X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    tylko_ja- termin @ mam na 10 września, czyli za tydzień.

cinnamon_cookie- u mnie niestety dorastają do takich wymiarów, że cieżko nie zauważyć czy pomylić się ;) Babeczka ostatnio przy usg a z podskoczyła i od razu mnie zawołała żebym rzuciła okiem jaki olbrzym siedzi w środku ;)
    Gorzej, że jak tworzy mi się torbiel testy wychodzą faktycznie z cieniami :/
    to nie wesoło kurczę bo juz jak widzisz cien cienia to nie wiesz czy sie cieszyc ze sie udalo.WSPÓŁCZUJĘ :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:11

• Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na dwoje babka wróżyła, dlatego u mnie głupotą jest robić test tak szybko, bo jak coś wylezie to tylko stres- torbiel czy nie torbiel.

Ejrene- tak do owulacji tylko, później wiesiołek powoduje mikro skurcze- pisałysmy o tym kilka stron temu :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Ale mialam zjazd wczoraj, poryczalam sie, ale jakos udalo sie serduszkowac, brzuch mnie bolal ale to tez moze byc z nerwow, mam nadzieje ze to owulka jednak byla, chociaz tempka dzisiaj rano sie nie ruszyla. Moze z tego stresu wogole w tym cyklu owulki nie bedzie. W piatek umowilam sie z lekarzem, niech mnie bada.

Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak znikne na 9 dni. Chcialam sie wyluzowac i o niczym nie myslec. Jak wroce bede miala sporo do czytania:) Whatsappa i facebooka tez wykasowalam z telefonu.
    Zycze wam owocnych serduszkowan. Wrzesien bedzie zielony :)

Ps. zielony to moj ulubiony kolor

Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    A ten wiesiołek to tylko do połowy cyklu się łyka tak ? :)
    JA BIORĘ 3 RAZY DZIENNIE PO 2 TABLETKI DO OWULACJI.PO OWU NIE WOLNO BO WIESIOLEK MOZE WYWOLYWAC SKURCZE MACICY I MOŻE DOJSC DO PORONIENIA.

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przyjdzie @ to się zaopatrzę ;)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Czesc dziewczyny. Ale mialam zjazd wczoraj, poryczalam sie, ale jakos udalo sie serduszkowac, brzuch mnie bolal ale to tez moze byc z nerwow, mam nadzieje ze to owulka jednak byla, chociaz tempka dzisiaj rano sie nie ruszyla. Moze z tego stresu wogole w tym cyklu owulki nie bedzie. W piatek umowilam sie z lekarzem, niech mnie bada.

Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak znikne na 9 dni. Chcialam sie wyluzowac i o niczym nie myslec. Jak wroce bede miala sporo do czytania:) Whatsappa i facebooka tez wykasowalam z telefonu.
    Zycze wam owocnych serduszkowan. Wrzesien bedzie zielony :)

Ps. zielony to moj ulubiony kolor

Nikt się nie obrazi, odpoczywaj! :) Co się działo, że taki nastrój wczoraj?? Nerwy?

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk - ja też wstałam dziś w wisielczym nastroju, też się stresuję tym pieprzonym wykresem. U mnie ciągle to samo :( Dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach po owulacji pojawi się ona na wykresie? U mnie też chyba nic nie będzie :(

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna u mnie pojawiła się 3 dni po owu dopiero odznaczyło, a później się przesunęła jeszcze na wykresie 2 dni później ;)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    madzikk - ja też wstałam dziś w wisielczym nastroju, też się stresuję tym pieprzonym wykresem. U mnie ciągle to samo :( Dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach po owulacji pojawi się ona na wykresie? U mnie też chyba nic nie będzie :(
    U MNIE POJAWIA SIE 3 DNI PO.OVUFRIEND BIERZE POD UWAGE 3 WYZSZE TEMP.I NA ICH PODSTAWIE OZNACZA OWULACJE.(PODOBNO)MNIE SIE TO AKURAT POKRYWA Z TASTAMI,SLUZEM I KLUCIEM JAJNIKÓW A PRZEWAŻNIE LEWEGO :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też 3 dni po owulacji

• Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis 16 dc, liczyłam na wzrost tempki a tu nic. Mój własny organizm w konia mnie robi.. Rozciągliwy śluz miałam 3 i 2 dni temu, i od 2 dni podbarwiony krwią. Na szyjce się nie znam, ale jest nisko i twarda czyli niby tak jak po owu.. Ja już nic nie wiem... :-/

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaaa wrote:
    A ja dzis 16 dc, liczyłam na wzrost tempki a tu nic. Mój własny organizm w konia mnie robi.. Rozciągliwy śluz miałam 3 i 2 dni temu, i od 2 dni podbarwiony krwią. Na szyjce się nie znam, ale jest nisko i twarda czyli niby tak jak po owu.. Ja już nic nie wiem... :-/
    moze jutro skoczy moze sie owu przesunęła :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wrocilam od gina...to żadna ciąża tylko torbiel 4cm na jajniku:-( mam powtórzyć bete i przyjść z wynikami

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50.....ale przeciez był wynik bety pozytywny....jak to?

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Dziewczyny wrocilam od gina...to żadna ciąża tylko torbiel 4cm na jajniku:-( mam powtórzyć bete i przyjść z wynikami

Ale to co beta przy torbielu? dziwne... przykro mi...

Madzikk bedzie dobrze, wracaj szybko:)

Marietta a ja nie widzę żądnego zdjęcia , gdzie się podziało?

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 25 dc objawy miesiaczkowe ustaly narazie...cien szansy jest

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    moze ciąza za mala,ze lekarz jeszcze nie widzial.bo przeciez beta była pozytywna !!!

• kas50 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg ostatniej @ dziś mam 21dc, nie wykluczył ciąży, ale wykrył torbiel. Póki co żadnego pecherzyka nie widać, bete mam powtórzyć w pon. Bedę czytać o tych torbielach hmmm..

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madzikk Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Nikt się nie obrazi, odpoczywaj! :) Co się działo, że taki nastrój wczoraj?? Nerwy?

Testy owulacyjne wychodzily negatywnie. Juz sobie LUF wmawialam :-/
    Dzieki dziewczynki ze jestescie tak bardzo wyrozumiale :) wracam do was w piatek 11 wrzesnia. Chyba ze bede bardzo tesknila to zagladne wczesniej ;)

Kas50 ja jeszcze wierze w to ze gin jakis niedouczony. Trzymam nadal kciuki! :)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:

kas50- głowa do góry, przy wczesnej ciąży często pojawia się torbiel! Do 12 tc się usuwa torbiel przy ciąży, później obserwuje. Faktem jest że torbiele czasami fałszują wyniki testów , jak pisałam wyżej, ale po przyroście bety będziesz miała pewność.Trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 11:27

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ