Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się
dobrze,że dziś połowa tygodnia
Katiuszka to kuruj się dziewczynko, ojj kilka dni wolnego aż zazdroszczę też bym nie pogardziła. Poleż troszkę w łóżeczku, dużo zdrówka życzę.
Mid a jak dziś u Ciebie? Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.
Ruby tak naprawdę u mnie Szamanek kazał wyluzować troszkę, odpuścił badania na kilka m-cy zarówno damskie jak i męskie i kazał się cieszyć sobą.
Co do pracy to rzeczywiście tyle na ile mam sił pracuje na dwa etaty. Ale maksymalnie 2x w tygodniu, teraz tak szybko jest ciemno, ogólnie zmęczenie mnie chyba dopadło.
Lucc to oby to działanie przyniosło upragnione skutki
Kasia wykres paskudny, fujj,bleee
Dobra biorę się do pracy, niestety dieta dalej trzymana ,mimo że troszkę lepiej się czuje to sucharki i kisiel to moje pożywienie bo po brzuchu dalej mi jeździ.
Kasia1407, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mid ja jeszcze kciuków nie puszczam :*
Zrobiłam dziś rano test owu i dalej jedna kreska. Zawsze myślałam, że owulacyjne robi się popołudniu, a w instrukcji obsługi jest napisane, żeby sikać rano. Zgłupiałam. Testy mam z apteki internetowej horienmedical.midnight lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio robiłam popołudniu, ale zobaczyłam, że na tych jest napisane, że najlepiej z porannego pierwszego strumienia moczu, to nasikałam tym razem rano Tak czy siak na razie jedna krecha, więc do owulki raczej jeszcze czas. Chyba, że zrobi psikusa i tym razem jej nie będzie.
Edycik lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Katiusza kuruj sie kochana i ja również zazdroszczę wolnego oj marzy mi sie takie kilka dni na odpoczynek.
Chmurka to jakies dziwne masz te testy. Bo praktycznie wszystkie powinno sie robic popoludniu a nawet i wieczorem bo wtedy sa najbardziej miarodajne. Rano w moczu jest podobno najwiecej hormonu lh i moze fałszywie dodatni wyjść.
Mid zobaczymy jaka wyjdzie beta. Plamienia to rzecz normalna w ciazy ja mialam z moim synkiem normalna miesiączkę. Wiec spokojnie wszystko będzie dobrze Trzymam mocno kciuki za dzisiejsza betę
U mnie dziewczynki tempka systematycznie az bym rzekla ksiazkowo spada w dół, wiec nie powtarzalam testu bo wydaje mi się ze musze czekać niestety na @. Przykro mi troszkę ale sie pozbieramEdycik, midnight lubią tę wiadomość
-
Mogę do was wrócić? Mogę? Bo po kolejnej ucieczce to już możecie mnie nie chcieć
Edycik, Imię_Róży, Milka1991, cinnamon cookie, chmurreczkaa, Bratek, Kjopa3, majju lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki:-) pogoda po sku dna ;-((
Paryzetka ostatnio się zastanawiałam co u Ciebie witaj kochana:-))) Dzięki:-)
Mid rób betę, cienie popołudniu z zerowej bety nie wychodzą, i daj nam znać)
Kasia czekamy na rozwój wydarzeń, wszystko się może zdarzyć
Ruby super że wszystko okej;-)
Chmurka no faktycznie dziwne te testy ja pamiętam, że zawsze pisało, żeby nie z porannego moczu, no ale może te są jakieś inne.
Lucc a Ty kiedy testujesz?
Ja dzisiaj gospodyni domowa pełna gębą, biorę się za obiad:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 10:43
midnight lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Lucce, IR u mnie bez zmian, niestety, ale walczymy dalej Do końca roku na luzie. Chociaż pojawia się mały dołek, bo... pod koniec października miałam rodzić i za cholerę nie umiem sobie wybić tej myśli z głowy. Głupia ja.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetko, fajnie, że jesteś :*
Dziewczyny co do moich testów, to sama byłam w szoku, bo pamiętałam, że owulacyjne robi się popołudniu. Tak więc w poniedziałek po pracy nasikałam i zrobiłam test, a potem doczytałam w instrukcji, że powinno się robić rano. Też mi się to wydało dziwne, ale ok, poczekałam do dzisiaj i nasikałam rano. Różnicy nie ma żadnej, dalej 1 kreska. Zresztą ja już nie raz pisałam, że mnie zwykle testy owulacyjne oszukiwały, a miałam już przeróżnych firm. Tym razem kupiłam, bo stwierdziłam, że może jednak pomogą w wyznaczeniu najlepszego czasu na współżycie. Sama jestem ciekawa co ja robię źle, że mi te testy jakoś nie wychodzą. Kiedyś zawsze miałam II ale tylko raz testowa wyszła mi identyczna jak kontrolna, pozostałe razy zawsze była bledsza, a owulacje były potwierdzone monitoringiem. Teraz się zastanawiam, czy to ma jakieś wielkie znaczenie? Teraz tylko I krecha, zobaczymy co w następnych dniach. Ja mam owulki ok 17dc a czasem i później, więc niby jeszcze jest czas.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Hej,
Edycik dziękuję, plamię...trochę czerwono trochę teraz brązowo...Na brzuszek uważaj jeszcze...może jakiś kleik ryżowy? albo rozgotowana marchewka? zawsze to jakieś urozmaicenie diety...co do starań, to się zgodzę z szamankiem- najważniejsze by głowa odpuściła...mam nadzieję że uda Ci się to..
Lucc no ja wolałabym jednak nie mieć na koncie kolejnego poronienia...nawet ciąży biochemicznej...albo jestem albo nie, bo tak to już całkiem się podłamię...
Chumrka trzymam mocno kciuki by owulka jednak była! a śluzu nie obserwujesz? u mnie zawsze to się sprawdza i położenie szyjki
Kasiu trzymam kciuki by jednak @ się nie pojawiła :* a co do bety ja nie robię , nie mam jak, chyba żeby w piątek z rana się udało ale zobaczę....
Paryzetko wracaj Kochana ja Cię rozumiem...15.09 mój J. miałby 1 rok, 30.09 miałam rocznicę śmierci S. te myśli nie tak łatwo wybić z głowy...nie wiem czy kiedyś to minie, na razie nie pocieszę, bo nie mija...
Róża dziś bety niet a co miałaś na obiadek? ja na pizze czekam...głodna jestem.
Milka zdrówka dla babci
Aga to ogłaby wreszcie sama się pojawić
Nie wiem czy martwic sie czy nie...te sikanko ranne czerwone to mogło być po wczorajszych buraczkach, co nie zmienia faktu że plamienie bylo, rano, potem cisza i teraz jakieś brązowe...brzuch mnie nie boli, to może tragedii nie ma?Edycik, Imię_Róży lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid ja zawsze sikam na czerwono po burakach, więc może rzeczywiście nie ma powodu do snucia czarnych wizji? Oby plamienia szybko ustały. A czemu na betę nie popędziłaś?
Obserwuję śluz, a szyjkę tylko czasem, więc na jej podstawie nie wszystko wyłapię. Na razie śluzu dużo, ale się nie ciągnie, więc jeszcze na płodne za wcześnie. Czekam spokojnie i zobaczymy. W każdym bądź razie to byłby psikus, jakby tym razem owulka nie przyszła. Miałam co cykl, a teraz po laparo jak szanse większe miałoby być bez owulki? To by było absolutne przegięcie i chyba bym się na mój organizm całkiem pogniewała!!!midnight lubi tę wiadomość
-
Hej, Kochane, Przepraszam, że tak późno, ale bardzo, BAAAARDZO dziękuję za wszystkie gratulacje
Cały czas o Was pamiętam, niestety, Mały Bratek uniemożliwia mi spokojne (czy względnie spokojne ) korzystanie z forum. Okazał się bardzo charakternym młodym człowiekiem więc skutecznie wysysa z nas wszystkie siły Ale grunt, że jest zdrowy a my powolutku ogarniamy temat
Buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*chmurreczkaa, Ejrene, midnight, majju, Ruby, Milka1991, Paryzetka83, Kjopa3, Edycik, Imię_Róży, cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość