Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Chmurko jeden raz tylko byłam na mazurach , to były wydminy ( jezioro wydmińskie) niedaleko Giżycka...ładna miejscowość, tylko słabą pogodę akurat mieliśmy, słabo wspominam...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyHej,
Mid cieszę się że terapeuta pomga, od tego w końcu oni są, czasem warto zgłosić się po pomoc, wiadomo róznie się trafi ale warto zaryzykować zawsze można zrezygnować ...
Chmurko niestety ni epomogę, ale cynamonka cos pewnie podpowie
Kjopa brawo ty! będę brała z ciebie przykład za jkaiś czasmidnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby tak łatwo nie zrezygnuję pół roku czekałam na długoterminową terapie, więc zamierzam wykorzystać naweet jak się polepszy
A jeszcze zapomniałam, może któraś sie orientuje z infekcjami na dole? bo w ostatnim badaniu moczu wyszły mi liczne bakterie i leukocyty, i azotyny i nabłonki płaskie, co ponoć oznacza zapalenie czy infekcję. Rozchodzi sie o to, że w przyszłym tyg zamierzam isć zrobić te badania immunologiczne i muszę być zdrowa, a nie zdążę już chyba odwiedzić lekarza POZ który zlecił te badania na mocz...po pierwsze nie wiem czy zaliczać to do choroby..? czy może mi to też zaburzyć wyniki immunologi? po drugie może macie na to jakieś domowe szybkie sposoby. Brałam urosept ale i tak czuję jakby lekkie szczypanko...nie wiem czy to pomogło...do tego jeszcze walczę z grypskiem , już mi na szczęście przechodzi, zależy mi na tej immunologii by szybko zrobić bo akurat będzie II faza cyklu- w tej miałam zrobić badania, poza tym i tak będzie już późno bo 8 tyg po zabiegu a powinnam zrobić do 6 tyg po...więc do kolejnego cyklu nie chce czekać bo może być za óźno. Drogie jak diabły te badania więc wolalabym już je zrobić tak na tip top żeby nic nie zafałszować...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Chmurka ja na Mazurach nigdy nie bylam, ale sa na mojej liscie.
Kasia jedno bzykanko wystarczy:) no to czekamy.
Tez mi sie wydaje ze Marietta juz urodzila i pewnie nie ma czasu.
Mid bede oddawala krew, ale nie dla brata, tylko tak ogolnie. Nie wiadomo jeszcze w jakim stanie jest watroba, ale wiadomoze jest chory od ok 9. Marskosc zaczyna sie chyba dopiero od ok 15 lat, ale to tez zalezy jak sie czlowiek prowadzi. Jak bedzie taka potrzeba to oczywiscie oddam mu czesc swojej watroby. Jestem zdrowa i silna wiec moge sie podzielic, tym bardziej ze odrosnie.
Mid jak kiedys tez chodzilam do psychologa (chociaz babeczka byla tez psychiatra). Oni nie maja nikogo zmieniac tylko maja nakierowac czlowieka na dobra droge tak zeby myslal pozytywnie, ty bedziesz ta sama osoba, ale przestaniesz sie skupiac na tym co ma zly wplyw na ciebie a zaczniesz dostrzegac to co jest kolorowe i moze odkryjesz w sobie drugie 'ja' - te silniesze:)
Na infekcje ja zawsze polecam duzo jogurtow.
Kjopa jestem z ciebie dumna, ja nie mam na nic sily. Tak trzymaj a osiagniesz swoj cel.
Dzieki dziewczyny za wsparcie, potrzebowalam tego.midnight, Kasia1407, Kjopa3 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam was
Mid niestety nie pomogę ponieważ nigdy za bardzo z moczem problemów nie mialam i dlatego. I ciesze sie ze terapię ci pomagają i oby tak dalej Ta moja koleżankę musze namówić na takie coś.
Kjopa gratuluję zawziecia ja niestety takiego nie mam a po za tym za bardzo czasu tez nie mam
Milka dziękuję ja tez sie doczekac poniedziałku nie mogę
Dziewczyny dziękuję wam za mile słowa nawwt nie wiecie jak mi pomagacie i uspakajacie. Wczoraj aż dwa razy i dzis po meczyku umówieni jestesmy na randkę w sypialni
Życzę wam wszystkim milego dniamidnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Lucc dzięki , kupię , choć podobno i tak nie obejdzie się bez antybiotyku...ale już się dowiedziałam ze wpływu na wyniki to nie będzie miało.
Madzik to ja trzymam kciuki by obeszło sie bez przeszczepu, jak mówisz że macie dobrych lekarzy o na pewno go wyleczą.
A do terapeuty właśnie dlatego też chodzę właśnie za to cenię sobie te wizytymadzikk lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Madzik zdrowka dla brata. Będzie dobrze zobaczysz. I mam nadzieje ze obejdzie sie bez przeszczepu.
Lucc jestem dobrej mysli. Wyłączyłem myślenie ze za to ze się staramy tylko za to ze mamy na to ochotke i jest mi z tym lepiejmidnight, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMid sprobuj z furaginą, a jak masz swędzenie w okolicach intymnych to globulki kup za wczasu żeby sie nie przypałętało cos.
Madzikk medycyna poszła do przodu, sąsiadka moich rodzicow też wiele lat chorowała , potem się leczyła długo, ale teraz już wsio ok obyło się bez przeszczepu u niej więc myślę że u brata też się tak uda
madzikk lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochane. Dodajecie mi sił żeby się nie poddawać.
Kasiu dobre podejście. Ja ogólnie też myślałam, że nie dam rady bo doba jest dla mnie za krótka. Wstaje 6.30 o 7.00 śniadanie wracam z pracy ok.17.00 więc mogę iść na rower. Na 19.00 kolacja o 21 mój P do pracy, zawożę go i wracam do domu przygotowyje jedzenie na drugi dzień. Spać o 24-1.00.
Madzikk to oby bez przeszczepu i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie.madzikk lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Witam się po weekendzie
Ufff ależ emocje w sobotę na meczu!!! Czyste szaleństwo najlepsze jest to, że od rana wszystkim powtarzałam, że przewiduję 1:1 i wygraną w karnych, każdy na mnie krzyczał żeby tak tylko nie było bo popadają z nerwów i wykrakałam szczerze, to oby się nie powtórzyło bo myślałam, że urodzę
Dziś upuściłam 5 fiolek krwi i jestem lżejsza o prawie 2 stówy, cudo...
Cinnamon kibice chyba coś Ci zrobią Oby dalej było jak pisałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 23:36
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Hej, cisza tu .
Wszystkie wczoraj mecz oglądały?
Ja dziś z rańca...wczoraj 6h u lekarza się wysiedziałąm...miałam nadzieję ze ostatni raz ale jeszcze idę w lipcu...za to dał mi posiew moczu na te moje bakterie-przynjmniej na próżno nie poszłam.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dziś będą grobowe nastroje po meczu, szkoda, że chłopaki nie awansowali, należało im się. Fajna z nich drużyna, rzuty karne to trochę loteria i gra nerwów, Kuba nie wytrzymał, ale każdemu mogło się przytrafić. Trudno, choć żal straszny. Jak później pokazywali rozmowę z Fabiańskim to prawie się popłakałam, bo on był taki smutny i obwiniał się, że nie pomógł drużynie i nic nie obronił z tych karnych. Szkoda, że przygoda na Euro się dla nich skończyła, ale to i tak wielki sukces, doszli w końcu do ćwierćfinału.
Ja ostro zaczynam dziś dni płodne Z samego rana serduszko Szykuję się do pracy, miłego dnia dziewczyny.
Milka1991, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheja,
Chmurko no wielka szkoda, też widziałam ten wywiad - na końcu on w sumie to płakał i Lewy też oczy czerwone....ale co zrobić taka piłka. Daleko zaszli i czekamy na kolejne sukcesy, byli dołownie o włos....
Działaj z płodnymi zatem, intensywny weekend sie szykuje -
Ja na dogrywce odpadlam. Moj P na drugiej polowie masowal mi plecy, tak sie zrelaksowalam ze nawet w nocy nie wstalam siusiac.
Szkoda ze przegrali, no ale coz ktos odpasc musial.
Chmurka to dzialaj ostro:)
Jak dobrze ze dzisiaj piatek:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Trochę mnie nie było, praca zajęła (Euro pełną gębą ), dziś lecę po L4 i wolne ))
Kjopa to super, że waga spada, włącz do tego rower to będzie jeszcze lepiej a to prawda, że czasami nawet przepisy z diety mogą być bardzo dobre co do Prezesa - szaleje, udany jest, rozśmiesza mnie codziennie razem z bratem szybko rosną, niestety jak mnie zobaczą to z radości potrafią wpaść na mnie z całą siłą, wczoraj tak oberwałam w nogę że już siniaków wypatruję jeszcze młodziaki, dorosną to zmądrzeją
Madzikk życzę dużo zdrowia dla brata, wierzę, że wszystko będzie dobrze :*
Midnight furagina powinna pomóc, tylko tak jak tu kiedyś pisałam, broń Boże nie pij alkoholu podczas kuracji furaginą!!!
Chmurko ja z Mazur moja siostra dwa lata z rzędu jeździła na domki na Wilkasy - blisko Giżycka, żeby podjechać do miasta, a same Wilkasy to tylko natura Jej się podobało, ale nie wiem czy nastawiasz się na jakiś wypasiony hotel czy właśnie np domki?
Kasiu trzymam kciuki, że jednak się wstrzeliliście
Ruby ehhhh słaba sprawa z tą koleżanką, w ogóle z tymi znajomymi, szkoda gadać przykre..
Milka jak idzie nauka?
Yhhhh co ja jeszcze miałam???madzikk lubi tę wiadomość