Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:tylko_ja- termin @ mam na 10 września, czyli za tydzień.
cinnamon_cookie- u mnie niestety dorastają do takich wymiarów, że cieżko nie zauważyć czy pomylić sięBabeczka ostatnio przy usg a z podskoczyła i od razu mnie zawołała żebym rzuciła okiem jaki olbrzym siedzi w środku
Gorzej, że jak tworzy mi się torbiel testy wychodzą faktycznie z cieniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:11
-
Czesc dziewczyny. Ale mialam zjazd wczoraj, poryczalam sie, ale jakos udalo sie serduszkowac, brzuch mnie bolal ale to tez moze byc z nerwow, mam nadzieje ze to owulka jednak byla, chociaz tempka dzisiaj rano sie nie ruszyla. Moze z tego stresu wogole w tym cyklu owulki nie bedzie. W piatek umowilam sie z lekarzem, niech mnie bada.
Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak znikne na 9 dni. Chcialam sie wyluzowac i o niczym nie myslec. Jak wroce bede miala sporo do czytania:) Whatsappa i facebooka tez wykasowalam z telefonu.
Zycze wam owocnych serduszkowan. Wrzesien bedzie zielony
Ps. zielony to moj ulubiony kolorBratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
madzikk wrote:Czesc dziewczyny. Ale mialam zjazd wczoraj, poryczalam sie, ale jakos udalo sie serduszkowac, brzuch mnie bolal ale to tez moze byc z nerwow, mam nadzieje ze to owulka jednak byla, chociaz tempka dzisiaj rano sie nie ruszyla. Moze z tego stresu wogole w tym cyklu owulki nie bedzie. W piatek umowilam sie z lekarzem, niech mnie bada.
Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak znikne na 9 dni. Chcialam sie wyluzowac i o niczym nie myslec. Jak wroce bede miala sporo do czytania:) Whatsappa i facebooka tez wykasowalam z telefonu.
Zycze wam owocnych serduszkowan. Wrzesien bedzie zielony
Ps. zielony to moj ulubiony kolor
Nikt się nie obrazi, odpoczywaj!Co się działo, że taki nastrój wczoraj?? Nerwy?
-
madzikk - ja też wstałam dziś w wisielczym nastroju, też się stresuję tym pieprzonym wykresem. U mnie ciągle to samo
Dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach po owulacji pojawi się ona na wykresie? U mnie też chyba nic nie będzie
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:madzikk - ja też wstałam dziś w wisielczym nastroju, też się stresuję tym pieprzonym wykresem. U mnie ciągle to samo
Dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach po owulacji pojawi się ona na wykresie? U mnie też chyba nic nie będzie
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis 16 dc, liczyłam na wzrost tempki a tu nic. Mój własny organizm w konia mnie robi.. Rozciągliwy śluz miałam 3 i 2 dni temu, i od 2 dni podbarwiony krwią. Na szyjce się nie znam, ale jest nisko i twarda czyli niby tak jak po owu.. Ja już nic nie wiem...
-
nick nieaktualnyRybaaaa wrote:A ja dzis 16 dc, liczyłam na wzrost tempki a tu nic. Mój własny organizm w konia mnie robi.. Rozciągliwy śluz miałam 3 i 2 dni temu, i od 2 dni podbarwiony krwią. Na szyjce się nie znam, ale jest nisko i twarda czyli niby tak jak po owu.. Ja już nic nie wiem...
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Dziewczyny wrocilam od gina...to żadna ciąża tylko torbiel 4cm na jajniku:-( mam powtórzyć bete i przyjść z wynikami
Ale to co beta przy torbielu? dziwne... przykro mi...
Madzikk bedzie dobrze, wracaj szybko:)
Marietta a ja nie widzę żądnego zdjęcia , gdzie się podziało? -
nick nieaktualny
-
Wg ostatniej @ dziś mam 21dc, nie wykluczył ciąży, ale wykrył torbiel. Póki co żadnego pecherzyka nie widać, bete mam powtórzyć w pon. Bedę czytać o tych torbielach hmmm..
-
Marietta wrote:Nikt się nie obrazi, odpoczywaj!
Co się działo, że taki nastrój wczoraj?? Nerwy?
Testy owulacyjne wychodzily negatywnie. Juz sobie LUF wmawialam
Dzieki dziewczynki ze jestescie tak bardzo wyrozumialewracam do was w piatek 11 wrzesnia. Chyba ze bede bardzo tesknila to zagladne wczesniej
Kas50 ja jeszcze wierze w to ze gin jakis niedouczony. Trzymam nadal kciuki!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
kas50 wrote:Dziewczyny wrocilam od gina...to żadna ciąża tylko torbiel 4cm na jajniku:-( mam powtórzyć bete i przyjść z wynikami
kas50- głowa do góry, przy wczesnej ciąży często pojawia się torbiel! Do 12 tc się usuwa torbiel przy ciąży, później obserwuje. Faktem jest że torbiele czasami fałszują wyniki testów , jak pisałam wyżej, ale po przyroście bety będziesz miała pewność.Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 11:27