Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik słuszna uwaga
Ale nie będę się tym teraz zamartwiać, nadzieja umiera ostatnia, pomyślę jak przyjdzie @
Ale ale zauważyłam dzisiaj, że śluz taki bardziej przeźroczysty i rozciągliwy a szyjka wysoko i chyba otwarta kurde, nakręcę się, że może owulka lada moment, po co po co ? -
Hihi, wiecie, czasem przy tej pogodzie łatwiej coś zrobić wieczorem... i tak się człek zasiedzi.
madzikk, nie mam pojęcia i nie wiem czy ktoś się teraz dogrzebie bo M.złapał to w dzieciństwie. Miał tak wywalone wyniki w kosmos, że nie było wiadomo czy w ogóle przeżyje. Chłopiec z sali z podobnymi nie dał rady
Choć to wredne choróbsko, to wierzę, że dacie radę - teraz medycyna poszła do przodu :-* A cichcem - płacz płacz, lepiej tak, niż tłumić :-* Też sobie ostatnio na to czasem pozwalam - popłaczę... i jakieś te strachy robią się mniejsze...
Paryzetka - to strasznie czujnie śpisz Jak to się nie uspokoi, może spróbuj z melatoniną?
Kjopa - zapomniałam dodać, że UWIELBIAM Twój suwaczek :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 10:42
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja już po wizycie.
Tak jak przypuszczałam zrobiła mi się duża torbiel krwotoczna ale jakby widać również płyn w zatoce. I powiedział że wygląda na to jakby owulacja się dokonała a z tego drugiego pęcherzyka zrobiła się ta torbiel. Widziałam po nim że dał do zrozumienia żebym się nie nastawiała choć powiedział że jakieś szanse są w tym cyklu. No ale nic nie mówił kiedy mogę testować ani nic tylko żebym przyszła 11 dc. Mam powiem szczerze że mieszane uczucia i troszkę płakać mi się chce ale niedługo mi to przejdzie. -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Żyję i mam się dobrze, ale czasu brak... Weekend spędziliśmy u teściowej, bo to ostatni przed operacją, a teraz praca i sporo innych rzeczy na głowie. A w czwartek już zaczynam urlop i tego dnia zawożę Męża do szpitala, więc pewnie znów nie będę miała czasu na forum
Postaram się zajrzeć wieczorkiem. Myślę o Was dzień w dzień. Buziaki! :*👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
No niby możliwe ale mam jakies mieszane uczucia. A ta torbiel powiedzial ze sie wchłonie a tez biorę dupka wiec on w tym jej pomoże. Szkoda ze nie ma takiej pewnosci ze doszlo do tej owulacji.
-
Hej
Milka kciuki za wizytę!
Chmurka mój m był kiedyś w Wilkasach,ale domków nie polecę bo był u kolegi, ale jeśli chodzi o ciszę i spokój podobno dają radę
Paryzetko wracaj szybko do formy
Kasiu jak jest szansa to najważniejsze, a jak ma się wchłonąć to ok, a nawet jak nie i zajdziesz w ciążę to znam przypadek ze w czasie ciąży usunęli i wszystko ok i z matką i z dzieckiem. :* będzie dobrze
Smerfelinko kciuki z a męża
Smerfelinka lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dziewczyny ja tym że się nie wchłonie ta torbiel to się w ogóle nie martwię tylko tym że jest taka niewiadoma Ponieważ to że mi się robi torbiel to dla mnie żadna nowość tylko nowość ta krwotoczna. Dużo dziś szperałam w necie i ogólnie wydaje mi się że to torbiel krwotoczna ciałka żółtego i dużo na to wskazuje. A to oznacza że do owulacji raczej doszło. Teraz pozostaje tylko czekać. Dzisiaj zrobiłam z ciekawości test ciążowy czy jest jeszcze pozostałość po zastrzyku i wyszedł cień cienia czyli jakby schodzi już ten zastrzyk. Aha i zapomniałam dodać że kazał mi zrobić przerwę w przyszłym cyklu z clo czyli jak w tym miesiącu się nie uda to w przyszłym również szans nie ma.
Cinnamon mi ostatnio jak pojawiła się torbiel to schodziła jeszcze w kolejnym cyklu. A twojej szwagierce kiedy pojawiła się ta torbiel?
Taka cisza tu ostatnio w końcu wakacje
-
"Paryzetko, a skąd te problemy ze snem????? Niedobrze, to strasznie osłabia (((( "
Tak Bratku? Co Ty ciekawego nie napiszesz o 1.00 w nocy Co do cm to się nie przejmuj ja z miesiąc przed porodem miałam 112cm a startowałam z 65cm. Nie wiem jak to robisz ale zawsze się śmieję jak czytam Twoje posty. Bratku 30 tc oł je. Za chwilę rozwiązanie tak na prawdę
Milko ale zawsze dostaniesz 1000zł macierzyńskiego przez rok nawet jak nie będziesz miała pracy. A jak się dowiesz przed zakończeniem umowy to na zwolnienie i już
Madzikk przyszła ta Twoja @? Wypłacz się jak potrzebujesz i na pewno na nowo będziesz miała więcej siły.
Kasiu miałaś piękny skok temp. więc jestem dobrej myśli, że owu była i będzie owocna
Smerfelinko kciuki za operację
Mid kopniak w tyłek i na rowerek Dziś pojeździliśmy z młodym do sklepu ok.6km.
My w weekend zostaliśmy sami a młody został u kuzyna. Jak był mały to jeździł do mojej mamy a tak to mamy cycuś . No ale dał radę.W sobotę miał mały kryzys to kuzynka pokazała mu zdjęcie na fb i już się cieszył,że zobaczył mamusię .Paryzetka83, madzikk, Smerfelinka, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Kjopa u mnie młoda robi się taki cycek maminy...nawet do sklepu wyjść sama nie mogę, jak chcę ja zostawić i gdzieś jechać to płacz-ja chcę z Tobą. wcześniej u babci spoko a teraz babcia ok ale z mama, ostatnio pytam rano co chce do babci zabrać , dostałam odpowiedź : ''Ciebie''
To miłe w sumie
6km to już coś , szczególnie z dzieckiem dzięki za kopniaka, w sobotę z córa na foleliku rowerowym, bardzo sie podobalo choć krótko, może ona mnie zmobilizujeParyzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid mnie też młody najbardziej mobilizuje bo świetnie się przy tym bawimy. Mój to miał od zawsze. Jak był mniejszy to nawet z tatą nie chciał zostać tylko z mamusią łaził.
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej, witam po kawce z pracy
Mid
Kjopa
oj, moja młoda to już w ogóle beze mnie żyć nie może, ale cóż, kiedyś z tego wyrośnie i pewnie będę za tym będę tęsknić
Kasiu
nie znam się na torbielach, ale płyn w zatoce może być z innego powodu niż owulka ?Kasia1407, midnight lubią tę wiadomość
-
hej ho
Kasieńko nie martw się, wysyłam pozytywne fluidy żeby ta torbiel się wchłonęła, owulka na pewno była skoro płyn w zatoce itd...teraz już tylko odliczamy
Kasiu no ja też miałam torbiel, ale ona pękła niestety, miesiąc z antykami, a pewnie obeszło by się bez i nie ma śladu
Kjopa widzę postępy i bardzo mnie to cieszy, już 2kg, pięknie :*
Kjopka o ile dotrwam do tej ustawy, może się już skończyć...nie no damy radę, mąż obiecał że mnie nie wyrzuci z domu z małym dzieckiem
Smerfie też życzę powodzenia, na pewno wszystko się uda bez komplikacji i mąż szybko wróci do zdrowia
Dziewczyny to miód na serce że dziecko tak bardzo za Wami, z czasem z tego wyrośnie więc korzystajcie i się tym cieszcie
Mid nie dziękuję, idę z obawami of course, że wyjdę ze łzami w oczach i będę mieć schrzaniony wieczór, straaaaasznie się boję, jejciu trzymajcie kciuki, wizyta o 19.00 tak strasznie bym chciała zobaczyć choć jeden normalny pęcherzyk...jeśli będzie, to będzie ewenement w skali światowej, jak u Kasi
Smerfelinka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Kjopkau mnie @ sie juz skonczyla. Dzisiaj ide oddac krew.
6km z dzieckiem to naprawde duzo:)y
Kasia trzymam kciuki oby to byl twoj cykl, a torbiel sie wchlonie:)
Milego dnia dziewczynki, ja musze dzis troszke popracowac.Kasia1407 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny