Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPianka wrote:Katiusza ok 35dniowe, jutro z rana może zrobię test a tak poczekam na @ do końca tyg, bo być może to opóźnienie jest ze stresu. Jak do poniedziałku nie będzie to pójdę do gina...
-
Progesteron 15, 25 - norma dla lutealnej do 27.
Beta 184 - 4tc.norma 9-720.
Czy ten progesteron za nisko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 18:17
-
nick nieaktualny
-
Ruby - my mamy szafę obok łóżka, stąd ta wizja nóg na szafie ))
kas50 - P4 ma pewien zakres, spokojnie - kiedy idziesz do lekarza? Najważniejsze, że beta fajna ))) GRATULACJEEEEEEEE ))))
madzikk, tylko nie czytaj za dużo U mnie, jak się okazało, najprawdopodobniej jajniki nie produkowały nawet jednego dominującego, porządnego pęcherzyka, o ovulce nie wspominając. Lekarka nie nazwała tego w żaden konkretny sposób, ale jasne, można by nazwać.
Najważniejsze, że są na to leki, głowa do góry :-* (napisała ta, która sama teraz jajo znosi po zastrzyku, zastanawiając się: "pękł czy nie pękł?"... no ale takie już jesteśmy, kobiety - same się załamujemy, ale za to innych mamy siłę targać za uszy ).madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wg ulotki można dawać tak naprawdę na kilka sposobów. M.in.samemu w brzuch, podskórnie.
Ja dałam sobie domięśniowo, w 4-literki. Spojrzałam w lustro, podzieliłam pośladek na ćwiartki i dziab Tylko wzięłam igiełkę od insulinówki Samo wkłuwanie kompletnie nic nie bolało, podawanie prawie też-tylko pod koniec trochę poczułam. Lekarka powiedziała, żeby mi ktosik podał domięśniowo, więc... wolałam już nie zmieniać (takie skrzywienie "pierwszego razu" chyba ). Nie wzięłam jednak pod uwagę, że mój Małż powie, iż jedyną sytuacją, w której przemógłby się i dziabnąłby mnie igłą, byłaby reanimacja , pielęgniarki w pobliskiej przychodni brak - bo to niedz.była , a nie chciałam nikogo z pracy w to wtajemniczać. Było ok, nie mniej w razie czego, w przyszłym cyklu, pewnie podam jednak podskórnie, bo tak jest troszkę wygodniej Fakt, że mam też inne nastawienie do zastrzyków, niż niektórzy, ponieważ: 1.wykonuję ich sporo, acz u zwierząt 2.Mama jest diabetykiem, więc od lat sama się kłuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:22
-
nick nieaktualny
-
kas50 wrote:Progesteron 15, 25 - norma dla lutealnej do 27.
Beta 184 - 4tc.norma 9-720.
Czy ten progesteron za nisko?
Kas50 Gratulacje!!!A ja się pytam po co na pierwszej stronie wkleiłam różne linki . Jest tam stronka jaki powinien być prog w ciąży. Z tego co widziałam to 20 ale wiadomo, że lekarz każdy inaczej powie. Z tego co piałaś to jutro wizyta i coś mi się wydaje, że przepisze coś na wspomaganie.
Witam Pianka!!!
Marietta nie podpuściłam młodego bo nie miałam ciśnienia żeby go zostawić . On jest trochę roztrzepany . Szczerze mówiąc to chyba na tym teście to ostatnio miał taki humorek. Już nie pamiętam ale chyba wtedy się nie wyspał a wtedy jest kiepsko. Oni sami zawinili po co za oknem i w drodze do wejścia mają plac zabaw
-
Ruby wrote:Ruda a co to za cudo, skąd i za ile?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:44
cykl staran- 10
-
nick nieaktualnykas50 Gratuluję z tym progesteronem to pogadaj z Ginem jutro bo wydaje mi się niski. Na pewno przepisze Ci jutro coś na podtrzymanie. W mojej miejscowości z tego co wiem nie zależnie czy ciąża zagrożona czy nie na początku zawsze przepisuje luteinę na podtrzymanie
-
ruda69742 wrote:To nie daj się odesłać z kwitkiem !!! Niech coś przepisze ja wręcz bym zarzadala
-
kas50 wrote:Sprobuje być stanowcza:-) dam znać jutro. Dziś mam kiepski humor męczą mnie te bóle jakby na @. Co jeśli będzie biochemiczna? Mam jakiś metlik w głowie
katiuszaa lubi tę wiadomość
cykl staran- 10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny