Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratku czy ogarniam to się okaże jutro no ja byłam oficjalnie na umowie do 31.07. tak więc teraz powinnam przejść na zus i regularnie dostarczać tam zwolnienia...wiem, że to wszystko skomplikowane, ja też się tyle przepisów oczytałam, że szok
Czyli na zleceniu masz odprowadzane składki? a Jesteś na zwolnieniu?
Róża aż do niedzieli? kurka, będzie ciężko
To Ci się narobiło imprez... -
nick nieaktualnyHej
Katiuszka
jak dobrze, że jesteś :* mialaś ten zabieg? doszłaś już do siebie ?
Edycik
tulę :*
plus tego taki, że miałaś książkowy z cykl z książkowymi owulkami
Cynamon
super, gratki :*
Milka
no widzisz jak ci się udalo z tą umową, super
ja w pracy, nie wiem w co ręce wlożyć, od 15.08 urlop, już się nie mogę doczekaćcinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Paryzetko Witaj
Milka zapodałam sobie luteinę, może ua mi się w przyszłym tyg dostać do lekarza to mu o tych plamieniach potruję, zobaczymy jak będzie w kolejnym cyklu.
Ruby kciukii za wizytę ! podgląd będzie?
Z tą glukozą najgorsze to siedzenie...ja powinnam była do 4.08 zrobić ale właśnie dlatego że nie chciało mi się siedzieć to olałam...
Smerfelinko kciuki za dotrzymanie postanowienia, choć domyślam się że to nie będzie łatwe.
Mojje plamienie jest zwykle jednorazowe, max dwa dni ale w środku cyklu...jakby na owulację albo tuż po.
Edycik :* przykro mi..cały czas trzymam kciuki za bliźnięta, oby w tym cyklu się udało.
Katiuszka kciuki za sierpień co do stroju to nigdy nie przywiązywałam uwagi do tego,żeby mój miała coś w kolorze mojego stroju...jak dla mnie taki żeby jemu się podobał.
Cinamonku fajnie, bardzo się cieszę że maluch tak pięknie rośnie! a nie pamiętam, wolałabyś chłopca czy dziewczynkę?
Milka czyli w środę bedziecie też podglądać? trzymam kciuki!
W kwestii zusu niestety nie pomogę bo ja też na stałej umowie ..
Haha IR wstrzymaj z testowaniem do poniedziałku, albo nawet do wtorku to może Ci potowarzyszę albo powiem to inaczej: ZACZEKAJ NA MNIE KOBITO!
cinnamon cookie, Smerfelinka, Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej
Katiuszka podbijam pytanie Lucc, miałaś już ten zabieg?
Smerfik jak Mążek ?
Mid jutro beta i wizyta, mój stres osiąga swój zenit...mam nadzieję, że niepotrzebnie
Dobrze, że miałaś lutkę, na pewno pomożeSmerfelinka, midnight lubią tę wiadomość
-
Milka z tym stresem uważaj, na pewno niepotrzebnie, a tylko możesz zaszkodzić, co mam być to będzie jutro się dowiesz. Myślę że będzie dobrze, tylko się nie stresuj jak za dużo jeszcze nie zobaczysz bo to jescze wcześnie
Milka1991 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzień dobry
Milka bez nerwów - stres to Twój wróg!
Katiusza ja też jestem ciekawa, czy już po zabiegu jesteś...
Mid ja nie mam ani przeczuć ani preferencji co do płci to pierwszy dzieć więc to trochę inaczej śmiałam się, że dla kobiety to wiadomo, faaaajnie jak może mieć córeczkę, te kokardeczki opaseczki sukieneczki ale chłopiec to często synuś mamusi, więc i tak i tak jest super pisałam tylko, że mój Ojciec i Babcia mnie denerwują gadkami o tym, żeby był syn, bo u nas w rodzinie dużo kobiet jest ale ostatnio jak zobaczyli mój gniew to już tak nie mówiąSmerfelinka, Milka1991, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tego co pamiętam Katiusza jednak nie zdecydowała się na zabieg, ale jak cos pomyliłam to Katiusza sprostuj mnie
Mid , IR no to czekam niecierpliwie
Ja oddałam siury do badania, w ogóle zauważyłam taką zależność ,że im bardziej zdrowo jem, owoce, warzywka tym gorsze mam wyniki a tyć i tak tyję tak samo jakbym jadła same fast foodyImię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
-
Hej! Witam się z pracy w ten słoneczny dzień
Cynamonku super! Ale nie mogło być inaczej Rośnijcie spokojnie i zdrowo
Kjopa ja niestety wieczorami szybko uciekam do łóżka np. z książką lub z Mężem i filmem, więc z kolei jeśli jestem, to w ciągu dnia, jeśli praca pozwala. Później to raczej sporadycznie, ale postaram się o Tobie pamiętać
Mid to coś mi się pomieszało... Ale takimi to chyba nie ma co się przejmować? Plamienia okołoowulacyjne mogą się zdarzać i ginka mi mówiła, że to całkiem normalne. Bardziej nie dopytywałam, bo moim zmartwieniem są plamienia około @.
Milka Mąż dużo lepiej, dziękuję Zaczyna już brykać i być standardowo nieznośnym, więc poprawa znaczna
Nie stresuj się tak Kochana, a przynajmniej postaraj się :* Meliskę w ciąży podobno spokojnie można popijać w razie czego
Ruby ja z kolei im zdrowiej jem, tym większe problemy ze strony układu pokarmowego miewam! Coś w tym jest
U mnie za to się pokopało... Pięć dni plamienia, a dziś już prawie nic. I w ogóle nie było żywej krwi, tylko takie brązowe Poza tym boli lewy jajnior, więc chyba pora wybrać się do lekarza... Oby tylko nie jakaś wredna torbiel, jeszcze tego mi trzeba!
PS Gdyby nie to, że w tym cyklu było tylko raz i to po dłuuuuugiej przerwie, to jak nic świrowałabym już, że w ciąży jestem Ale w naszej sytuacji, to tylko się martwię, że znów coś...Milka1991, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Ruby czyli jaki jest morał? Nie ma co sobie żałować jak się ma zachcianki na coś niezdrowego dzięęęęęęękiiii, pocieszyłaś mnie teraz
Smerfku no wiesz Ty co??? A kiedy to było? bo wiesz, jakby nie patrzeć, to u mnie dokładnie w dniu owu było tylko raz, a parę dni przed i po nie byłoSmerfelinka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja na nic nie liczę... U mnie już podobne historie się zdarzały Zresztą tyle stresu, co miałam w tym cyklu, to i nic dziwnego, że coś się posypało...
Lucce testa nawet nie mam, bo nie nastawiałam się na testowanie
Cynamonku tylko ja właśnie nawet nie wiem, kiedy dokładnie w cyklu to było. Wydaje mi się, że już po płodnych, bo cykl zaczął mi się 1 lipca, 12 (we wtorek )wróciliśmy do domu, a to mogło być jakoś tydzień po powrocie. Poza tym z wiadomych względów ja byłam na górze i wszystko pięknie prawie od razu wyciekło A no i ten odstęp u nas to ze 2 tygodnie mógł być, nie pamiętam nawet dokładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 10:33
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Cinamonu jak brak preferencji to zżycze tylko by było zdrowe a co będzie to i tak będziesz kochac
Ruby ja specjalnie na nic nie liczę, za mało i chyba za wcześnie, ale jak nie dostane max do 11.08 to zatestuję a co tam, jaknie wytrzymam to 08.08
Nie wierzę żebyś tyła więcej niż trzeba
Smerfku może normalne, ale zaczęło sie dopiero w tym roku, kiedyś tak nie miałam..dlatego dla mnie dziwne
A co do Twoich starań w tym cyklu- zgodzę się z Lucc raz wystarczy, coś Ci powiem, młodą strzeliliśmy w okresie kiedy raz na miesiąc , nie staraliśmy sie nawet, nawet nie wiem jaki dzień cyklu to był (aaa tez byłam wtedy na górze -jak sie znajdzie jakiś uparciuch to żadna siła (grawitacji nawet) ni e powstrzyma ). Pozatym patrząc na Twój wykres i obliczając- to mogliście trafić, czemu nie, a taki seks z wytęsknienia to najlepszy ja nie nakręcam, ale dla mnie nic straconego , jakby sie już nic nie działo to może jednak zatestuj?...
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeeeejkuuuuu, nie, nie i nie Ten miesiąc miał być spokojny, bez szalonych obserwacji, a później stresującego wyczekiwania na @! Wszystko nie tak Zobaczymy, będzie, co ma być. Jeśli nic nie ruszy, to jutro może tego testa zrobię, ale naprawdę czuję, że nie będzie takiej potrzeby. Obawiam się, że mógł być cykl bezowulacyjny z tych stresów, bo nawet piersi mnie nie bolą.
Mid tak teraz policzyłam i rzeczywiście mogliśmy trafić... Nie wiem, ja ja to wcześniej obliczałam, że wyszło mi już po płodnych, ale może teraz coś namieszałam.
A za Ciebie trzymam kciuki! Sama mówisz, że nie trzeba wcale często
Lucce ja z kolei doszłam do wniosku, że jak armia słaba, to po takim czasie nic już z nich nie będzie
Co do dupka to 1 tabletka dziennie podobno nie blokuje owulki, tak mi ginka mówiła, jak mi przepisywała i też miałam takie wątpliwości. Jednak sama dobrze znasz swoje ciało i możesz mniej więcej z obserwacji wnioskować, czy już, czy jeszcze nie. Może od tego 16-17 dnia byłoby już bezpiecznie, ale każdy cykl jest inny, więc nigdy tak na 100% nie będziesz wiedziała bez monitoringu.midnight lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
cześć kobitki
dziękuję za słowa pocieszenia Wszystkim :*
Cinnamonku super,że dzidzia ruchliwa...będzie piłkarz
Ja ten cykl olewam gdyż 3 września będę świadkową siostry i teraz skupiam się na Jej weselu.
wczoraj nabyłam sukienkę na wesele neon róż of course w ramach poprawy humoru i do tego będą czarne dodatki.
Katiuszka fajne,że wróciłaś do nas :*
Lucc masz rację to był pierwszy mój ksiązkowy cyklcinnamon cookie, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdytko
pokaż sukienkę
ja też ten cykl olewam, bo od 15.08 sie urlopuję, mamy dużo planów- tydzień na Węgry, potem jadę z młoda na parę dni do mojej siostry do Wwy, a na koniec jeszcze Zakopane i termy Szaflary
także nie ide do gina, nie mierze temp
w planach jedynie suple iWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:18
Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Luc popieram. Jedna tabletka nie blokuje i też nie podnosi temp.
Ja miałam brać od 19 dc a w tym cyklu już musiałam od 15 dc bo owu szybciej było.
Smerfku kciuki trzymam.
Mid to ja z tobą będę testować. Bo ja do poniedziałku chyba biorę Dupka. Nadzieji nie mam bo było dzień lub dwa wcześniej. No ale widzę, że Dupek reguluje mi cykl to dobrze. Więc tak 13 chcę iść na prolaktynę z obciążeniem. Tylko czy jak bym jeszcze plamiła to można bo chyba trzeba być po @ i przed owu.Smerfelinka, midnight lubią tę wiadomość