Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Jestem z Wami cały czas... tylko siedzę cichutko i się nie odzywam.
Bratku, gratuluję Synka, niech rośnie zdrowo!
Milka śliczne zdjęcie Maleństwa, też myślę, że to dziewczynka
Ruby, Cinnamonku Wasze ciążowe brzuszki są MEGA!
My wczoraj adoptowaliśmy kociaka, nazywa się Mirek i daje nam mnóstwo radości
Ja dziś zaczęłam 24 cykl starań.Milka1991, madzikk, Edycik, cinnamon cookie, Bratek, chmurreczkaa, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Majusia:)
Milka, oczywiscie ze bedzie dziewczynka:)
Jedna dobra wiadomosc dzisiaj. Moj brat byl dzisiaj na badaniach, okazuje sie ze ma bardzo malo tego wirusa, watrobe w dobrym stanie. Pobrali dzisiaj krew zeby jeszcze okreslic genotyp. Wiec chyba jest ogromna szansa na wyleczenie za pierwszym podejsciem:)cinnamon cookie, katiuszaa, Milka1991, Kjopa3, midnight, Kasia1407, Edycik, majju, Bratek, chmurreczkaa, Ejrene lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej Wam
Ruby projektuję wzory do haftu..
Kasiu oby te leki i ta nowa strategia pomogły
Edycik robota ważniejsza z mężem, !! w tej robocie ważny jest wynik trzymam kciuki
Madzik zdzierstwo tam u Was niezłe..ale ważne że brat ma tak dobre rokowania to super wiadomość
Milka super fotka!! dobrze że pięknie rośnie, co do płci to powróżyłabym Ci z brzucha, ale jeszcze go nie masz
Katiuszka popieram Lucc, ważne że coś inaczej, znaczy że coś drgnęło!! z całego sreda życzę Ci w najbliższym czasie dwóch kreseczek! :*
Majuś widziałam kociaka cudny uwielbiam, odzywaj się częściej
Kasia1407, Kjopa3, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
dobry wieczór
Madzik to cudowna wiadomość Oj oby to się bardzo dobrze zakończyło. A jeżeli chodzi o dołka to ja miałam w poniedziałek po badaniach podobnego. Jakoś mnie tak wzięło że to wszystko tyle kosztuje że tak na prawdę już bym miała porządny samochód że poświęcam się tyle żeby dać nowe życie a tak na prawdę te wszystkie leki, badania i wizyty powinny być dofinansowywane. Ale już się pozbierałam i myśli mam inne
Katiusza głowa do góry Ja jednak jeszcze troszkę wierzę w ten cykl
Mid jak tam nadal taki pozytywny humorek ci dopisuje? Mam nadzieje że tak
Milka piękna dzidzia i życzę ci tej córeczki ale nawet jak będzie synek to najważniejsze żeby było zdrowe a jak się urodzi to już najmniej będzie ważne czy to dziewczynka czy chłopiec A jeżeli chodzi o ten test po stosunku to jest to takie badanie że trzeba i po 8 godzinach pojechać do kliniki i oni pobierają śluz i sprawdzają jaka jest żywotność plemników w pochwie Coś mniej więcej o to chodzi
Maju witamy z powrotem No i oczywiście kciuki za ten cykl
Dobranoc wszystkim :*madzikk, midnight lubią tę wiadomość
-
Majju hello
Powodzenia w nowym cyklu.
Katiuszka Tobie również powodzenia w kolejnym cyklu :-* Tulę
Kasiu fakt badania kosztują mega dużo. Ja robiłam trzy i 300zł prawie poszło No ale ważne,że wnoszą coś nowego.
Mid projekty haftów a krzyżykowy też? Uwielbiam haft krzyżykowy. Tylko,że to droga zabawa.
Madzikk ale super,że u brata takie dobre wieści. Trzymam kciuki dalej.madzikk, midnight lubią tę wiadomość
-
witam się w czwartek kobitki
Ja już w pracy, kawka obok a dziś na 15,45 lekarz.Ciekawe co usłyszę w końcu 8dc, ciekawe kiedy będzie owulka bo pamiętacie...książkową to miałam tylko raz.
Milka piekne zdjęcie z USG to będzie dziewczynka
Katiuszkaa tak niestety na mc jestem oddelegowana, w dziale moim ludzie się wkurzyli bo masę pracy muszę podzielić na różne regiony polski.Kierownik niby rozmawiał z dyr. ale 20 osób oddelegowali na mc z informatyki do reklamacji.
Katiuszkaa a jak Twój humorek dziś?
S@ti ja w tym cyklu biorę tylko kwas foliowy.
Majju widziałam Twojego kocia. Cudny napewno radości macie z nim dużo.Brałaś ze schroniska czy z jakiegoś ogłoszenia z olx.? Teraz opieka jak nad małym dzieckiem
Madzikk super,że jest tak ogromna szansa dla Twojego brata by wyleczyć za pierwszym podejściem.Trzymam kciuki!
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik to bardzo się Cieszę i mam nadzieję że Brat już całkiem wyzdrowiej.
Hej Majju myślałm ostatnio o tobie.
Mid jak w nowej pracy?
Edycik to bałagan teraz na poczcie musi być jak ty do innego działu idziesz. Trzymam kciuki za lekarza. Brokaty już kupiłaś? Pytasz się o mój humorek a ja nie umiem go nazwać może "zdezorientowana"? Tak chyba to będzie najlepsze słowo.
Melduję 14 dzień po owu i 4 dzień po odstawieniu luteiny. @ brak. Czyli kolejna dziwna sprawa. Jak miałam owu to zawsze @ była dokładnie w 14 dniu. a po lutce zawsze na 3 dzień po odstawieniu. I żeby było śmieszniej temperatura poszła znowu w górę. Buuuu mój cykl zwariowałmadzikk, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Katiuszkaa o żesz Ty ,rzeczywiście Twój cykl oszalał, a jaki Ty masz kosmiczny wykres.A może coś dużo później zaskoczyło? Jakby jutro @ nie przyszła zamierzasz testować?
Hihi brokatów nie kupiłam jeszcze
Ty leć teraz na przerwie po brokaty bo nie wypada tak nie ubraną na randkę z szamanem iśćEdycik lubi tę wiadomość
-
Hejka z rana:-)
Kjopa kciuki trzymam od rana za dzisiejszą wizytę o której idziesz? napisz później co tam dobrego:-)
Katiuszaaaa..hmmm... no ciekawa jestem co tu się urodzi z tego cyklu:-)))
O Edycik też dzisiaj wizyta, trzymam kciuki, daj znać po, co ci szaman powiedział
Dzięki Majju:-)
Mid to ty artystka jesteś
Mnie dzisiaj pół nocy ciągnęła pachwina na zmianę z podbrzuszem,ze snu się wybiłam z 5 razy;-( i dwie wizyty w toalecie. Spać mi się chce, a muszę parę spraw ogarnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 08:20
Kjopa3, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dzien doberek dziewczynki.
Katiusza to rzeczywiście dziwna sprawa z tym twoim cyklem oby bylo szczesliwe zakończenie U mnie rowniez dziwna sprawa ale z tempka chyba mi się termometr popsuł bo skacze jak oszalala
Edycik kciukam za dzisiejsza wizytę oby tam juz pecherzyki byly dojrzewajace
IR no tak na poczatku ciazy wydaje mi sie ze moze byc takie ciągnięcie. W wolnej chwili sie połóż i odpocznij.
Milego dzionka wam życzęImię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
-
Kasiula staram się odpoczywać, ale tylko staram a nie odpoczywam, mam póki co rozbrykanego 3-latka w domu i z oka go spuścić nie mogę, bo zaraz co wykombinuje;-P
Zmieniliśmy mu przedszkole na prywatne, bo w tamtym ryczał i na samo słowo przedszkole dostawał spazmów, teraz mamy tydzień adaptacyjny w nowym i na razie jest okej, zobaczymy od poniedziałku jak zacznie chodzić na dłużej...ech...
Wzięłam nospę, bo mnie wkurza to ciągnięcie...
Kasia u mnie zawsze tempka wariowała, więc dla mnie nie była miarodajna...jak zaciążyłam i mierzyłam z ciekawości to codziennie była inna skakała raz w gorę raz w dół
-
Dziewczynki kciuki za wizyty.
Katiuszka ja ciebie sprowadzam na ziemie ale zaciskam mocno abym znowu sie mylila. Ja bym poczekala do jutra, jak @ nie przydzie to sikaj w sobote, chyba ze nie dasz rady I siurniesz juz jutro:)
Jak to dobrze ze jutro piateczek.
Bratku, ciasteczko I szefowa jak sie czujecie?
Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Dziewczynki kciuki za wizyty.
Katiuszka ja ciebie sprowadzam na ziemie ale zaciskam mocno abym znowu sie mylila. Ja bym poczekala do jutra, jak @ nie przydzie to sikaj w sobote, chyba ze nie dasz rady I siurniesz juz jutro:)
Jak to dobrze ze jutro piateczek.
Bratku, ciasteczko I szefowa jak sie czujecie? -
Hej, witam się z rana, tzn. dla mnie z rana bo mam jeszcze dwa dni urlopu.
Katiusza, trzymam za Ciebie mocno kciuki, coś się dzieje. Ja bym poleciała na betę bo jestem niecierpliwcem.
Edycik kociaka wzięliśmy od mojej mamy, kotka przyprowadziła do niej do domu 4 maluchy. Rzeczywiście jest jak z dzieckiem, szczególnie M. przeżywa każde piśnięcie. Dziś będzie pierwszy raz u weterynarza. Tobie życzę powodzenia na wizycie! Szaman na pewno wymyśli coś niekonwencjonalnego. Dalej latasz bez majtek??
Kjopa jeszcze Tobie nie gratulowalam! Gratuluję! Oj posypały się ciąże, pięknie.
Ja w tym cyklu biorę tylko Ovarin i chyba wrócę do mierzenie temperatury a M. chyba powtórzy badanie nasienia po 3 miesiącach brania Fertilmanu.
Kjopa3, Edycik lubią tę wiadomość
-
O właśnie dziewczynki mam taniej niż w aptece do przekazania prawie całe opakowanie Fertilmanu Plus, m. wziął tylko 5 tabsów, a w paczce było 120 i jeszcze dorzucam gratis Ovarin z 60 tabsów zostało 39. jak któraś zainteresowana to proszę na priv.
Mam się już nie przyda a szkoda żeby leżało, bo może komuś pomoże:-)Bratek lubi tę wiadomość
-
Witam witam
Madzikk wezwałaś mnie do tablicy to jestem u mnie Ok, rosnę większych dolegliwości dalej nie mam (tfu tfu!), tylko zgaga doszła a pomyśleć, że przed ciążą nie wiedziałam co to jest cieszę się z informacji o Twoim bracie! :*
Katiusza ja tam kciuk zaciskam za Ciebie
Edycik powodzenia dziś na wizycie, przynieś dobre wieści
Milka cudny maluszek
Majju heeeeeeej widzę wielkie powroty na forum, tak trzymać!katiuszaa, madzikk, Edycik, Milka1991 lubią tę wiadomość