Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:tylko_ja- termin @ mam na 10 września, czyli za tydzień.
cinnamon_cookie- u mnie niestety dorastają do takich wymiarów, że cieżko nie zauważyć czy pomylić się Babeczka ostatnio przy usg a z podskoczyła i od razu mnie zawołała żebym rzuciła okiem jaki olbrzym siedzi w środku
Gorzej, że jak tworzy mi się torbiel testy wychodzą faktycznie z cieniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:11
-
Czesc dziewczyny. Ale mialam zjazd wczoraj, poryczalam sie, ale jakos udalo sie serduszkowac, brzuch mnie bolal ale to tez moze byc z nerwow, mam nadzieje ze to owulka jednak byla, chociaz tempka dzisiaj rano sie nie ruszyla. Moze z tego stresu wogole w tym cyklu owulki nie bedzie. W piatek umowilam sie z lekarzem, niech mnie bada.
Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak znikne na 9 dni. Chcialam sie wyluzowac i o niczym nie myslec. Jak wroce bede miala sporo do czytania:) Whatsappa i facebooka tez wykasowalam z telefonu.
Zycze wam owocnych serduszkowan. Wrzesien bedzie zielony
Ps. zielony to moj ulubiony kolorBratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
madzikk wrote:Czesc dziewczyny. Ale mialam zjazd wczoraj, poryczalam sie, ale jakos udalo sie serduszkowac, brzuch mnie bolal ale to tez moze byc z nerwow, mam nadzieje ze to owulka jednak byla, chociaz tempka dzisiaj rano sie nie ruszyla. Moze z tego stresu wogole w tym cyklu owulki nie bedzie. W piatek umowilam sie z lekarzem, niech mnie bada.
Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak znikne na 9 dni. Chcialam sie wyluzowac i o niczym nie myslec. Jak wroce bede miala sporo do czytania:) Whatsappa i facebooka tez wykasowalam z telefonu.
Zycze wam owocnych serduszkowan. Wrzesien bedzie zielony
Ps. zielony to moj ulubiony kolor
Nikt się nie obrazi, odpoczywaj! Co się działo, że taki nastrój wczoraj?? Nerwy? -
madzikk - ja też wstałam dziś w wisielczym nastroju, też się stresuję tym pieprzonym wykresem. U mnie ciągle to samo Dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach po owulacji pojawi się ona na wykresie? U mnie też chyba nic nie będzie3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:madzikk - ja też wstałam dziś w wisielczym nastroju, też się stresuję tym pieprzonym wykresem. U mnie ciągle to samo Dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach po owulacji pojawi się ona na wykresie? U mnie też chyba nic nie będzie
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis 16 dc, liczyłam na wzrost tempki a tu nic. Mój własny organizm w konia mnie robi.. Rozciągliwy śluz miałam 3 i 2 dni temu, i od 2 dni podbarwiony krwią. Na szyjce się nie znam, ale jest nisko i twarda czyli niby tak jak po owu.. Ja już nic nie wiem...
-
nick nieaktualnyRybaaaa wrote:A ja dzis 16 dc, liczyłam na wzrost tempki a tu nic. Mój własny organizm w konia mnie robi.. Rozciągliwy śluz miałam 3 i 2 dni temu, i od 2 dni podbarwiony krwią. Na szyjce się nie znam, ale jest nisko i twarda czyli niby tak jak po owu.. Ja już nic nie wiem...
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Dziewczyny wrocilam od gina...to żadna ciąża tylko torbiel 4cm na jajniku:-( mam powtórzyć bete i przyjść z wynikami
Ale to co beta przy torbielu? dziwne... przykro mi...
Madzikk bedzie dobrze, wracaj szybko:)
Marietta a ja nie widzę żądnego zdjęcia , gdzie się podziało? -
nick nieaktualny
-
Wg ostatniej @ dziś mam 21dc, nie wykluczył ciąży, ale wykrył torbiel. Póki co żadnego pecherzyka nie widać, bete mam powtórzyć w pon. Bedę czytać o tych torbielach hmmm..
-
Marietta wrote:Nikt się nie obrazi, odpoczywaj! Co się działo, że taki nastrój wczoraj?? Nerwy?
Testy owulacyjne wychodzily negatywnie. Juz sobie LUF wmawialam
Dzieki dziewczynki ze jestescie tak bardzo wyrozumiale wracam do was w piatek 11 wrzesnia. Chyba ze bede bardzo tesknila to zagladne wczesniej
Kas50 ja jeszcze wierze w to ze gin jakis niedouczony. Trzymam nadal kciuki!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
kas50 wrote:Dziewczyny wrocilam od gina...to żadna ciąża tylko torbiel 4cm na jajniku:-( mam powtórzyć bete i przyjść z wynikami
kas50- głowa do góry, przy wczesnej ciąży często pojawia się torbiel! Do 12 tc się usuwa torbiel przy ciąży, później obserwuje. Faktem jest że torbiele czasami fałszują wyniki testów , jak pisałam wyżej, ale po przyroście bety będziesz miała pewność.Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 11:27