Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopka i to by wyjasnialo bo czesto mam mnogie owulacje no i krosty po dwoch stronach brody;-p
Ja bym sie tak nie spieszyla jezeli lewy sie obudzil to bardzo mozliwe ze jeszcze cos sie z prawego w tym cyklu wykluje. Jestem ciekawa jaki dlugi bedzie twoj obecny cykl. Trzymam kciuki zeby trwal chociaz 8 miesiecy;)
Dobranoc dziewczynki:)Kjopa3 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk Kiedyś taki nastąpi
Dziewczyny które robiły tą prolaktynę po obciążeniu jak się po tym czułyście? Ja kiedyś Wam pisałam, że po mocno stresującym dniu w nocy budziłam się z szybko bijącym serduchem i telepaniem rąk. Nie chciałabym powtórki przez to obciążenie -
nick nieaktualny
-
Kjopka jak byłam na wizycie w 15dc to byłam po owulce, bo bylo dużo płynu w zatoce.Obstawiam,że była albo sobota albo niedziela.Nie wiem
Milka tak się cieszę, że wszystko ok :* spokojnej ciązy kochana.
Biorę sie do pracy ....dobrze że dziś piątunio.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam piątkowo z kawą i ... chałką z dżemem
Edycik
piekłaś kiedy chałkę z TM ? pycha, mój mąż z córką połowę na kolację zjedli
Milka
a masz konto na fb? bo tam mamy grupę
Smerfku
wracaj do nas szybko
a katiusza- gdzie się podziewa ?Smerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Ja dziś ostatni dzień w pracy ale niestety 12 godzinnej ale co tam dzis będę pracowac w skowronkach
Lucc konto na fb? Dlaczego ja o tym nic nie wiem juz tyle czasu?
Właśnie gdzie sie podziewa Katiusza, Maja? Maja to o ile mnie coś nie ominęło to juz dawno u nas nie byla. Aga to robi odpoczynek ale nie wiecie czasem co tam u niej?
Życzę wam milego dzionka Myślę ze dziś juz sie nie odezwę ale może jak bedziemy jutro jechać to was nadrobie i cos napisze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Edycik przekaż dla Agi, że ma kopniaka w ... pupę ode mnie
Kjopa tak, w poniedziałek prenatalne, już się doczekać nie mogę bo ostatnio na wizycie byłam 24 czerwca i już bym chciała podglądnąć co tam się dzieje... a ja prolaktyny po obciążeniu nigdy nie robiłam więc się nie wypowiem -
nick nieaktualny
-
Edycik bardzo mocno tobie kibucuje w tym cyklu:)
Ja tak jak ty, jak do wtorku @ sie nie zjawi to w srode sikam.
Jak ten czas szybko leci, ciacho bedzie miala prenatalne niecierpliwisz sie, stres jest?
Znowu smaka robicie, jak ja dawno chalki nie jadlam. Uwielbiam z maslem:)
W nocy spac nie moglam, myslalam o pracy, z jednym zestawieniem nie moge wyjsc na zero. Dzisiaj kolejne podejscie:) dobrze ze dzis piatek, i dziekuje Bogu ze stworzyl kawe.
Udanego weekendu, pewnie zagladne jutro
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny