Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Ja już posprzątałam mieszkanko, zrobiłam zakupy, obiad na dziś i jutro, a teraz lecę szykować ciacho, bo mamy mieć niezapowiedzianego gościa... Dobrze chociaż, że już nasz bałagan ogarnęłam
Imię Róży kciuki mocno zaciśnięte!
To książkę mogę teraz przekazać Chmureczce?
Mid a może właśnie dobrze, że do tej przychodni pójdziesz? Trzymam kciuki, żeby udało się to załatwić jak najszybciej!
Chmureczko nie wiem jeszcze, czy rzeczywiście będziemy mogli się już starać, ale jest to całkiem możliwe
Kasiu, ale to jednak bardzo szybko, więc jeszcze nic nie jest przesądzone
Milka ja z moją ginką mam podobny układ przy monitoringu Fajnie, że Tobie też tak się udało. Życzę Ci szybciutko widoku serduszka!
Kjopa kiedyś miałam podobnie, ale winna była sałata. Współczuję
Lecę szykować ciacho! Miłego dnia :*Milka1991, midnight lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
A ja już w domku po kawce z kumpelami
Powiem Wam że średnio się czuję, to nie mój dzień, oby jutro było lepiej
Smerfetko co pysznego upichciłaś?
IR kochana chyba coś jest na rzeczy, wzywam Cię do pokazania jutrzejszego testu z dwoma krechami !
IR, Kjopka już mdłości ? kurka rurka, poczekajcie, ja jestem w siódmym tygodniu i nullImię_Róży lubi tę wiadomość
-
Podjęliśmy właśnie z Mężem decyzję, że o 2 w nocy wyjeżdżamy pochodzić w Tatry, więc nie sprawdzę jutro jak tam Twój teścik Różyczko, ale myślami jestem z Tobą :* Trzymam kciuki :*
Kjopa, ciekawe te mdłości...
Obiadki też jem jednodaniowe, dieta jest tak skomponowana, że można jeść dwa dania lub jedno, więc może być też np. sama zupa Wtedy można zwiększyć porcję. Jedzenie bardzo proste, nie wymaga dużo przygotowań, a naprawdę smaczne, więc polecam spróbować. O dziwo mi bardzo smakuje ta zapiekanka z kaszy gryczanej, spróbuj, jeśli lubisz kaszę oczywiście.
Spokojnej nocy, ja się kładę, bo o 1szej pobudka. Póki w tej ciąży nie jestem, to korzystam i trochę szczytów górskich zdobywam Potem trzeba będzie spauzowaćImię_Róży, Milka1991 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Milka to czekamy jutro na dobre wieści!
Chmurka kciuki za owulkę! ale tez udanego wypadu w góry życzę!! baw sie dobrze.
Imię Rózy, czekam już z niecierpliwościa!!! mam nadzieję że jutro już będzie ciemniejsza!! kurcze kciuki kciuki!
Kjopa mam nadzieję że to mdłości to znak!!
Milka1991, Imię_Róży lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
He,he kochane ale ja biorę Dupka który też wywołuje mdłości Choć nie wiem czy tak po jedzeniu Coś mi na pewno stanęło i odbijało się z 2-3 h. Piłam wodę i się odbijało i dzięki wodzie może się przepłukało. Ja tam nie wierze w tak wczesne oznaki Choć rok temu 1-2 dni przed @ która nie przyszła miałam wyczulony węch i musiałam kupić koniecznie na obiad ogórki kiszone. I teraz czekam bardziej właśnie na ten wyczulony węch kiedy nastąpi Oby do końca roku
Chmurko udanego wypadu
IR mam nadzieję,że szybko dasz nam znać bo będę co chwile odświeżać stronę czy już napisałaśImię_Róży, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Milka nasz gość w końcu nie dotarł, więc nie upichciłam nic więcej Dziś już załatwiłam sprzątanie, zakupy i jeden obiad, to stwierdziłam, że resztę dnia się lenię Jutro zrobię jeszcze polędwiczki wieprzowe nadziewane szpinakiem i tyle
Chmureczko to udanego wypadu i żeby pogoda dopisała!
Kjopa kciuki są i tak
Na jutro mamy zaplanowany z Mężem spacerek Już ostatnio byliśmy się przejść wokół bloku i chociaż był później mocno zmęczony, to obyło się bez jakichś kiepskich wrażeń. Dlatego jutro znów się przejdziemy, może tym razem kawałek dalej Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że wszystko powoli wraca do normy!
Teraz uciekam do łóżka poczytać, żeby móc w końcu książkę przekazać dalej
Dobranoc :*Imię_Róży, Milka1991, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Hej:-)))
Kjopka oczywiście już obsikałam trzy testy...i musiałam najpierw m. powiedzieć, potem wam:-))
Więc tak najwyraźniejsza kreseczka jest na faccelle, potem na pinku 10 a na tym cholernym pepino ledwo ledwo coś widzę pod światło:-))...to wszystko to są jasne różowe kreseczki....ale faccelle jest bezkonkurencyjny:-))
Jeju chyba się udało, ale cieszyć się będę po becie:-))
Wg moich obliczeń, to dzisiaj 10 dpo, wczoraj 9 dpo, a nie 3 czy 4 jak mi owu wyświetla:-))Kjopa3, Ejrene, midnight, madzikk, chmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię R powoli Gratuluję
Na sierpniowych testowaniach już dwa pozytywy dziś!!!! Ta niedziela jest niesamowita Chyba powinnam też zatestować to może dziś byłby szczęśliwy dzień
Wrzucisz fotkę testu plisssssWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 07:32
Imię_Róży, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIR nawet nie wiesz jak się cieszę
Nie mogło być inaczej
Kjopka weź też siknij może jakaś dobra aura dzisiaj na te sprawy na Ciebie czekam bardzo bardzo
A mnie tak w nocy suszylo ze wypilam chyba pół fanty z lodówki
Dzisiaj robimy urodzinki młodej więc za niedługo jedziemy po tort frozen , ja upiekłam ciasto z borówkami i sernik, a na kolację grill i duszonki
Jakaś dzisiaj polamana jestem
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIR nie wiem czy wiesz ale mamy na fioletowej stronie mocy nasza
grupę ciężarówek zwie się zaciążone z grupy Ruby z OF także wiesz zapraszamy
Kjopa no jak wolisz, dzięki dzięki młoda ma ur w dzień twojej spodziewanej @Imię_Róży, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Ruby ile mała kończy latek ?zdrówka dla córy ☺
Kjopa to zaciskam kciukasy we wtorek za twoje dwie krechy.
Ruby jak beta potwierdzi to was znajdę na fiolecie☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 09:06
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
IR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aż mnie ciary przeszły...chcesz żebym miała zawał z samego rana :p
3 testy nie mogą się mylić ! będziemy jutro wszystkie czekać jak na szpilkach na Twoją betę ale super ale super
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Heeej
Smerfetko tak się martwiłaś tym zabiegiem, a tu już po wszystkim i na dobrej drodze po co nam te nerwy...
A propos pichcenia masz jakiś fajny przepis na ciasto?
Ruby to bardzo miły dzionek Wam się zapowiada, co prawda dla mamusi trochę na pewno męczący, ale dla młodej rewelacja to które urodzinki? 5 ? 6? jakiś prezencior?
Jejciu ale ładny dzionek dzisiaj, przynajmniej u mnie niech mi zleci do tej 18.00Smerfelinka lubi tę wiadomość