Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHello.
No więc jak obiecałam w sierpniu wracam do strań, więc wróciłam. Muszę tylko poczekać teraz na @ żeby móc normalnie się starać a kiedy to będzie?? ehh
Milka gratuluję.
Madzik, Edycik ;*
Milka1991, Smerfelinka, Imię_Róży, madzikk, Bratek, cinnamon cookie, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Edycik ściskam i ja! :*
Hej Katiuszka Avatarekkatiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm 🤞🤞🤞
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Jestem dzidziol rośnie, nadrobił trochę, ma 6,55cm rączki, nóżki są, ciągle w ruchu, ciężko go było złapać wszystko prawidłowo się rozwija aaaa pierwsze ujęcie to pokazał się od strony.... pupy i gin twierdzi, że coś tam majta się między nogami ale to jeszcze czas pokaże
katiuszaa, Kjopa3, Smerfelinka, Ruby, Milka1991, madzikk, Bratek, Paryzetka83, Luccecita, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Jestem dzidziol rośnie, nadrobił trochę, ma 6,55cm rączki, nóżki są, ciągle w ruchu, ciężko go było złapać wszystko prawidłowo się rozwija aaaa pierwsze ujęcie to pokazał się od strony.... pupy i gin twierdzi, że coś tam majta się między nogami ale to jeszcze czas pokaże
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cinnamon super Prawie 7cm to już trochę jest. Może zostanie majtanie między nogami Nam na tym mniej więcej etapie to mówiła,że "antenka" stoi
Katiusza fajnie,że wracasz.
Mam nadzieję,że trochę ruszy ten wątek bo dziewczyny zaciążyły albo pouciekały i nie ma za bardzo z kim pisać A ja to też wieczorem raczej aktywna jestem.
Edycik łap łopatę i szybko wyskakuj z tego dołkacinnamon cookie, Milka1991, madzikk, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Katiusza możesz w takim samym kolorze jak sukienka ale jakiś czas temu w galerii babka mi mówiła, że już się odchodzi od tego zwyczaju dopasowywania krawatu pod sukienkę więc pełna dowolność
Kjopa lato się skończy, urlopy też i szybko wszystkie zaczną pisać -
nick nieaktualnyCynamon o to super wiadomości
Katiusza witaj córko marnotrawna, wzywam twoją @ i czekam na starania pełną parą
Kjopa chyba laski robią detoks...
Katiusza zacny awatar co do krawatu zgadzam się z cynamon, nam też mówili że już się odchodzi i mój zawsze wybiera stonowane, szare albo czarne bo takie najbardziej lubi i najładniej wygląda w nich
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Katiusza możesz w takim samym kolorze jak sukienka ale jakiś czas temu w galerii babka mi mówiła, że już się odchodzi od tego zwyczaju dopasowywania krawatu pod sukienkę więc pełna dowolność
-
Cynamon fajnie że już po wizycie
Niech rośnie mały Cynamonek
Ruby a Ty nie wizytowałaś?
Katiuszka specjalnie sprawdziłam jaki to kolor szmaragd
No albo będziesz musiała latać z sukienką i znaleźć taki krawat, bo to ciężki kolor, albo postawić na klasyczny czarny, który do wszystkiego pasuje
Kjopa a co Ty taki nocny Marek? kurde, mnie wcześniej tak się chciało spać, a teraz mi się cudownie odechciało...
Jejciu jejciu ja jutro i pojutrze mam kupę spraw do załatwiania związanych z zakończeniem pracy, zusem, urzędem pracy... w dodatku zjechały się moje kumpele z 3 stron świata i oczywiście każda chce się spotkać, ale wymigałam się i zobaczę się z nimi dopiero w środę i czwartek kiedy to będę po wizycie potwierdzającej że wszystko jest na swoim miejscu, inaczej bym wypaplała, a nie chcę wcześniej, gdy nie mam pewności że wszystko jest ok...
-
nick nieaktualny
-
Ruby no właśnie "pouciekały" czyli może być detoks. Bo może będą może nie ale kilka na raz. Dlatego baaardzo się cieszę,że Paryzetka i Katiusza wróciły
Milka ja nocny marek bo w dzień za bardzo nie mam kiedy pisać.Jeśli już to z telefonu. Mój się rozwalił i na razie mam neta ale bardzo malutki ekran i za dużo czasu w pracy mi zabiera pisanie. Jeśli już to staram się krótko. Potem 17-18 w domu z pracy. Trzeba coś zjeść i spędzić trochę czasu z dzieckiem. Po 20-21 P jedzie do pracy więc dopiero mam czas na czytanie i pisanie. A chodzę spać koło 24 bo wcześniej mi się nie opłaca Obudziłabym się w środku nocy i siedziała z 2h. A tak budzę się ok.3 a potem ok.5-6. No i jak jest czas wstać do pracy to mi się nie chce
Katiusza ja nie pomogę bo się nie znam
Ruby kciuki za wizytęParyzetka83, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
katiuszka - ze mnie doradca modowy, jak z koziej d... trąba, więc się nie wypowiadam w kwestii krawatów..... ))))))
Milka - ogarniasz chociaż ten cholerny ZUS? Ja dziś pół dnia próbowałam się połapać, o co w tym wszystkim chodzi i mam już papkę, zamiast mózgu (jestem na w kółko odnawialnej odnawialnej umowie zlecenie, więc trochę mi to komplikuje - większość case'ów w necie dotyczy dziewczyn na umowie o pracę (((( ). -
Cześć laski:-)
no znowu sie tu robi gwarno:-)
Witaj Katiuszka:-)
Cynamonku wspaniałe wieści dzieć wam rośnie ze ho ho:-0
Ruby kciukasy za dzisiejszą wizytę
Edyck kochana tulam:-)
O Katiusza ja mam dwa wesela w sierpniu 13 i 27 i.... nie mam żadnej kiecki nawet pół, muszę się ogarnąć i wreszcie wybrać na zakupy, bo w weekend mamy grilla dżizas nie wiem kiedy ogarnę te kiecki i jeszcze buty i krawat dla m i koszula aaaaaa;-((((... no i synu zostaje do ubrania choć on najchętniej poszedłby w koszulce z "zygzakiem makkłin"-PPP
Dziewczyny kopnijcie mnie w zadek ręka mnie świerzbi do testowania, ale muszę wytrzymać do niedzieli, bo przecież kasa mi potrzebna na inne rzeczy, echhh ta głowa:-)...mam 3 testy i muszą wystarczyć;-PP
Uciekam dam głos później, miłego dnia:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 07:38
cinnamon cookie, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*