X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurko dzięki :*
    też mam czekać na @ ale współżyć jakbym miała mieć owulację, no wszystko się okaże za jakieś 10 dni bo wtedy powinnam dostać @ według owu. Ale na cud nie liczę, w przyszłym miesiącu lecimy na wczasy, wtedy może clo lepiej podziała :D
    zastanawiałam się nad tym inofemem i chyba sobie kupię, ale mi gin polecał lek nowszej generacji - ovarin, równie drogi :/
    metforminę też brałam ale mój nowy gin stwierdził że nie ma to sensu bo jestem szczupła i raczej w niczym mi to nie pomoże.

03.2017 Kornelia
    05.2019 Aleksander
    10.2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jadę na zakupy i ogarniam zakupy- obiecuję zajrzeć potem na spokojnie.
    Póki co jak nie rodzice M. to jego brat ,moja Mamcia i ciągle gości mamy :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Milka a ja trzymam kciuki, by pęcherzyk jeszcze urósł, wcale nie jest taki mały :)

Madzikk to ile tej krwi upuściłaś? :)

Mid co tam u Ciebie nowego ciekawego?

Ruby uważaj trochę na siebie ;)

Milka1991, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik
    baterie naładowane? ;)

Milka
    gdzie się wczasujecie? ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka dzisiaj świętują : 6. lipca – Dzień Spalenia Mistrza Jana Husa (1415)
    kimkolwiek był, swoje święto ma szczegołów nie znam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka
    ja właśnie w tym cyklu biorę ten Ovarin, w jednej aptece nawet 66 zł :/
    ale na necie juz za 44 można kupić :)

Milka1991 lubi tę wiadomość

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ciastku za kciukorki :*

Lucc standardowo Bułgaria albo Grecja, jeszcze nie wiemy, pójdziemy na lastowy żywioł :D Chciałabym gdzieś dalej tropikalniej, ale to duże koszta, a my stawiamy dom, więc musimy oszczędzać :P

Ruby ten Hus to bohater i męczennik państwowy zasłużony dla Czech :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

03.2017 Kornelia
    05.2019 Aleksander
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka o widziałaś, dzięki dobrze wiedzieć :D

Milka a kiedy wyjazd dokładnie planujecie? lasty to nawet na jakś teneryfę albo Majorkę z dnia na dzień może fajne zlapiecie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie, my w tym roku na Węgry jedziemy :)

w ogóle to w 1 ciążę zaszłam w lipcu, więc może to mój miesiąc? :)

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Ruby :P wyjazd w przedziale czasowym 01-14.08. Mąż ma wtedy urlop, a ja już oficjalnie na bezrobociu ;) jak coś fajnego będzie, to możemy nawet na drugi dzień jechać :D

03.2017 Kornelia
    05.2019 Aleksander
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    fajnie, my w tym roku na Węgry jedziemy :)

w ogóle to w 1 ciążę zaszłam w lipcu, więc może to mój miesiąc? :)
    w takim razie działaś, wakacje, odpoczynek i jeszcze płodny miesiąc, z tego dzieci muszą być ;) bez ciąży nie wracaj do PL :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u takiego gostka w biurze o 8.30 rano, u nas w budynku ale na innym pietrze i pwoiem wam, że chyba lekko niedomyty albo niedoprany, spędziłam tam jakieś 20-30 min a ten zapach cały czas czuję na sobie, masakra jakaś :D

edit: nie zapach a smród raczej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 10:31

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO to też fajna wycieczka Lucc :D na długo? tak bardziej wypoczynkowo cy wycieczkowo?
    Lucc na jakim etapie cyklu Jesteś? wklejaj tu wykres raz dwa, żeby można było normalnie po ludzku kibicować :D
    Mój cykl raczej stracony, ale wykres zostawię dla lepszego samopoczucia ;)

03.2017 Kornelia
    05.2019 Aleksander
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW Milka ile <3 i z jaką częstotliwością ;) a ja już ponad miesiąc nic i dalej zakaz, tzn. jak zapytałam wczoraj to mi powiedział, że owszem moge ale na własna odpowiedzialność także chyba już nie będę pytac bo pomysli że jakaś niewyżyta jestem :P

Milka1991, Kasia1407 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po 15.08 jedziemy na tydzień,
    wypoczynkowo of course, ale z młodą, więc wiadomo, że z dzieckiem to średni wypoczynek :D

a końcem sierpnia jeszcze na 3 dni na termy Szaflary

u mnie nudy Milka , 7 dc dopiero :)

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka faktycznie nie próżnujecie ze swoim z <3 !!! :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka zaprosiłam cię do przyjaciółek, już dawno, moze byś łaskawie przyjeła ? :D :D

• midnight Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Ruby ja nie mam nic przeciwko dziadkom, przykro mi że oni mają coś przeciwko mnie...ja staram sie uczyć moją szacunku do wszystkich, a teście mam odczucie ze są okropnie egoistyczni, jakby problem był dla nich że matka była i będzie zawsze najważniejsza dla dziecka...nawet jak juz wychodzę i chcę sie z córą pożegnać to zawsze odwracają jej uwagę ode mnie...byle tylko przy nich za duzo nie pokazała miłości do mamy...ile razy ja stamtąd wychodziłam z płaczem.
    Moja mama oczywiście też ma w nosie moje zalecenia, stara się być najlepsza, ale nie każe o mnie zapomnieć, zawsze jak u niej córa zostaje, to zadzwonią wieczorem przed snem, jak wracam to jest patrz mamusia wróciła...u teściów tak nie ma...albo ze mną coś nie tak albo z nimi. To nie chodzi o to żeby za mną wyła, ale żebym nie była tematem tabu w ich obecności..to przykre...eh wygadałam się...moi teściowe w stosunku do mnie jako do matki to temat rzeka...
    czasem myśl ze chyb ajednak oni mają jakieś zboczenie...kiedyś teściowa powiedziała- że traktuje młodą jak swoją (zawsze chcieli mieć córke a mają synów)...hmmm, chyba coś nie halo, ma traktować jak swoją wnuczkę nie jak swoje dziecko, bo matkę ma tylko jedną, i mimo iż im to przeszkadza-to ta matka kocha ją najbardziej na świecie, i choćby się zesrali to tego nie zmienią...

Cinnamonku dziękuję ze pytasz...u mnie nowe stresy, młoda ma jakąś infekcję, ma od groma leukocytów w moczu i kilka erytrocytów, pozatym p dr wysłuchała jej szmery nad serduszkiem...przestraszyłam sie bardzo mimo że nie kazała sie tym martwić...muszę znaleźć kardiologa dziecięcego, i wczoraj miała ekg-przestraszona tym strasznie- ale ni cholery sie nie znam...
    no i jutro będę lżejsza o ponad 1.800zł...lecę na tą immunologię...

Lucc udanego wypoczynku pomimo bagażu w postaci córy ;)

Pa bo muszę do psychola jechać...później do Was zajrzę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 12:59

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid to zdrówka dla malutkiej, a co do teściów to chyba jakas ich zazdrość? dziwne , nawet bardzo, jakby tak moi robili to bym im powiedziała swoje :P ale ja mam niewyparzona mordę więc wiesz ;)
    Co do immunologi to kupa kasy ale bardzo dobra decyzja, warto zrobić wszystko w tym kierunku żeby jednak miec pewność i zmninimalizowac ryzyko straty...

midnight lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 lipca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid ściskam w takim razie :* oby córka była zdrowa :* ta immuno strasznie droga ale myślę, że warto....

midnight lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1752 1753 1754 1755 1756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ