Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko ja wrote:ja w ogóle mam fazy na testowanie,zaczynam juz 9 dni po owu !!!! jak się mojego męża w pracy zapytają co robi twoja żona odpowie "sika na testy"heheh
no ja też zaczynam 9 dni po a w weekend zaczynają się potencjalne płodne więc do niedzieli posucha a poytem jedziemy z koksem ;Ptylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To byłaby już gruba technologia... ja testy robię też dlatego, że często pokazują wynik ledwie pozytywny- wskazując na torbiel. A tak naprawdę tylko głupio się tłumaczę dzisiaj też cień na teście i nie zwariuj... słusznie zaleca sie zaczekać do dnia @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja robię bo tak sobie myslę, po co mam czekać do 12 dni po jak np wcześniej już mi pokaże cień cienia i mogę wcześniej się radować, a jak nie pokaże to wtedy mówię sobie, że może za wcześnie i tak potem testuje każdego dnia prawie aż do @ cała zabawa!
Marietta, katiuszaa, Paryzetka83, JoHanna, Tyśkaa lubią tę wiadomość
-
No tak w tym cały fun Podeślę Wam cień cienia z 8dpo. Pewnie będziecie miały ubaw razem ze mną, ale ja tam twardo widzę zarys nawet jeśli będzie niewidoczny dla waszych oczu... przygotujcie lupy, okulary i krople do oczu bo od przyglądania sie mogą zacząć łzawić oczy
madzikk lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewuchy Wróciłam do Was Nie dam rady nadrobić całego miesiąca. Komuś się udało podczas mojej nieobecności ?
U mnie 25dc mam 29-30 dniowe cykle. Kusiło mnie by dziś z rana za testować ale nie testowałam mam przeczucia że się nie udało zaciążyć bo wkręciłam sobie że bym coś jednak już czuła jak by się udało, i bym miała podwyższoną temp ciała a wczoraj mierzyłam w dzień i nie miałam. -
Mąż został jeszcze na miesiąc za granicą i nie wiem czy jak się będziemy widzieć na weekend to uda nam się wystrzelić w płodne w przyszłym cyklu. I w ogóle jak dostanę @ to na pewno za inwestuje w testy ovu bo już sama nie byłam pewna kiedy była w tym miesiącu ale sądząc po śluzie to wydaje mi się że około 14 dc ale to tylko moje przypuszczenia. Wam po ovu już na następny dzień znika śluz płodny ?
-
Ejrene- przeczucia przeczuciami, nic nie zastąpi testu, jak masz pod ręką- sikaj. Jak widzisz my się przy tym doskonale bawimy, mimo że testy wychodzą jak wychodzą
Testy owu dobra rzecz, ale te tańsze zawodzą często. Po owy jeden- dwa dni miewam śluz płodny, przed owu też dzień często -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Mąż został jeszcze na miesiąc za granicą i nie wiem czy jak się będziemy widzieć na weekend to uda nam się wystrzelić w płodne w przyszłym cyklu. I w ogóle jak dostanę @ to na pewno za inwestuje w testy ovu bo już sama nie byłam pewna kiedy była w tym miesiącu ale sądząc po śluzie to wydaje mi się że około 14 dc ale to tylko moje przypuszczenia. Wam po ovu już na następny dzień znika śluz płodny ?
marietta kiedy masz termin @ -
tylko ja wrote:cinnamon cookie ale spadła do tych najniższych sprzed owulacji? jak na jeden dzień to może być zagnieżdzenie:)mnie po owu wzrasta od 0,3 do 0,5 i taka się utrzymuje aż do @.dopiero w dzień kiedy przychodzi wredota spada .
marietta masakra z tymi cholernymi torbielami u mnie też podejrzewała ginka,ale wolałam sprawdzić i poszłam do dwóch innych ginów i jeden i drugi powiedzieli,że nic nie ma żadnego torbiela i wszystko oki.
ruby dwa dni do weekendu i przy okazji prawdopodobnie do mojej owulki hihi,w ktorej mam nadzieję w końcu "zaskoczy" sprytny żołnierzyk z jajeczkiem
i połącza w wyczekiwanego dzdziulka
miłego dzionka dziewczyneczki -
tylko_ja- termin @ mam na 10 września, czyli za tydzień.
cinnamon_cookie- u mnie niestety dorastają do takich wymiarów, że cieżko nie zauważyć czy pomylić się Babeczka ostatnio przy usg a z podskoczyła i od razu mnie zawołała żebym rzuciła okiem jaki olbrzym siedzi w środku
Gorzej, że jak tworzy mi się torbiel testy wychodzą faktycznie z cieniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:06
-
nick nieaktualny