Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Chmurko dzięki :*
też mam czekać na @ ale współżyć jakbym miała mieć owulację, no wszystko się okaże za jakieś 10 dni bo wtedy powinnam dostać @ według owu. Ale na cud nie liczę, w przyszłym miesiącu lecimy na wczasy, wtedy może clo lepiej podziała
zastanawiałam się nad tym inofemem i chyba sobie kupię, ale mi gin polecał lek nowszej generacji - ovarin, równie drogi
metforminę też brałam ale mój nowy gin stwierdził że nie ma to sensu bo jestem szczupła i raczej w niczym mi to nie pomoże. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Ciastku za kciukorki :*
Lucc standardowo Bułgaria albo Grecja, jeszcze nie wiemy, pójdziemy na lastowy żywioł Chciałabym gdzieś dalej tropikalniej, ale to duże koszta, a my stawiamy dom, więc musimy oszczędzać
Ruby ten Hus to bohater i męczennik państwowy zasłużony dla Czech
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O kurde Ruby wyjazd w przedziale czasowym 01-14.08. Mąż ma wtedy urlop, a ja już oficjalnie na bezrobociu jak coś fajnego będzie, to możemy nawet na drugi dzień jechać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u takiego gostka w biurze o 8.30 rano, u nas w budynku ale na innym pietrze i pwoiem wam, że chyba lekko niedomyty albo niedoprany, spędziłam tam jakieś 20-30 min a ten zapach cały czas czuję na sobie, masakra jakaś
edit: nie zapach a smród raczejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 10:31
-
OOO to też fajna wycieczka Lucc na długo? tak bardziej wypoczynkowo cy wycieczkowo?
Lucc na jakim etapie cyklu Jesteś? wklejaj tu wykres raz dwa, żeby można było normalnie po ludzku kibicować
Mój cykl raczej stracony, ale wykres zostawię dla lepszego samopoczucia -
nick nieaktualnyWOW Milka ile i z jaką częstotliwością a ja już ponad miesiąc nic i dalej zakaz, tzn. jak zapytałam wczoraj to mi powiedział, że owszem moge ale na własna odpowiedzialność także chyba już nie będę pytac bo pomysli że jakaś niewyżyta jestem
Milka1991, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ruby ja nie mam nic przeciwko dziadkom, przykro mi że oni mają coś przeciwko mnie...ja staram sie uczyć moją szacunku do wszystkich, a teście mam odczucie ze są okropnie egoistyczni, jakby problem był dla nich że matka była i będzie zawsze najważniejsza dla dziecka...nawet jak juz wychodzę i chcę sie z córą pożegnać to zawsze odwracają jej uwagę ode mnie...byle tylko przy nich za duzo nie pokazała miłości do mamy...ile razy ja stamtąd wychodziłam z płaczem.
Moja mama oczywiście też ma w nosie moje zalecenia, stara się być najlepsza, ale nie każe o mnie zapomnieć, zawsze jak u niej córa zostaje, to zadzwonią wieczorem przed snem, jak wracam to jest patrz mamusia wróciła...u teściów tak nie ma...albo ze mną coś nie tak albo z nimi. To nie chodzi o to żeby za mną wyła, ale żebym nie była tematem tabu w ich obecności..to przykre...eh wygadałam się...moi teściowe w stosunku do mnie jako do matki to temat rzeka...
czasem myśl ze chyb ajednak oni mają jakieś zboczenie...kiedyś teściowa powiedziała- że traktuje młodą jak swoją (zawsze chcieli mieć córke a mają synów)...hmmm, chyba coś nie halo, ma traktować jak swoją wnuczkę nie jak swoje dziecko, bo matkę ma tylko jedną, i mimo iż im to przeszkadza-to ta matka kocha ją najbardziej na świecie, i choćby się zesrali to tego nie zmienią...
Cinnamonku dziękuję ze pytasz...u mnie nowe stresy, młoda ma jakąś infekcję, ma od groma leukocytów w moczu i kilka erytrocytów, pozatym p dr wysłuchała jej szmery nad serduszkiem...przestraszyłam sie bardzo mimo że nie kazała sie tym martwić...muszę znaleźć kardiologa dziecięcego, i wczoraj miała ekg-przestraszona tym strasznie- ale ni cholery sie nie znam...
no i jutro będę lżejsza o ponad 1.800zł...lecę na tą immunologię...
Lucc udanego wypoczynku pomimo bagażu w postaci córy
Pa bo muszę do psychola jechać...później do Was zajrzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 12:59
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid to zdrówka dla malutkiej, a co do teściów to chyba jakas ich zazdrość? dziwne , nawet bardzo, jakby tak moi robili to bym im powiedziała swoje ale ja mam niewyparzona mordę więc wiesz
Co do immunologi to kupa kasy ale bardzo dobra decyzja, warto zrobić wszystko w tym kierunku żeby jednak miec pewność i zmninimalizowac ryzyko straty...midnight lubi tę wiadomość