X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ogóle mam fazy na testowanie,zaczynam juz 9 dni po owu :)!!!! jak się mojego męża w pracy zapytają co robi twoja żona odpowie "sika na testy"heheh :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    ja w ogóle mam fazy na testowanie,zaczynam juz 9 dni po owu :)!!!! jak się mojego męża w pracy zapytają co robi twoja żona odpowie "sika na testy"heheh :)

no ja też zaczynam 9 dni po :D a w weekend zaczynają się potencjalne płodne więc do niedzieli posucha a poytem jedziemy z koksem ;P

tylko ja lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I am the winner pierwszy raz siknęłam 6dpo... :P

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh no jasne do dzieła,staranka pełną parą!!!!!!!!!!! w koncu się uda kazdej z nas!!!mój M nawet wczoraj wrócił wcześniej z pracy żeby mnie zaprosić na pralkę heheh:):

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marietta ja raz 7dpo.:) i to po poludniu! do dzisiaj nie wiem po co ja to zrobilam!no ale mózg czlowieka nie zbadany!może niedługo wymyślą testy wykrywajace ciązę przed zaplodnieniem heheh:)

• Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To byłaby już gruba technologia... ja testy robię też dlatego, że często pokazują wynik ledwie pozytywny- wskazując na torbiel. A tak naprawdę tylko głupio się tłumaczę :P dzisiaj też cień na teście i nie zwariuj... słusznie zaleca sie zaczekać do dnia @ :P

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    marietta ja raz 7dpo.:) i to po poludniu! do dzisiaj nie wiem po co ja to zrobilam!no ale mózg czlowieka nie zbadany!może niedługo wymyślą testy wykrywajace ciązę przed zaplodnieniem heheh:)

też mi się to zdarzyło raz :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja robię bo tak sobie myslę, po co mam czekać do 12 dni po jak np wcześniej już mi pokaże cień cienia i mogę wcześniej się radować, a jak nie pokaże to wtedy mówię sobie, że może za wcześnie i tak potem testuje każdego dnia prawie aż do @ :D cała zabawa!

Marietta, katiuszaa, Paryzetka83, JoHanna, Tyśkaa lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak w tym cały fun :P Podeślę Wam cień cienia z 8dpo. Pewnie będziecie miały ubaw razem ze mną, ale ja tam twardo widzę zarys :P nawet jeśli będzie niewidoczny dla waszych oczu... przygotujcie lupy, okulary i krople do oczu bo od przyglądania sie mogą zacząć łzawić oczy :P

madzikk lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuchy Wróciłam do Was :) Nie dam rady nadrobić całego miesiąca. Komuś się udało podczas mojej nieobecności ?

U mnie 25dc mam 29-30 dniowe cykle. Kusiło mnie by dziś z rana za testować ale nie testowałam mam przeczucia że się nie udało zaciążyć bo wkręciłam sobie że bym coś jednak już czuła jak by się udało, i bym miała podwyższoną temp ciała a wczoraj mierzyłam w dzień i nie miałam.

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż został jeszcze na miesiąc za granicą i nie wiem czy jak się będziemy widzieć na weekend to uda nam się wystrzelić w płodne w przyszłym cyklu. I w ogóle jak dostanę @ to na pewno za inwestuje w testy ovu bo już sama nie byłam pewna kiedy była w tym miesiącu ale sądząc po śluzie to wydaje mi się że około 14 dc ale to tylko moje przypuszczenia. Wam po ovu już na następny dzień znika śluz płodny ?

atdc15nmjt4tk663.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene- przeczucia przeczuciami, nic nie zastąpi testu, jak masz pod ręką- sikaj. Jak widzisz my się przy tym doskonale bawimy, mimo że testy wychodzą jak wychodzą ;)
    Testy owu dobra rzecz, ale te tańsze zawodzą często. Po owy jeden- dwa dni miewam śluz płodny, przed owu też dzień często :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta w którym dc zrobiłaś i ilu dniowe masz ? Ja tu też nic nie widzę ale noszę okulary więc wiesz nie sugeruj się ;)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To długo masz ten płodny ją chyba za inwestuje w jakieś ziółka żeby poprawić jakość bo w sumie nie za wiele go miałam w tym miesiącu. Testy mam dwa w domu a teraz jestem w pracy więc nie mam jak ;)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moje radosne fotografie z 8dpo :D ja widzę tylko na jedno oko, pewnie dlatego też nie widzę nic... :P cykle mam ok 32 dniowe.

Ejrene- wiesiołek i siemię lniane na śluz są super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:01

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Mąż został jeszcze na miesiąc za granicą i nie wiem czy jak się będziemy widzieć na weekend to uda nam się wystrzelić w płodne w przyszłym cyklu. I w ogóle jak dostanę @ to na pewno za inwestuje w testy ovu bo już sama nie byłam pewna kiedy była w tym miesiącu ale sądząc po śluzie to wydaje mi się że około 14 dc ale to tylko moje przypuszczenia. Wam po ovu już na następny dzień znika śluz płodny ?
    ejrene mnie znika juz praktycznie dzien po.

marietta kiedy masz termin @

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    cinnamon cookie ale spadła do tych najniższych sprzed owulacji? jak na jeden dzień to może być zagnieżdzenie:)mnie po owu wzrasta od 0,3 do 0,5 i taka się utrzymuje aż do @.dopiero w dzień kiedy przychodzi wredota spada .

marietta masakra z tymi cholernymi torbielami u mnie też podejrzewała ginka,ale wolałam sprawdzić i poszłam do dwóch innych ginów i jeden i drugi powiedzieli,że nic nie ma żadnego torbiela i wszystko oki.

ruby dwa dni do weekendu i przy okazji prawdopodobnie do mojej owulki hihi,w ktorej mam nadzieję w końcu "zaskoczy" sprytny żołnierzyk z jajeczkiem :)
    i połącza w wyczekiwanego dzdziulka :)

miłego dzionka dziewczyneczki :)
    Nie, do tych najniższych nie spadła... Tylko dziś pokazało się 36,43 i już załamałam ręce :/ ale przed owu miałam nawet 36,22...

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko_ja- termin @ mam na 10 września, czyli za tydzień.

cinnamon_cookie- u mnie niestety dorastają do takich wymiarów, że cieżko nie zauważyć czy pomylić się ;) Babeczka ostatnio przy usg a z podskoczyła i od razu mnie zawołała żebym rzuciła okiem jaki olbrzym siedzi w środku ;)
    Gorzej, że jak tworzy mi się torbiel testy wychodzą faktycznie z cieniami :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:06

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejrene ja lykam wiesiołka 2 cykl i mnie po nim wręcz zalewa ale tylko przez 2 dni przed owu. w owu jest śluz ,ale tylko w środku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:07

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten wiesiołek to tylko do połowy cyklu się łyka tak ? :)

atdc15nmjt4tk663.png
‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ