Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Madzikk miłego detoksowania, wracaj szybko :*
Mid mówiłam , że jak pójdziesz do nowej pracy to za minutę będziesz w ciąży kochana to zapisuj się na wizytę , chuchaj i dmuchaj a my trzymamy kciuki
Edycik widzę dalej na dwa etaty jedziesz a jak u was w końcu z badaniem nasienia? podał się m? bo z tego co pamiętam to nigdy nie robiliście, nie zlecał szamanek jeszcze?
chmureczka oby na święta spadł bo już chyba kilka lat nie było , a to takiej magii dodaje ... ostatnio to po nowym roku spadał śnieg jak już wszyscy mają dość tej szarej i burej pogody...
Ja też sobie strzelę kawkę za chwilę, dzisiaj wizytuję o 18.30 więc kciuki mile widzianeKjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby oczywiście że kciuki zaciśnięte!!! będziecie podglądać?
-
Spoko nie glupia, ja tez malo widze na usg zzczegolnie pod koniec mlodej wogole nie umialam rozroznic
Zaczynam juz troche panikowac...za duzo plamie..moze biochemiczna tylko albo co..ale chyba jednak @ dostane...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid trzymam kciuki cały czas!
u mnie chyba po owu,bo dziś piersi czuję.
chyba, bo cykl olałam i nie wiem, ale jutro dla pewności zmierzę tempkę czy mogę dupka już brać
starań za wiele nie było przez mój wyjazd, ale podziałaliśmy przed wyjazdem i po powrocie, więc teraz dupek i odliczanie do testowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 13:10
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Aha...teraz popołudniu też od razu cień..nara praco...szkoda tylko że ubezpieczenia i zasiłku mieć nie będę
-
właśnie wczoraj dostałam umowę, ale na razie do grudnia umowę zkecenie i dziś byłam się wyrejestrować z UP,bo przecież szefowej teraz nie powiem, poczekam aż będę wiedzieć że wszystko ok. A tam, jakos isę ułożyCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
Mid trzymam kciuki żeby tym razem wszystko było jak należy. a jak jest z ubezpieczeniem to nie wiem. ale proponuje zadzwonić do ZUS pani z okienka prawdę Ci powie.
Luc. U ciebie też zaciskam kciuku/.
Kasiu dopóki nie ma @ ciągle mamy nadzieję więc proszę się nie załamywać. Jest ponad 37 to jest dobrze.
A u mnie @ się skończyła a ja się zaraziłam od męża. Męczy mnie kaszel i ciągłe zmęczenie. Całe szczęście że mam jeszcze kilka dni wolnego.midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rubik jak po wizycie ?
Kasiula masz ładny wykres. Jutro drugi teścik ?
Mid zorientuj się dokładnie w temacie ale wydaje mi się że możesz przecież sama sobie odprowadzać składki chorobowe przez okres pracy przy zleceniu, potem idziesz na l4 i masz wypłacane chorobowE. Coś tak mi świta -
nick nieaktualnyMilka a dziekuje chyba dobrze, mialam dzisiaj tylko z wziernikiem bo palpitacyjnie nie wolno i wydaje sie byc wszystko pozamykane USG nie bylo, ale mam zestaw badan do zrobienia i za 2 tyg kolejne spotkanie
Milka1991, midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
Mid :*
Mam nadzieję Kochana, że plamienia ustaną szybko i niedługo potwierdzisz nam wspaniałą nowinę Pracą się nie martw, co ma być to będzie, wszystko jakoś się poukłada.
Lucc to my odliczamy razem z Tobą.
Ja wczoraj sikłam pierwszy raz od kilku lat na owulacyjny, póki co jedna krecha. kolejny test zrobię jutro.
Ruby jak po wizycie, wszystko ok? Edit: wszystko już wiem, napisałaś chwilę wcześniej
Kasiulka jeszcze wszystko może się zdarzyć. Wysokie AMH jest przy policystycznych jajnikach, mi mówili, że to normalne i nie trzeba siać paniki. AMH określa rezerwę jajnikową, jeśli jest za niskie to rezerwa jest mała, co nie wróży dobrze, a jeśli za wysokie, to nic aż tak strasznego. Przynajmniej ja to tak zrozumiałam. Chętnie dowiem się co na to Twój lekarz, bo mój wynik też był znacznie ponad normę. Chyba właśnie ponad 20.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 20:40
midnight lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Mid wariatko pewnie,że się cieszyć. Kciukam żeby plamienie ustąpiło a w pracy do umowy zlecenie można zgłosić żeby odprowadzali składki na zdrowotne. To się chyba nazywa składki dobrowolne i wtedy dostajesz kasę za L4. Po cichutku Gratuluję!!!
Kasiu trzymam kciuki cały czas a AMH się nie stresuj tak jak Chmurka pisała oznacza PCOS.
Ruby dobrze,że wszystko ok.
Edycik u mnie raz lepiej raz gorzej z mdłościami a tak ok.
Katiusza kuruj się biedulko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 21:16
midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za dobre słowa...ale chya za wcześnie się ucieszyłam...dziś wysikałam krew, test jest niby dodatni alee czytałam ze biochemia często się zdarza po poronieniach...nie wiem tylko co robić bo nie mam jak i gdzie na biegu do lekarza
Ruby zrosty się robią owszem, staraj się je omijać przy kolejnych kłuciachCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17