Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Kaitiusza nie wiem, a nigdy nie brałaś luteiny? każdy reaguje inaczej...machnij dla pewności testa jeszcze i jak będzie negatyw to niestety musisz czekać na @ powinna do kilku dni po odstawieniu przyjść.
Mid a jak w nowej pracy? gdzie w ogóle pracujesz bo nie chwaliłaś się gdzie ta nowa praca ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 21:26
-
Katiusza nie znam się na tym, mam ciuchutką nadzieję że testy kłamią i jeszcze coś pokaża...
mnie też dziś cycuchy troche bolą...nigdy nie bolały...może ze stresu i zmęczenia..
Ruby zostaję na razie w zawodzie w sumie ok, dziewczyny luzacko podchodza do pracy, szefostwa za bardzo nie widze...na razie dla mnie duzo zmian,nie mam ciągłej kontroli, nikt nie pogania...jakoś tak dziwnie muszę się przyzwyczaićkatiuszaa lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór dziewczynki
Katiusza ja tam jednak wierzę, że z tego twojego wykresiku to jednak się coś wykluje bo jak na razie pnie do góry. Mocno ci kibicuje
Różyczko kochana nie przejmuj się te gnidy na stołkach niczego nie potrafią docenić. Pokazali że nie są warci twoich nerw. Teraz najważniejsza jesteś ty i maleństwo które nosisz w pod serduszkiem. Zaniosłaś zwolnienie i już masz z głowy a teraz pozostaje ci leżeć i pachnieć
Madzik na budowie to niestety się nie znam to nic nie pomogę. Ale powiedz jak tam ci się układa z Parnerem? Polepszyły się relacje?
Dziewczyny niestety badań nie pamiętam wiem że napewno AMH a reszta kąpletnie wyleciała mi z głowy. A jeżeli chodzi o leki to na razie przepisał mi coś na N ale nie wykupywałam recepty bo podobno drogie i dlatego nazwy jeszcze nie znam a na recepcie nie bardzo się mogę doczytać i mam je brać w 1dc to są leki zamiast parlodelu i nie wiem ale podobno są bardzo mocne i w opakowaniu są 3 małe tabletki, później 3 większe i reszta jeszcze większych i ja mam je brać po pół tabletki przed samym zaśnięciem. Później jak będę miała wyniki badań to dostanę jakieś leki które będę brać przez trzy miesiące to będą leki na te moje nieprawidłowości imunologiczne i po tych trzech miesiącach jak nadal nie zajdę w ciąże jakieś leki przygotowujące do ciąży. Ale to wszystko będzie mi tłumaczył po kolei na każdym etapie. A no i będziemy musieli zrobić ten test po stosunku Więc tak w skrócie chyba wszystko opowiedziałam O badaniach powiem jak będą wyniki a mają być dopiero za miesiąc
madzikk lubi tę wiadomość
-
witam się
Ja chyba witam się na razie bez kawy bo jak przeczytałam @ w pracy ciśnienie samo mi wzrosło. Ale o tym za chwilę.
Milka jak badania?
Katiuszkaa ja tak miałam w poprzednim cyklu po lutce bo dupka nie miałam. Piersi strasznie bolały a @ przyszła 5 dni po odstawieniu
Różyczko Ty masz odpoczywać i nie stresować się robotą.To najważniejsze.
Kasiu ja mam jednak cichą nadzieję,że uda Ci się wreszcie wysikać dwie kreseczki.
A ja zajechałam do pracy i dowiedziałam się z @,że jestem do 31 października oddelegowana do innej jednostki.Krew się we mnie zagotowała.Bo w moim obecnym dziale roboty od cholery a tu oddelegowanie do innej.Chyba za szybkie reakcje na incydenty miałam i KPIeje im wzorsły za bardzo
no nic biorę się z M. do roboty ..wiecie co mam na myślimidnight, madzikk, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Katiuszka z tego co wiem piersi bola jak sa zmiany progesteronu wiec I skok I spadek moze powodowac wrazliwosc I bol.
Edycik jak oni tak moga. Dobrze ze to tylko jeden miesiac.
Kasiulek z P dobrze sie uklada. Wiadomo ma czasem jakies odchylenia od normy, ale glownie przy spadku testosteronu lub przed pelnia ksiezyca, gorzej jest jak go cos wezmie jak mam PMS
Dostalam wlasnie na emaila rachunek za ostatnia wizyte u ginka - €290, masakra zrobil mi tylko USG I 20min pogadalismy.Kasia1407 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyWitam z kawką
madzik
no kwota kosmos, w PL 100 zł to już dużo za USG...
katiuszka
ja już cyckom nie wierzę, ale tak jak madzik pisze- i spadek i wzrost mogą powodować bóle piersi, wiec wszystko jest możliwe...
Edycik
a daleko ta druga jednostka?
Kasia
trzymam kciuki, zeby dzieki nowym lekom coś w końcu u was ruszyłoKasia1407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
katiuszka niefajny spadek ale i tak uważam, że duży sukces masz za sobą bo piękna owulka następna będzie owocna
mid oby wszystko zostało tak jak jest i niech Ci się tam superancko pracuje
Kasia no to przed Tobą ostra jazda bez trzymanki a co to za test jeśli można wiedzieć ? z czystej ciekawości na czym to polega ?
Edycik haha nie ma to jak porządna dawka endorfin z samego rana
madzikk złodziejstwo, załamałabym się jak bym zobaczyła taki rachunek...
A u mnie, dziękuję za troskę
Wszystko w porządku, badania wyszły bardzo dobrze i ginek był zadowolony więc ja też, uff maluch mierzy już 6,41 cm i Was pozdrawia
Edycik, katiuszaa, Kjopa3, Luccecita, madzikk, Imię_Róży, cinnamon cookie, midnight, Kasia1407, Bratek, chmurreczkaa, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello.
Milka piękny portrecik.
Edycik to jak w końcu Cię przenieśli czy kierownik się wkórzył i zostajesz?
Lucc poleciała bym do rosmana ale do 30.09 września to ja się z pracy w godzinach urzędowania sklepu nie wyrwę. ale masz rację fajowa promocja.
Madzik 290 euro o mój boże. No szczerze to jakaś masakra taka kwota za usg i 20 minut rozmowy a to normalne stawki u Ciebie?
A ja zaliczyłam dziś spadek tempki i spadek humoru. Nie wiem o co chodzi bo mój organizm zachowywał się zupełni inaczej niż normalnie po owu. Nigdy też nie miałam spadków temperatury. Spadał dopiero po nadejściu @ jakoś w 2dc. Nie liczyłam na ciąże jakoś przeczucie mówiło że nic z tego. Przygotowałam sobie nawet plan na kolejny cykl. A jednak to co zobaczyłam dziś na termometrze mnie przybiło do ziemi i nie miałam już ochoty wstawać z łóżka. Z trudem zwlekłam się do pracy całą drogę rycząc.Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiusza
mysle, ze to znak, ze cos w Twoim organizmie ruszyło. skoro owulka była i czułaś się inaczej, to wg mnie dobrze wróży- nowe leki dobrze działają
ja ostatnio jak się inaczej czułam po owulce to wysikałam kreskę widmo, wprawdzie to był biochem, ale to znaczy, że coś się jednak zadziało, wiec wierzę, że jestem coraz bliżej tej ciąży
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiuszka ja tez sie dzisiaj poplakalam. Chyba normale sa te stawki, tym razem usg robil lekarz, wczesniej zawsze pielegniarka, moze to ze wsadzil mi palce w zadek mialo wplyw na zawyzenie kwoty (badal mnie pod katem endometriozy). Dobil mnie ten rachunek ale chyba jest juz lepiej. Nie tyle co ta kwota mnie dobila ale bardziej mysl o tym ze sie nie udaje. To byl moj pierwszy placz z powodu staran I przyznam ze chyba czesciej bede plakac bo jest mi lzej.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Katiuszka ja tez sie dzisiaj poplakalam. Chyba normale sa te stawki, tym razem usg robil lekarz, wczesniej zawsze pielegniarka, moze to ze wsadzil mi palce w zadek mialo wplyw na zawyzenie kwoty (badal mnie pod katem endometriozy). Dobil mnie ten rachunek ale chyba jest juz lepiej. Nie tyle co ta kwota mnie dobila ale bardziej mysl o tym ze sie nie udaje. To byl moj pierwszy placz z powodu staran I przyznam ze chyba czesciej bede plakac bo jest mi lzej.
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:katiusza
mysle, ze to znak, ze cos w Twoim organizmie ruszyło. skoro owulka była i czułaś się inaczej, to wg mnie dobrze wróży- nowe leki dobrze działają
ja ostatnio jak się inaczej czułam po owulce to wysikałam kreskę widmo, wprawdzie to był biochem, ale to znaczy, że coś się jednak zadziało, wiec wierzę, że jestem coraz bliżej tej ciąży
Czy wiesz że ja nigdy nawet w biochemicznej nie byłam i coraz czarniej widzę że kiedyś na teście ciążowym zobaczę te upragnione 2 kreski.