Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Midek bardzo możliwe że plamisz bo Jesteś w terminie @ i to zupełnie normalne i częste. Tak więc na razie grzecznie czekamy na rozwój sytuacji
Brateczku życzę szybkiego względnie możliwego ogarnięcia tematu. Nie dziwię sie że nie masz czasu...jak znajdziesz chwilę to melduj że wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 21:02
midnight lubi tę wiadomość
-
Witam wyjątkowo z rana
Chmurka działajcie , śluz to śluz , OF to ja nie wirze bo wg niego nie miałam owulacji trzymam mocno kciuki za ten cykl!!
Milka mam nadzieję że z babcią nic poważnego i szybko wypuszczą
Bratku współczuję moja tez od poczatku miała charakterek, trzeba się przyzwyczajać
Edycik jak samopoczucie?
Paryzetko jeśli miałoby Ci to pomóc to 15.10 jest Dzień Dziecka Utraconego, można lampkę w oknie zapalić, i w niektórych miastach są msze z tej ''okazji'' akurat nie wiem czy w Łodzi, u mnie na cmentarzu jest ogólny grób dla dzieci nienarodzonych...może u Ciebie też taki jest?...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
dzień dobry
Bratku spokojnie ogarniaj małego Barteczka my tu poczekamy na Ciebie.
Mid dziękuję samopoczucie ok, ale pogoda za oknem dobija. Ja mam dziś dzień z cyklu z pracy do pracy także cały dzionek poza domem.
A jak u Ciebie kochana?
Paryzetko spokojnie, wreszcie i nam się uda :*
Kobity pora na kawę -
No to witam się i ja z kawusią
Program wyznaczył mi przerywaną kreską owulację w 10dc Raczej to niemożliwe, jutro się pewnie rozmyśli
Bratku fajnie, że zameldowałaś co u Was. To zrozumiałe, że teraz masz mniej czasu i tak jak Edycik napisała, my tu na Ciebie cierpliwie czekamy.
Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Hej, witam się na szybko znad klawiatury.
Nie odzywam się bo mam meksyk w pracy, jutro w terenie a od niedzieli do soboty na wyjeździe za granicą Szkoda, że nie mogę zabrać męża ze sobą a przynajmniej jego... materiału
Bratku, fajnie że mały Bratek charakterny ale życzę Wam żeby chociaż chwilkę dał odpocząć
Paryzetko hej hej, ja też dopiero wróciłam z dezercji. Trzymaj się dzielnie Kochana :*
-
Dzień dobry
Bratku to normalne ze teraz na nic czasu nie macie. Poznajecie sie nawzajem ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej zobaczysz Trzymajcie się cieplutko
Mid mam nadzieje że to plamienie ustapi i będzie wszystko ok. A kiedy jakas wizyta?
Paryzetka witamy z powrotem
U mnie dziewczynki tempka ostro w dol wiec albo dzis albo jutro przywita mnie @. Jutro jedziemy na przysiege do mojej psiapsioly meza wiec na drogę akurat dostane Ja kolejny raz jestem zrezygnowana, zawiedziona wiem ze przejdzie w okresie okoloowulacyjnym ale ja juz na prawdę jestem juz mocno zmeczona tym staraniem. Juz zbyt długo to trwamidnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja się witam znad kawy inki z mlekiem:-))
Bratku no to fajny wam się trafił dzidziol, a co niech mama i tata wiedzą, że jest na świecie:-)))
Mid jak tam sytuacja;-)) teściki ciemnieją? kiedy na betę idziesz?
Lucc no to odliczanie do 15ego:-)
Dziewczynki trzymam kciuki jak napisała Edycik wszystkim się uda:-)
Edycik, Milka1991, midnight lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Oj tak Majju dezercja to właściwie słowo A ja dzisiaj nie tylko miałam urwanie głowy w pracy ale też zajmują mnie takie typowo babskie zajęcia: zmieniłam koło w samochodzie, przyniosłam do domu szafkę, a teraz próbuję zdemontować zamek w drzwiach I to wszystko lewą ręką bo w prawą dostałam dzisiaj zastrzyk- chyba blokadę. Jest szansa, że po trzech miesiącach zapalenia stawów w końcu wyzdrowieje
Miłego wieczoru :*
A IR ma rację - w końcu się uda
Imię_Róży lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Jejku nareszcie upragniony piątek
Ja dziś myk do auta a tu niespodzianka, zamarznięte autko i szyby trza było skrobać.
Kicham i smarkam jak tak dalej pójdzie to w poniedziałek odwiedzę lekarza.
Paryzetko a co żeś w łapkę zrobiła?
Majciu jak Twoja koteczka?
Kasiu jak dziś samopoczucie?
Mid co u Ciebie?midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Ja też przy kawusi.
Idę dziś ze spóźnionym prezentem do syna od koleżanki. Co roku byłam na urodzinach, a teraz robili w trakcie naszego urlopu i potem jakoś nie było jak. Więc prawie miesiąc po fakcie, ale prezent zaniosę Chłopczyk ma 4 latka. Kupiłam zestaw puzzli z autkami i taką książeczkę z naklejkami i zgadywankami. Stałam wczoraj godzinę w sklepie przy regałach z grami, bo jakoś tak nastawiałam się by kupić jakąś fajną planszówkę czy coś, ale nic mi się nie spodobało co miałoby rozsądną cenę, więc postawiłam na co innego.
Wizyta u nich to będzie dla mnie wyzwanie, bo ta koleżanka ma też półroczną córeczkę i będę musiała uważać by się nie rozkleić...
Mid? Jak Twoje plamienia? Idziesz na tą betę?
Edycik ja cały tydzień czuję się trochę chora, choć w sumie nic mi już nie ma. Czasem czuję troszkę gardło, gorączki nie mam, ale mięśnie jakby takie inne i głowa ciężka. Jak na chorobę. Mam nadzieję, że przejdzie. Przez weekend będę pić herbatkę z lipy z miodem i chyba kupię sobie imbir, na rozgrzanie jak znalał.
Paryzetko Kochana to jak to się stało, że Ty z chorą ręką takie prace wykonujesz? Gdzie te chłopy ja się pytam?midnight lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
Lucce wczoraj robiłam wieczorem i dalej jedna krecha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 07:44
-
Dzień dobry
Ja już przy drugiej kawce
A w rękę nic nie zrobiłam, mam zapalenie stawu w obrębie kciuka, i wcale a wcale nie jest to spowodowane nadużywaniem smartfona.
Chmureczko chłop był na piwie z kolegą ale poczekałabym na niego, gdyby nie było tak ciemno kiedy wrócił. Zawsze byłam Zosia samosia.
A u ciebie to nie za wcześnie na testy owu?
Mid a jak u ciebie?midnight lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hej jestem jestem
Majju Ty to się na jeździsz...szkoda ze mąż nie może z Tobą jechać
Kasiu jak sytuacja..?
Edycik kuruj się, to nie ma żartów szczególnie że ciągle w pracy, nie dajesz wcale wytchnąć temu swojemu ciału...Zwolnij kobieto Zdrówka
Paryzetko nie znam się na zapaleniach, ale to chyba niezbyt dobrze...skoro przejść nie chce?
z czego moglo się to pojawić?
Chmurka fajny prezent, zdrówka i dla Ciebie! uważaj na siebie! i trzymam kciuki za wytrwałość i siłe podczas wizyty...:*
Pójdę pójde na tą betę a już tam, dla świętego spokoju...zaraz jadę...ale powtórka i tak dopiero w poniedziałek. Wizytę mam już od dawna umówioną 20.10, wcześniej zapisałam do tego psorka kosztownego na 18.10, jeszcze do ICZMP muszę sie dodzwonić...plamienia ustały...wczoraj trochę brzuch bolał ale chyba od siedzenia przed kompem, wczoraj miałam sporo pracy i troche się ponapinalam...
Miłego dnia Wam wszystkim życze!!!Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam się
W końcu mam czas żeby włączyć laptop
Niestety babcia mojego M (mieszka za płotem - sama) bardzo podupadła na zdrowiu, tym psychicznym, w ciągu tygodnia stała się innym człowiekiem, teraz normalne jest to że zamiast wsypać cukier do herbaty, wlewa herbatę do cukierniczki. Tak zwane głębokie otępienie starcze. To wszystko wiąże się teraz z nieustanna opieką nad babcią, a że wszyscy pracują, albo chodzą do szkoły, to większa część obowiązku pewnie spadnie na mnie bo i tak siedzę w domu, na razie sobie tego nie wyobrażam, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, ale ja się nie zgodzę na bycie opiekunką...mimo że siedzę w domu to mam dużo swoich zajęć, poza tym z miesiąca na miesiąc będzie mi coraz trudniej i ciężej
A teraz mam chwilę relaksu, siedzę z herbatą z miodem i cytryną i maseczką na twarzy, którą muszę zaraz zmyć
Midek dobre wieści przynosisz kciukasy za betę, daj od razu znać jak będą wyniki mnie brzuszek na początku też bolał
Kasia nie widzę zaznaczonej tempki na wykresie, czyżby @ przylazła ?
Edycik trzeba teraz będzie wcześniej wychodzić z domu...
Edycik a musisz tak na dwa etaty ? nie może teść znaleźć innego pracownika ?
Chmurka to miłego spotkanka życzę, nie rozkleisz się, dasz radę
midnight lubi tę wiadomość