Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chmureczka, tulam:-( ale @ jeszcze niet...
Lucc jak tam kreseczka, trzymam mocno kciuki za to żeby ciemniała:-)
Marcysiem tak jak pisały dziewczyny powyżej trzeba zacząć wcześniej i patrzeć czy jajka;-) pękają
Mid a co tam u Cię?
Katiusz a testowałaś???Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 10:15
midnight lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Lucc ja nie dodałam ,ze ta kreska to powinna ciemnieć co drugi dzień:-*, tzn. najlepiej tak porównywać.
Trzymam kciuki za betę i proga:-))...plamienia i ból brzucha jeszcze nic nie przesądzają ważna jest beta:-*
-
Hej
Chmurko cieszę się, że się nie smucisz. Najważniejsze żeby @ przyszła w czasie, a wtedy zabieg i starania pełną parą
Lucc czekamy na wyniki, mam nadzieję że będzie pozytyw, a wtedy szybciutko lutka albo dupek no zobaczymy
A ja dziś chyba pojadę po wyniki badań: mocz, wirusówka, morfologia...hmm, mam dzwonić o 12.00 i pytać czy są już wszystkie wyniki. Mam nadzieję, że tak, bo jestem ciekawa co tam wyszło -
Dzięki za rady Lekarza już wstępnie wyselekcjonowałam. Wezmę oddzielnie gina a oddzielnie endo, bo niestety opinie o żadnym "podwójnym" mnie nie satysfakcjonowały. Po @ idę na badania krwi, bo już dawno nie badała TSH, LH itp. i z kompletem wyników zapiszę się do lekarzy i na monitoring
Chmurrko - dobrze, że myślisz pozytywnie Nie w tym cyklu to w następnym :*
Lucc - wciąż wierzę, że beta jednak potwierdzi ten cień cieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 11:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Plamienia czase pojawiają się w czasie gdy kobieta miała dostać @ więc tutaj nic nie jest przesądzone , trzymma kciuki lucce.
Chmurko :* dzielna babka jesteś, dobrze że będzie laparo, może trzeba będzie się jakoś inaczej suplementować, może coś wniesie do sprawy co cie przyblizy do upragnionej ciąży
Mid jak tam młoda? już w pełni sił? jak ty się czujesz?Milka1991, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucc trzymamy kciuki do końca
Właśnie wczoraj koleżanka mi mówiła o ciuszkach dla dzieci z Lidla, że są bardzo dobre jakościowo -
Hej dziewczyny
Chmurko :-* Może ten skok wczoraj był od alko bo coś pisałaś, że piłaś
Luc trzymam mocno kciuki
Marcysiem ja też osobno chodzę do endo i do gina. Mi się wydaje,że lepiej a z drugiej strony to u mnie nie ma konkretnego gin-endo.
Ja byłam w szkole po wydruk wyprawki. -
Hej! Witam się wciąż poniedziałkowo zapana
Chmureczko :* Dopóki @ nie przyjdzie, to będę trzymać kciuki!
Lucce plamienia mogą być i o niczym nie świadczyć. Może taka po prostu Twoja uroda? Moja bliska koleżanka miała plamienia do 14 tyg., a zaraz będzie rodzić Oby tak było i u Ciebie!
Dziewczyny jestem w domu bez komputera! Padł mi dysk w laptopie i czekam na kuriera, aż go zabierze do naprawy gwarancyjnej. Coś tam poczytam zawsze na telefonie, ale pisać z niego nie znoszę, więc nie miejcie mi za złe, jak popołudniami mnie nie będzie. Mój biedny laptop👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Lucc tulam:-((
A jaki test robiłaś?
Ja na faccelle miałam 17 dpo widoczny cień a na drugi dzień już nic nie było widać, także beta może spaść z dnia na dzień. Lucc robisz hormony tarczycy czy już robiłaś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny