam brzuch jak balon i do tego jakby skurcze. Nie chce się nakręcać...
A na przeziębienie już piłam herbatkę z cytrynką. A powiedzcie mi rutinoskorbin można w razie czego brać czy nie bardzo? Ja nie chce tutaj też głupieć bo wydaje mi się że ten cykl i tak pójdzie na straty ale moja znajoma ostatnio poroniła i we wczesnej ciąży była przeziębiona i brała leki i lekarze jej powiedzieli że to mogło być przyczyną. Więc ja zawsze w drugiej połowie cyklu staram się żadnych leków za bardzo nie brać.