Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Chmurka super z rana, like it
Lucc tulę :*
Madzik jak tam @ ?
Ruby szybkiego uporania z pracą.
Cinnamon a czemu nie % ? nie pamiętam wpisu...mam neofuragine, tam nic o alco nie piszą...
O któej wizyta ?
Byłam dziś z młoda na pobraniu krwi, trochę było płaczu , ale teraz dopiero będzie-jak plastelek trzeba będzie zerwać..
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid ja też brałam właśnie neofuraginę i nic nie ma na ulotce o alkoholu, to prawda... ALE, no właśnie, ale, podczas kuracji zdarzyła mi się jakaś tam imprezka, wypiłam naprawdę niedużo, może z 2 drinki, a to co się działo następnego dnia... Myślałam, że zejdę wymioty, ostre bóle brzucha, leżałam jak nieprzytomna... Nigdy się tak nie czułam, nawet po najostrzejszej imprezce wtedy dopiero zaczęliśmy szukać na necie i szybko wyskoczyły strony, na których ludzie przestrzegają o łączeniu alkoholu z kuracją furaginą...
Edit. Co do gina to ma mi powiedzieć o której zalecieć, ale to będzie bez badania, tylko obejrzy wyniki i da zwolnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 10:41
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Mid u mnie @ sie rozkreca. Boli brzusio od dwoch dni, coraz bardziej, i dzis juz byla plamka. Wiec @ bedzie dzisiaj Ale ciesze sie bo boli troche inaczej, tak jak mialam kilka lat temu, czyli nie zapinanie rozporka dziala:) No i wydaje mi sie ze ten cykl byl bezowulacyjny, dlatego tez @ spoznia sie drugi dzien. Ale w ciazy w tym roku bede
Milka1991, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam się popołudniowo
Cookie, dziękuję, idzie średnio, na razie opracowałam wszystkie pytania, trzeba by tylko zacząć coś się uczyć, aleee tak mi się nie chce że szok, nie wyspałam się przez ten mecz i chyba zaraz się zdrzemnę, niech umysł odpocznie to się może potem trochę pouczę
Madzik :* najważniejsze w tym wszystkim nastawienie
A ja mam dziś 10dc iii się trochę martwię bo wyadawało mi się że po clo jajniki powinny zacząć pracę, a tu żadnego bólu, totalnie nic...
Kasiu Ty coś czułaś po clo? od którego dnia?
Obawiam się że clo nie zadziała w tym cyklu, ale tempkę będę mierzyć dla pewności, wizyta we wtorek -
Milka to nic nie znaczy, że jajniki Cię nie bolą. Ja pamiętam, że poza sennością nie miałam żadnych objawów podczas brania CLO, wszystko wyjaśni się na podglądzie.
Cynamonku nie nastawiam się na żaden wypaśny hotel, absolutnie. Raczej jakieś domki, albo nawet fajna kwatera mi wystarczy. Wilkasy mi się podobają, właśnie oglądam oferty. Jeśli przyjdzie Ci jeszcze coś innego do głowy to daj znać. Koleżanka polecała jeszcze Ruciane-Nida, czym więcej opcji tym lepiej. Prawdę mówiąc to mogą być nawet totalne zadupia, byle urokliweMilka1991 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Witam was w sobotni poranek. Ja juz zmykam do pracy ale na momencik wpadlam do was.
Milka tak jak Chmurka mówi to nic nie znaczy ze cie nie bolą jajniki. Mnie tak na prawdę w tym cyklu zaczęły boleć w 15 dc i po monitoringu ale wydaje mi się ze psychika tez zadzialala i ze ten zastrzyk sie do tego przyczynil. Fakt ze czasami mam tak ze w czasie brania tez mam lekkie pobolewanie ale to na prawdę bardzo rzadko. Nie stresuj sie bo to w niczym nie pomoże zobaczysz na monitoringu jakie piękne pecherzyki urosły Choc tez przy pierwszym cyklu z clo nie nastawiaj sie tez na cud bo on tez organizm tez musi sie do clo przyzwyczaić u mnie dopiero w 5 c z clo urósł pecherzyk który niestety przerósł. Głowa do góry i dużo
U mnie dziewczynki nie chce się nakrecac ale chyba jednak do owulki doszlo bo dzisiaj skoczylam mi tempka do 37,04 a takowej chyba nigdy nie mialam Teraz tylko czekamy do poniedziałku czy pękło a jak tak to wszystko pozostaje w recach Boga
Udanego weekendu kochaneMilka1991, Bratek, madzikk lubią tę wiadomość
-
Witam
Chmureczko Ruciane są fajne ale to zatrzęsienie turystów, więc nie wiem czy tak lubicie wiosek tak naprawdę jest pełno, wszędzie różne agroturystyki i domki, trudno mi coś konkretnego podać... a Bartosze k.Ełku? Majju mówiła, że Jej M tam jeździ z kolegami i poleca w ośrodku A-26 są domki i plaża,las, a do tego blisko do miasta
Kasiu chyba to jednak była owulkaKasia1407 lubi tę wiadomość
-
Cześć moje kochane:* Jestem, żyję, ale całe dnie spędzam na czytaniu książek i nie mam czasu na forum. Cykl mam znowu poje**ny i chyba mam już dosyć. Nie przestałam porządnie ani jednej nocy od dwóch tygodni i to odbija się na mojej kondycji. Wracam z pracy i za nic nie mam siły się zabrać.
Kasiula kciuki wielkie za owocną owulację :*
Cynamonku fajnie, że już na l4
Milka kciuki za obronę
Chmureczko ja też polecam Wilkasy, ale ośrodka żadnego nie znam, bo ja na żaglówce spałam.Milka1991, Kasia1407, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Jejciu jakie pustki Dziewczynki sie chyba opalają
Paryzetka odpocznij sobie bo ci sie to należy. I wracaj do nas jak juz odpoczniesz
Udanego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 18:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaka cisza dziś
Milka o 13 mam wizytę ale powiem szczerze że mocno się nią stresuje ponieważ bardzo boli mnie ten jajnik na którym był pęcherzyk i boję się że nie pękł i powstała torbiel ponieważ ból jest podobny do tego jak miałam torbiel, że aż mam problemy z oddawaniem moczu. No ale jutro wszystko się roztrzygnie. Oczywiście że dam znać.
Miłego niedzielnego wieczorku życzę -
madzikk, diagnoza poważna, ale grunt, że to nie żadne neo, bo jak zrozumiałam wcześniej - takie było podejrzenie?
Dacie radę!!!! Mój M.przeszedł B+C (!) - i to lata temu, gdy opieka zdrowotna z definicji była o wiele gorsza, zwłaszcza ta polska.
Myślę, że jak ochłoniesz, to jednak nie odmówisz sobie i innym podawania ręki czy przytulenia chociaż teraz rozumiem Cię w 100% :-*
Kasia, wow, u mnie tak nie szaleli z podpisywaniem jakiś papierków Ale fakt, że z drugiej strony - jedna ampułka stanęła pod znakiem zapytania, bo albo babka nie powiedziała, albo M.przegapił... i nie wrzucił do lodówki po przyniesieniu do domu
Odnośnie testów owu - u mnie Pregnyl (więc nieco inna gonadotropina-ale jednak) nie dawał od razu efektu na teście owu.
Później jednak fałszował ciążowe, to fakt. Jak długo? To zależy od przyjętej dawki + indywidualnego metabolizmu danej kobiety.
Co do owu - potrafi być przed szczytem śluzu, ale i po, gdy na zewnątrz śluz już kremowy. Tak samo ze skokiem tempki.
Kjopa - tak, rozrzedza, podobnie, jak inne kaszlowe rozrzedzacze. Ja swojego faszerowałam w "tych dniach" Flegaminą w tabletkach, albo gwajafenezyną.
Z dietetykiem - świetna sprawa!!!!!!!!!!!!!! Jesteś już kolejnym dla mnie przykładem, że rozsądny dietetyk potrafi bardzo pomóc Cieszę się, że tak dobrze Wam idzie
chmurreczkaa, gratuluję poprawy wyników!!!! ))) Liczebność armii imponująca - to dobrze, bo naprawdę poprawia to średnią wynikającą z morfologii
P.S. My w tym roku w Ruciane-Nida. Baaaardzo nam się podobało, zwłaszcza, że pojechaliśmy jeszcze przed nawałem turystów
Wspominam też z ogromnym sentymentem Spychowo - w tym roku zrezygnowaliśmy, bo było ciut za spartańsko, a III trymestr był za rogiem. Ale wspominam świetnie, naprawdę. Cisza i święęęęęęęęęty spokój
mid, haha, nieeeee, jeśli terapeuta zmienia, to raczej tak, by PACJENTOWI pasowało i by żył w zgodzie sam ze sobą A inny muszą to ogarnąć Dopasowywanie do innych jest i tak, w gruncie rzeczy, niemożliwe W granicach - owszem. Ale tylko troszkę
Milka - ból jajników nie jest żadnym wyznacznikiem. Ja go nigdy nie mam, a jak widać, w ciąży jestem
Paryzetko, a skąd te problemy ze snem????? Niedobrze, to strasznie osłabia ((((Kjopa3, Kjopa3, Milka1991, madzikk, Kasia1407, midnight lubią tę wiadomość
-
Lucc, Bratku problemy ze snem to chyba przez to, że podczas tych upałów mamy otwarte okno i balkon i coś mnie wybudzając o jakiejś nieludzkiej porze a potem już nie mogę zasnąć8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hej
Bratku co Ty taki nocny Marek? spać nie możesz?
No wiem wiem że każdy reaguje inaczej, ale hmm, oczywiście się martwię i nadzieje na bobo w tym cyklu maleją, tempka ciągle w dole i codziennie rano się modlę, żeby w końcu był skok..ech
Cookie ja jeszcze pracuję, dokładnie do 30.07 i koniec umowy, raczej nie przedłużą, a znając życie miesiąc po zajdę w ciąże i zostanę z niczym
Jakieś czarne myśli mnie nachodzą z samego rana, muszę zająć głowę czymś innym. -
Witam sie i ja.
Weekend bardzo zajety ale za to same przyjemnosci.
Milka nawet jak nie przedluza i zajdziesz w ciaze to zostaniesz bez pracy ale z dzidzia:) glowa do gory, bedzie dobrze.
Partyzetka dobrze ze czasem sie meldujesz:) jak jest goraco to ja tez spac nie moge a jak juz zasne to rano ciezko mnie dobudzic. Mam nadzieje ze juz niedlugo przejda upaly i bedziesz mogla spac spokojnie.
Bratku a ty tez po nocach spac nie mozesz? Czym leczyli twojego M na C, mial mocne skutki uboczne, wazny jest tez genotyp, i jak dlugo byl leczony? Nie znam nikogo kto przez to przechodzil chociaz ostatnio sie dowiedzialam ze kilka osob ktore znam (nie bliskie ale znajomi kogos) choruja, nic z tym nie robia, ale to z braku odpowiedzialnosci i braku checi, chyba tez do zycia. Normalnie masakra. Dowiedzialam sie tez ze moj drugi brat tez to ma ale ponoc uspione (bledy mlodosci, chociaz teraz juz taki mlody nie jest a nadal troche glupi), jezeli cos takiego wogole jest mozliwe. W srode ide oddac krew wiec wypytam lekarza. Musze zrobic liste pytan, troche ich bedzie. Jest strach ale staram tego braciszkowi nie pokazywac bo on sie naprawde przejal, wiec musze go wspierac, ale przyznam ze czasem sobie poplakuje z tego powodu jak nikt nie widzi.
Zmykam pracowac. Milego dnia!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015