Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kjopa - najlepszego dla Juniora!!!!!!!!!!!!!
P.S. CIASTO trociniak? Brzmi dobrze Dawaj przepis!!!
Kasiu - nadmiar leków w I trymestrze niewskazany... ale infekcja też zaciążeniu nie sprzyja, bo organizm ma swoje priorytety... Byle wszystko w normie. Znajdziesz info, że i czosnku brać się nie powinno...
Jak już chcesz być bardzo ostrożna, to kup sobie leki dla ciężarnych, typu Prenalen. Świetne są też napary z imbiru (z miodem i cytryną - tylko miód i cytrynka nie do wrzątku ).
A wzdęcia etc - wiesz co, po tych lekach można mieć mnóstwo różnych efektów ubocznych - może i to? Bo to jest po prostu... dostawa hormonów, na które można zareagować tak, a nie inaczej
mid, współczuję sytuacji dziadkowej. Nigdy nie zrozumiem takich podjazdów... Jeśli NAPRAWDĘ kochają wnuczkę, to priorytetem powinno być dla nich ustawianie Waszych dobrych relacji.
chmurreczka - a gdzie mieszkasz? Teraz jest w Polsce dobrze rozbudowana sieć pet-sitterów, DOBRYCH psich hoteli etc. - znam takich, co 100km gonią do ulubionego hotelu
Edycik - gratuluje udanego wyjazdu
A lądowanie - przepraszam, to niby szczegół, ale... skąd pomysł, że pilot NIE UMIAŁ podejść do lądowania??? Może właśnie dlatego tak podchodził, że umiał? Pilot widzi rzeczy, których pasażerowie nie widzą, a które mogą zaważyć o bezpieczeństwie. Nie sztuką jest podejść do lądowania, sztuka jest wylądować bezpiecznie.
Sorry, ale wiecie już, że nie lubię szufladkowania... a mam pilota (turystycznego, ale jednak) w rodzinie....
Smerf, uciekło mi - a co za operacja? Kciuki zaciskamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paryzetko - moc dobrych myśli :-*
Milka, kciuki za obronę
P.S. Eeeeeeee, nie chcę siać teorii spiskowych, ale czy tylko dla mnie taka nagła rozmowa świeżynek jest dziwna?midnight, Edycik, Smerfelinka, Ruby, madzikk, cinnamon cookie, Kjopa3, Milka1991, chmurreczkaa, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean - króciutko. To mój pierwszy cykl Z tym, że obserwuję siebie już od dłuższego czasu ( wcześniej nie mogłam sobie pozwolić na dzidzię, więc musiałam uważać ). No i wydaje mi się, że teraz dobrze wycelowałam, wychodzi na to, że w sam dzień ovu - ale wszystko popsuła mi choroba, więc nawet nie testuję, tylko czekam na @...
a Ty jak długo? -
nick nieaktualny5 cykl już Od tego miesiąca wspomagam też męża Dość drogie te tabletki jego ale musi się udać. Badałam się i u mnie ok mam samoczynne owulacje, poziomy hormonów ok. Więc tylko czekanie - tak stwierdziła gin.
Ile masz lat Aga?
Najlepiej na kilka dni przed owu już zacząć bo różnie z nią bywa, i co 2 dni -
Hej!
Ja tylko szybciutko, bo na 13 zaplanowana jest operacja, ale weszłam poczytać i myślałam, że wątki pomyliłam
Bratku operacja przepukliny kręgosłupa
Dziękujemy za wszystkie kciuki! :*midnight, Edycik, cinnamon cookie, chmurreczkaa, Kasia1407 lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Ojej
Ale Smerf - będzie dobrze!!!!!!! To się teraz relatywnie często wykonuje, lekarze mają już wprawę.... a zobaczycie, jak M. potem będzie lepiej ))))
KCIUKI, KCIUKI, KCIUKIIIIIIIIIII )))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 13:18
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to dobrze
Właśnie dlatego z niechęcią podchodziłam do forum, człowiek coś napisze i zaraz go wypraszają - swój zaklęty krąg musi zostać i centrum wzajemnej adoracji, przez które nowa osoba nie może się przebić, sorry ale tak to wygląda u was czasem.
Nie, nie będzie reklamy super środka na niepłodność, nie martw się Bratek. -
nick nieaktualny