Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Schmetterling - ja nie wiem nic na temat męskiej niepłodności, u nas nic nie było badane, bo na razie nie ma potrzeby, ale ten temat jest chyb często pomijany przy poszukiwaniu przyczyn niepłodności - zawsze w pierwszej kolejności kobieta.
Mnie coś jajnik pokłuwa, ate tak tępo no i zaczynam piersi odczuwać. Coraz bliżej @ i zaczynam już się doszukiwać jakiś głupich objawów3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kas50 wrote:Sprobuje być stanowcza:-) dam znać jutro. Dziś mam kiepski humor męczą mnie te bóle jakby na @. Co jeśli będzie biochemiczna? Mam jakiś metlik w głowie
Kas gratulacje!! Nie martw się, będzie dobrze! :-*
Pięknie zaczyna się ten wrzesień
A reszta dziewczyn: działać!!! Coby pięknie się i skończył jesień idzie, ale na naszym OF ma być zielono!
My z M działamy, hihi choć dziś nie mam na nic siły, a owu się zbliża, choć wczoraj i dziś test negatywny. Został mi jeden na jutro i chyba trzeba będzie dokupić. Temp. skacze i spada jak chce, śluz to cholera wie, a od 2 dni podbarwiony krwią.. Nigdy tak nie miałam i nie wiem co o tym myśleć.. -
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Rybaaaa ja słyszałam,że w trakcie owulacji często jest pobarwiony krwią, więc zakasaj rękawy i do boju
Dzięki za odpowiedź. No oby to była zapowiedź owulacji. Ostatnio owu była w 16 dc, czyli teoretycznie jutro może się pojawić. Zobaczymy. -
Pianka wrote:Heej, dolaczam do staraczek
To mój trzeci cykl, a na ovu pierwszy (i zawaliłam z mierzeniem temp, bo robiłam to za późno, przez co jestem bardzo zła...)
Teraz kiedy chciałabym zacząć kolejny cykl to @ się spóźnia... dziś 40dc a @ ani widu, bo podbrzusze ubolewa od paru dni a testy nic nie wykazały(nie robiłam ich z pierwszego moczu, tylko tak w ciągu dnia)
Witaj Kochana Mam nadzieję, że nie będziesz się z nami nudzićCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Kochane wybaczcie po raz kolejny, że tak Was zaniedbuję, ale u mnie zawsze musi być "wesoło" i znowu wszystko zwaliło mi się na głowę. Praca i do tego problemy rodzinne - nie ogarniam już tego
Pewnie w najbliższym czasie będę zaglądać i czytać co się u Was dzieje, bo muszę być w końcu w miarę na bieżąco, ale nie mam czasu, żeby coś sensownego napisać
Ogólnie pustka w głowie a do tego spać nie mogę...
No nic nie marudzę, powiem tylko, że było warto nagiąć wczoraj zasady i złamać regułę wstrzemięźliwości do 10dc
Buziaki i oczywiście trzymam za nas wszystkie kciukimadzikk lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualny
-
Dzieńdobry Ruby
cinnamon_cookie- teoretycznie spadek temp= spadek progesteronu, więc ciężko żeby ciąża się utrzymała jeśli doszło do zapłodnienia. Tak czytałam, w praktyce- przejrzyj galerię wykresów, co drugi ciążowy ma spadek temperatury, wiec o niczym to tak naprawdę nie przeświadcza
Ja natomiast coraz bardziej przekonana jestem, że moje objawy i cienie cieni to jednak torbiel czuję się tak samo jak w czerwcu, wrażliwe sutki, mdłości i oczywiście rozpieranie z boku, poprzednio bagatelizowałam, aż dziad urósł do 5,5 cm (cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Hej kobietki
Pytanko mam... Jeśli po owulacji temp spadła, tzn nie utrzymuje się wysoka to znaczy że nie ma szans na ciążę?
to nie jest reguła z tego co słyszałam i czytałam, nie powinna być bardzo nisko ale też nie jest powiedziane że musi to być np 37, u niektórych jest tak że minimalnie się zwiększa np o 0,2-0,3 stopnia i to już może być tempka ciążowa, a sam spadek może być też jedniowy przy zagnieżdżeniu zdaje sięcinnamon cookie, tylko ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:to nie jest reguła z tego co słyszałam i czytałam, nie powinna być bardzo nisko ale też nie jest powiedziane że musi to być np 37, u niektórych jest tak że minimalnie się zwiększa np o 0,2-0,3 stopnia i to już może być tempka ciążowa, a sam spadek może być też jedniowy przy zagnieżdżeniu zdaje się
marietta masakra z tymi cholernymi torbielami u mnie też podejrzewała ginka,ale wolałam sprawdzić i poszłam do dwóch innych ginów i jeden i drugi powiedzieli,że nic nie ma żadnego torbiela i wszystko oki.
ruby dwa dni do weekendu i przy okazji prawdopodobnie do mojej owulki hihi,w ktorej mam nadzieję w końcu "zaskoczy" sprytny żołnierzyk z jajeczkiem
i połącza w wyczekiwanego dzdziulka
miłego dzionka dziewczyneczki
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Pocieszyłyście mnie trochę, ale po owulacji (jeśli była) tempka spadła sporo więc kiepsko to wygląda... Nie liczę na nic w tym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:15