Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki,
Madzikk ty jesteś dobra z tymi teoriami poczkeaj na wizytę , an pewno czegoś nowego się dowiesz, a laparo to już wiele wyjaśni u mnie też bywają skrzepy w pierwszy dzień miesiączki, czasem mniej, czasem mega dużo - nie wiem czemu i od czego zależy...
Kjopa to mówisz, że kolejny cykl i z księżycem i z wahadłem? no to jestem ciekawa, chyba że organizm zrobi ci psikusa i to będzie ten cykl a w tym daleko jesteś od księżyca? tak z ciekawości pytam.
Mid trzymam kciuki za wizytę i oby coś nowego wniosła, wybrałaś już tego gina? bo między dwoma się wahałaś z tego co pamiętam....
midnight, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMid tak dalam wczoraj papier o dacie porodu od lekarza i wyznaczyli mi macierzynski w CZ od 27.09.2016 a od 1 wrzesnia ide na urlop wiec zgodnie z planem pracuje do konca sierpnia ale pojade jeszcze moze tylko ze dwa , trzy razy , reszta w domu
midnight, cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Witam moje drogie Panie z mojego łóżeczka
Ach jak przyjemnie tak poleżeć i się nigdzie nie śpieszyć...
Ruby w końcu! jeszcze tylko parę dniów i będziesz mogła się w pełni i na spokojnie cieszyć dzidzią w brzuszku
Madzikku u mnie skrzepy były na porządku dziennym i do tego taki ból, że szok...
Ja dziś leniuchuję, a jutro wizyta i potem zamierzam połączyć się z mamą przez skype i Jej przekazać nowinę, jest za granicą i będzie siedzieć przed kompem, mam nadzieję, że nie rozwali kompa z ekscytacji, tak się doczekać nie mogła
madzikk, Imię_Róży, cinnamon cookie, Luccecita, Kjopa3, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Rubek nie bylabym soba jakbym nie analizowala i wymyslala ale obiecalam wam ze bede w tej ciazy i obietnicy dotrzymam. Chociaz czasem nachodza mnie watpliwosci, ale brak ciazy to nie koniec swiata:)
Milka czyli wizyta jutro
Rubek a ty uwazaj na siebie, nie dzeigaj nawet 0,5l wody.
Jak to dobrze ze jutro juz piatek, plan ma weekend - spac i lezec tak dlugo az sie znudze
Kto teraz sika?Milka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Witam się na szybkiego:-)
Ruby ściskam mocno i wierzę że będzie dobrze:-))
Tak ja sikam w niedzielę, ale.... chyba jutro się złamię bo te testy wołają do mnie z szafki: obsikaj nas, obsikaj nas...;-PP ... chyba juto polegnę i zatestuję...ehhhh nieuleczalny przypadek jestem...;-PP
Madzikk super że już umówiłaś na laparo, trzymam kciuki, że jeszcze w tym roku zaciążysz:-))
Milka leniuchuj odpoczywaj niech ci ciąża lekko mija:-))
Chmurka ty chciałaś książkę? to ja oczywiście cie przepuszczam w kolejce czytaj na zdrowie:-)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:54
Milka1991, madzikk, Kjopa3, Smerfelinka lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dzień dobry
Madzikk Ty to wymyślasz cuda na kiju poczekaj spokojnie na wizytę i laparo
Milka i Mid - przynieście jutro dobre wieści, trzymam kciuki za Was obie :*
Ruby fajnie, że u Ciebie jest opcja pracy z domu u mnie nawet o zmianie stanowiska czy godzinach pracy nie ma mowy
Smerfelinka myślę, że nie siknęłaMilka1991, midnight, madzikk, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby w poniedziałek to jak się złamę...wolalabym chociaz do środy zaczekać.mnie nie tyle załamuje biel na teście co moja naiwność w momencie, kiedy rano robię test a 2 godz później dostaję @
z resztą..mnadzieja nadzieją,ale sama nie wiem kiedy była owulacja..jeśli wtedy co wyznaczył OF to słabe szanse...chociaz jak już pisałam ustawione mam cykle 28 dniowe, a raczej do 25 się skróciły, to może była wcześniej..?eh...te plamienia tylko nadzieję robią...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 11:47
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Księżycowe miałam 19,20,21,22 lipca i w sumie śluz płodny już od 21 lipca. A owu 27,28 lipca. A w sierpniu chyba jednak się nie załapie na księżycowe To będzie 9-12dc a jak owu teraz przyjdzie to nie wiem.
Milka, Mid kciuki za wizyty
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Witam się ponownie, bo nie ma moich dzisiejszych postów Buuu, ja się tak nie bawię! Co to ma być? Nie dam rady tego odtworzyć, to na pewno
Kurczę, jak dziś w końcu miałam trochę czasu, to forum zastrajkowało, to chyba jakiś znak dla mnie
Pisałam tylko, że miałam tak się nie przepracowywać, ale niestety życie zweryfikowało moje plany Chyba powoli muszę się rozejrzeć za zmianą pracodawcy, bo się wykończę...
Milka czytałam o Twojej wizycie i bardzo się cieszę, że doktorek chce Was podglądać. Przynajmniej będziesz spokojniejsza
Ruby o Tobie też czytałam i dołączam do Madzika. Uważaj na siebie i dzidziola! Dobrze, że póki co możesz pracować z domku i to już też niedługo, ale niestety (albo i stety) należy Ci się teraz zasłużony odpoczynek i (przynajmniej na tyle, na ile to możliwe) nicnierobienie
Mid za tą nadzieję! Pamiętaj, że wszystko może się zdarzyć
Imię Róży taki fajny miałaś awatarek, a teraz znów widzę stary... Coś się nieźle pierniczyło Ja np. byłam niby zalogowana jako Bratek przez chwilę, ale posty mi się dodały jako moje A wykresy to w ogóle nie wiem czyje widziałam, ale co rusz to był inny.
Ściskam Was wszystkie kochane!
PS Moja koleżanka, jak jej się podczas starań okres spóźniał, to zawsze robiła test. Mówiła, że to na wywołanie @, bo zwykle zaraz później dostawała. U mnie jest podobnie, ale wystarczy, że komuś wspomnę albo napiszę o tym na forum. Efekt jest ten sam, @ się zaraz zjawia i tak też było tym razem... Także u mnie 3 dc. Może w tym miesiącu starania będą możliwe...
PPS Jeszcze raz Was przepraszam za tą nieobecność, ale w środę byłam w domu o 23 (a normalnie to jest maks 20-21) i nawet w pracy czasu zjeść nie było Wczoraj też nadgodziny i szukanie rehabilitacji dla Mężula... Wykańcza mnie to wszystko, a od wczoraj nie ma kolejnej osoby u mnie w pracy i wszystko się sypie. W domu też wszystko na mojej głowie, więc jest jak jest, ale będę. Nie obiecuję, że codziennie, bo może być różnie, ale będę zaglądać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 21:00
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnySmerfku biedaku ty się wykończysz na takich obrotach... zmiana pracy na pewno by się przydała, jak ja zaczynałqam chodzić na rozmowy to akurat zaciążyłam także może rozejrzyj się za czymś i zwolnij zwolnij kobieto :*
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Ruby :* Mąż też mnie namawia, żebym powysyłała cv, więc jutro akcja uaktualnianie W tej pracy trzyma mnie tylko umowa na czas nieokreślony, bo mamy kredyty, ale muszę spróbować.
Na szczęście teraz weekend i chociaż dwa dni lenistwa
A jak tam idzie wybieranie imienia? Doszliście do jakiegoś porozumienia?👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfelinko, kurcze...rzeczywiście pomyśl o pracy..w końcu podobno'' pracujemy żeby życ , a nie żyjemy żeby pracować''... i tak mi przykro z powodu @ na prawde liczyłam na c...
Ja zalogować się nie mogłam, najwazniejsz e ze póki co działaSmerfelinka lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny