X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    tylko_ja- termin @ mam na 10 września, czyli za tydzień.

cinnamon_cookie- u mnie niestety dorastają do takich wymiarów, że cieżko nie zauważyć czy pomylić się ;) Babeczka ostatnio przy usg a z podskoczyła i od razu mnie zawołała żebym rzuciła okiem jaki olbrzym siedzi w środku ;)
    Gorzej, że jak tworzy mi się torbiel testy wychodzą faktycznie z cieniami :/
    to nie wesoło kurczę bo juz jak widzisz cien cienia to nie wiesz czy sie cieszyc ze sie udalo.WSPÓŁCZUJĘ :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:11

• Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na dwoje babka wróżyła, dlatego u mnie głupotą jest robić test tak szybko, bo jak coś wylezie to tylko stres- torbiel czy nie torbiel.

Ejrene- tak do owulacji tylko, później wiesiołek powoduje mikro skurcze- pisałysmy o tym kilka stron temu :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Ale mialam zjazd wczoraj, poryczalam sie, ale jakos udalo sie serduszkowac, brzuch mnie bolal ale to tez moze byc z nerwow, mam nadzieje ze to owulka jednak byla, chociaz tempka dzisiaj rano sie nie ruszyla. Moze z tego stresu wogole w tym cyklu owulki nie bedzie. W piatek umowilam sie z lekarzem, niech mnie bada.

Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak znikne na 9 dni. Chcialam sie wyluzowac i o niczym nie myslec. Jak wroce bede miala sporo do czytania:) Whatsappa i facebooka tez wykasowalam z telefonu.
    Zycze wam owocnych serduszkowan. Wrzesien bedzie zielony :)

Ps. zielony to moj ulubiony kolor

Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    A ten wiesiołek to tylko do połowy cyklu się łyka tak ? :)
    JA BIORĘ 3 RAZY DZIENNIE PO 2 TABLETKI DO OWULACJI.PO OWU NIE WOLNO BO WIESIOLEK MOZE WYWOLYWAC SKURCZE MACICY I MOŻE DOJSC DO PORONIENIA.

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przyjdzie @ to się zaopatrzę ;)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Czesc dziewczyny. Ale mialam zjazd wczoraj, poryczalam sie, ale jakos udalo sie serduszkowac, brzuch mnie bolal ale to tez moze byc z nerwow, mam nadzieje ze to owulka jednak byla, chociaz tempka dzisiaj rano sie nie ruszyla. Moze z tego stresu wogole w tym cyklu owulki nie bedzie. W piatek umowilam sie z lekarzem, niech mnie bada.

Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak znikne na 9 dni. Chcialam sie wyluzowac i o niczym nie myslec. Jak wroce bede miala sporo do czytania:) Whatsappa i facebooka tez wykasowalam z telefonu.
    Zycze wam owocnych serduszkowan. Wrzesien bedzie zielony :)

Ps. zielony to moj ulubiony kolor

Nikt się nie obrazi, odpoczywaj! :) Co się działo, że taki nastrój wczoraj?? Nerwy?

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk - ja też wstałam dziś w wisielczym nastroju, też się stresuję tym pieprzonym wykresem. U mnie ciągle to samo :( Dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach po owulacji pojawi się ona na wykresie? U mnie też chyba nic nie będzie :(

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna u mnie pojawiła się 3 dni po owu dopiero odznaczyło, a później się przesunęła jeszcze na wykresie 2 dni później ;)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    madzikk - ja też wstałam dziś w wisielczym nastroju, też się stresuję tym pieprzonym wykresem. U mnie ciągle to samo :( Dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach po owulacji pojawi się ona na wykresie? U mnie też chyba nic nie będzie :(
    U MNIE POJAWIA SIE 3 DNI PO.OVUFRIEND BIERZE POD UWAGE 3 WYZSZE TEMP.I NA ICH PODSTAWIE OZNACZA OWULACJE.(PODOBNO)MNIE SIE TO AKURAT POKRYWA Z TASTAMI,SLUZEM I KLUCIEM JAJNIKÓW A PRZEWAŻNIE LEWEGO :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też 3 dni po owulacji

• Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis 16 dc, liczyłam na wzrost tempki a tu nic. Mój własny organizm w konia mnie robi.. Rozciągliwy śluz miałam 3 i 2 dni temu, i od 2 dni podbarwiony krwią. Na szyjce się nie znam, ale jest nisko i twarda czyli niby tak jak po owu.. Ja już nic nie wiem... :-/

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaaa wrote:
    A ja dzis 16 dc, liczyłam na wzrost tempki a tu nic. Mój własny organizm w konia mnie robi.. Rozciągliwy śluz miałam 3 i 2 dni temu, i od 2 dni podbarwiony krwią. Na szyjce się nie znam, ale jest nisko i twarda czyli niby tak jak po owu.. Ja już nic nie wiem... :-/
    moze jutro skoczy moze sie owu przesunęła :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wrocilam od gina...to żadna ciąża tylko torbiel 4cm na jajniku:-( mam powtórzyć bete i przyjść z wynikami

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50.....ale przeciez był wynik bety pozytywny....jak to?

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Dziewczyny wrocilam od gina...to żadna ciąża tylko torbiel 4cm na jajniku:-( mam powtórzyć bete i przyjść z wynikami

Ale to co beta przy torbielu? dziwne... przykro mi...

Madzikk bedzie dobrze, wracaj szybko:)

Marietta a ja nie widzę żądnego zdjęcia , gdzie się podziało?

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 25 dc objawy miesiaczkowe ustaly narazie...cien szansy jest

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    moze ciąza za mala,ze lekarz jeszcze nie widzial.bo przeciez beta była pozytywna !!!

• kas50 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg ostatniej @ dziś mam 21dc, nie wykluczył ciąży, ale wykrył torbiel. Póki co żadnego pecherzyka nie widać, bete mam powtórzyć w pon. Bedę czytać o tych torbielach hmmm..

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madzikk Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Nikt się nie obrazi, odpoczywaj! :) Co się działo, że taki nastrój wczoraj?? Nerwy?

Testy owulacyjne wychodzily negatywnie. Juz sobie LUF wmawialam :-/
    Dzieki dziewczynki ze jestescie tak bardzo wyrozumiale :) wracam do was w piatek 11 wrzesnia. Chyba ze bede bardzo tesknila to zagladne wczesniej ;)

Kas50 ja jeszcze wierze w to ze gin jakis niedouczony. Trzymam nadal kciuki! :)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:

kas50- głowa do góry, przy wczesnej ciąży często pojawia się torbiel! Do 12 tc się usuwa torbiel przy ciąży, później obserwuje. Faktem jest że torbiele czasami fałszują wyniki testów , jak pisałam wyżej, ale po przyroście bety będziesz miała pewność.Trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 11:27

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ