Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Mid piękna beta! odganiaj czarne myśli migiem i czekamy na więcej i więcej będzie dobrze i wróżę tutaj piękną zdrową dziewczynkę
Majju no to walczcie z całych sił, owocnych staranek
Kasiu powodzenia w nowym cyklu i zakupie autka, oby było bezawaryjne i dobrze śmigało
Chmurka a jak tam dzisiaj twoje testy owu? pokazują coś czy dalej popsute?
Katiusza gratki nowego lokummidnight lubi tę wiadomość
-
Katiuszka gratki za nowy domek
Różyczko jest jest super
Mid kciuki czas zaciśnięte. I do wizyty nie puszczam
U mnie sobota robocza - kuchnia wysprzątana, łazienka lśni a jeszcze muszę pochować letnie kiecki na pawlacz, chyba się nie przydadzą już w tym rokumidnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Wczoraj późnym wieczorem znów zrobiłam test i była wciąż jedna krecha.
Wkurzyłam się, bo śluz mega rozciągliwy, już myślałam, że coś ze mną nie tak. Dziś o 15 zrobiłam test z rossmana i wyszła piękna druga krecha, ale jeszcze troszkę jaśniejsza od kontrolnej.
Te apteczne testy są do dupy. Więcej ich nie kupię. Spróbuję jeszcze jutro go zrobić i ciekawa jestem, ale jak dalej będzie negatyw to powtórzę też ten z rossmana. Owulka za pasem, więc my już dziś wzięliśmy się ostro do roboty
Paryzetka83, Milka1991, Edycik lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
A żeby było śmieszniej ciążowe testy mam tej samej firmy bo zamówiłam komplet Dobrze, że kupiłam też PINKi Powiedziałam, że w tym miesiącu będę sikać na testy jak wariatka i zamierzam dotrzymać słowa
Kjopa3, midnight, Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
dzień dobry
Katiuszkaa gratki nowego domku i powodzenia w walce z gwarancją telefonu.
Mid to ja już kciuki za wizytę w środę trzymam Oby wszystko było dobrze.
Kasiu powodzenia w nowym cyklu kochana :*
Majju to rób testy i działajcie
Chmurko dobrze,że działacie ostro.
Ja w piątek po pracy ogranęłam dom, wczoraj rano pojechałam z Mamą połazić po sklepach i kupiłam ocieplacze na łapki w sinsay.Przydadzą się do autka na rano.
Potem przyjechała moja siostra, a pod wieczór na flaszkę przyszedł brat M. z żoną i Nelką, więc było wesoło.Dziś niestety kac.
Ja dalej kicham i smarkam, pozostaję dziś w łożku.midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMid Gratuluję bety. oby tym razem wszystko było dobrze. przez najbliże 9 miesięcy będę Ci mocno kibicować.
Kasiu powodzenie w nowym cyklu,
IR ale ty masz już olbrzyma w brzuchu hm 1,56cm cacuś.
Chmureczko dosiadaj faceta i miłej zabawy życzę a w testowaniu będę Ci kibicować. Ja testów aptecznych nie lubię bo są zwyczajne droższe niż w rossmanie dlatego nawet ich nie testowałam ale jak takie rzeczy opowiadasz to ich nie kupię napewno. Ostatnio zastanawiałam się nad takim elektronicznymi miężożacymi zarówno LH i jeszcze estrogeny. Ale później uznałam że chyba jednak za droga to zabawa. ,Hej. a ja mam bardzo pracowity weekend tzn dalej praca. i tak jeszcze do 21 października non stop. całe szczęście potem znów 5 dni wolnego.Imię_Róży, chmurreczkaa, midnight, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:-)
Ja wczoraj miałam dzień śpiocha, przespałam pół dnia, dzisiaj nie lepiej. Małego coś uszko pobolewa dostał ibufen n razie humorek mu wrócił, ja też się zabezpieczam, że mnie jakieś dziadostwo nie dopadło.
Chmurka trzymam kciukasy za te teściory i owulkę..oj będę mocno kibicować przy olewaniu testów:-)
Lucc ty w tym tygodniu pierwsze sikanka;-)
Katiusza, Paryzetka, Edycik a wy kiedy testujecie??
Mid kciukasy za jutrzejszą piękną betę
Majju to znak z niebios, żebyście bobasa zrobili, działajcie:-)
Katiusz ludzik ma 1,56 cm, a ja mam brzuch jak w 4 miesiącu;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 17:25
chmurreczkaa, midnight lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Edycik, wybacz, ale chyba dziś będę pierwsza
Jak się dziś czujesz?
Mid, czekam na wyniki drugiej bety i mocno trzymam kciuki.
Ja mam dziś na 7, nie lubię tej zmiany, ale co zrobić. Zaszłabym w ciąże, to wyślą mnie na L4 i będę się byczyć. Póki co, robota sama się nie przerobi
Miłego dnia Dziewczynki :*Edycik, Milka1991, midnight lubią tę wiadomość
-
witam się i Chmureczka była dziś pierwsza
Ja już w pracy kawę popijam, niby czuję się trochę lepiej, ale M.mówi że i tak powinnam mieć tydzień L4 by wypocząć i się podkurować troszkę.
W tym tygodniu umówiłam się z teściem że tylko środę będę mieć cieżką z pracy do pracy.
Chmureczko jak nam się uda to obie będziemy się byczyć
Różyczko nie zamierzam testować wcale.
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też już w pracy, ale ja akurat lubię na 7 pracować, szybciej jestem w domu i więcej czasu mam dla córci
Edycik
jak się czujesz?
IR
zdrówka dla małego :*
a no, dokupiłam już testów bo w domu mam przecie tylko 5
w piątek chyba siknę, bo dupka wtedy kończę
chmurka
testy owu dalej negatywne?Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Hej
Katiusza to kiedy przeprowadzka?
Chmurka kciuki za ten cykl
Edycik i Chmurka życzę Wam tego byczenia jak najszybciej :*
Miłego dnia wszystkimEdycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyEla.
Ja ją zajdę to na L4 nie idę
A co będę się od was odróżniać! RÓŻYCZKO a czas testowania poznam jak owu przyjdzie. Na razie cisza. Nie widać jej.
Mid do domu planuje listopad / grudzień bo niestety duży remont przede mną.
Lucc do piątku już niedaleko ale emocje będą.
Edycik zdrówkaImię_Róży lubi tę wiadomość
-
Hej:-)
Lucc tak tak kup więcej testów bo jak się pokaże krecha i będzie ciemnieć to trzeba mieć trochę pod ręką, oj nie mogę się doczekać piątku;-)
Katiusza jak przyjdzie owu dawaj cynk, wiesz ja stary maniak testowania nie mogę sie doczekać waszych testów;-)
Edycik chociaż jednego...
Mid zrobiłaś powtórkę bety??
Mały nie poszedł do pkola, niby dzisiaj lepiej, ale osłabiony i lekarka kazała zostać do środy w domu.
Aha ja chciałam powiedzieć , że mi dzisiaj pokazało , że zaczęłam 3 miesiąc, jestem w szoku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:44
chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dzień dobry
IR gratuluje 3 miesiąca jejku jak ten czas szybko leci
Lucc oj żebyśmy w piątek miały z czego się cieszyć Kciuki zaciskam
Katiusza który dziś dc? Jakieś objawy nadciągającej owulki?
Mid jak tam sytuacja? Plamienia ustały?
Edycik M ma racje powinnaś się wykurować bo żeby później na całego cię nie rozebrało.
Chmurka jak na tych drugich testach, pojawiły się dwie kreseczki?
U mnie dziewczyny dziwna sprawa @ miałam dosłownie półtora dnia i to taką bardzo delikatną. W sobotę wieczorem już można powiedzieć że jej nie miałam, wczoraj nic zero a dziś lekkie plamienie a do tego brzuch dość mocno boli i co dziwne bolą mnie przy tym jajniki a no i szyjka wysoko i twarda. Kurcze ja zazwyczaj @ mam 4/5 a później z 2 dni plamienia. Muszę o tym ginowi powiedzieć. A no i biorę te nowe leki Noprolac i powiem wam że chwilowo po nich się nie najlepiej czuje, przespałabym cały dzień najchętniejImię_Róży lubi tę wiadomość
-
Witam się popołudniem
IR jak mi ktoś w ciągu dnia jutro przypomni, to ja od jutra testy owu będę obsikiwać
Kasiu a czy to na pewno @ była?
Katiusza to kciuki za owulację trzymam, niech przyjdzie i będzie owocna :*Kasia1407, Imię_Róży lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Katiuszka to i tak niezła dta ja mam dopiero puste pole oby wam się fajnie mieszkalo i oby ta zmiana zadziałała też gdzie indziej :*
IR gratuluję trzeciego m-ca!!! niestety taka pora...dzieci chorują moją też coś bierze
Kasiu faktycznie dziwna sprawa...a test robiłaś jakiś ? mam nadzieję że to nic złego.
Moje plamienia ustały...chyba już od wczoraj nawet odrobinki żadnego brązu
Betę robiłam, eh 1677,47 mIU/ml
Paryzetka83, Kasia1407, Kjopa3, chmurreczkaa, Edycik, Imię_Róży, cinnamon cookie, Milka1991, agatia lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid jaka piękna beta !!! Gratuluje kochana :*
Ja żadnego testu nie robiłam myślę że to na pewno nie ciąża bo temperatura spadła na maksa przed @. Ale rzeczywiście dziwna sprawa tym razem. Myślę że to chyba była @ ale pewności na 100% nie mam.midnight lubi tę wiadomość
-
Kasia to koniecznie ginowi powiedz, a kiedy masz jakąś wizytę? na wszelki wypadek byłabym jednak ostrożna...mi jak miałam te plamienia to tez temp w dól leciała.
oczywiście nie nakręcam, ale sama mówisz że pewności że to @ nie masz
I zapomniałam o najważniejszym- BAAAAARDZO BAAAARDZO DZIĘKUJĘ WAM ZA KCIUKI!!!!
mimo że jeszcze nie wiem co jest i co będzie, ale i tak dziękuję...chmurreczkaa, Edycik, Milka1991 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Gratulacje Mid!!! Piękna beta i jak widzisz po przyroście to nie żaden zaśniad!!!! Bardzo mocno Tobie kibicuję i trzymam mocno kciuki :-* Bierzesz też Encorton? Czy dopiero lekarz ma dać jakby co?
Katiuszka Gratuluję nowego mieszkanka!!! Kciuki za owulację.
Za wszystkie owulacje trzymam kciuki żeby były owocne i za teściki ciążowe też
midnight lubi tę wiadomość
-
Witam się znów pierwsza, taki tydzień
Mid, piękny przyrost Kochana. Trzymam za Was mocno kciuki i nie puszczam przez najbliższe 9 miesięcy :*
Co do moich testów, to one są jakieś lipne chyba Zero drugiej kreski na tych aptecznych, jedynie w sobotę się dość słaba pojawiła, w niedzielę był cień, a wczoraj i dziś ledwo widoczne widmo
Tych z rossmana mi szkoda Dwa były prawie pozytywne, a ja mam przeczucie, że owulka mogła być w niedzielę. Jeśli jutro temka nie podskoczy do góry lub dziś zauważę u siebie jeszcze rozciągliwy śluz to zrobię test z rossmana wieczorem, jak nie to już odpuszczam i trzymam na następny raz
Wczoraj przed snem mieliśmy ciężką rozmowę z mężem o in vitro. Postanowiliśmy, że jeśli wszystkie inne sposoby zawiodą to zrobimy in vitro, ale dopiero w 2018 roku. Musimy spłacić jeden kredyt, by wziąć kolejny. Uspokoiło mnie to, że mamy jakiś plan B, wspólnie "klepnięty". Mam jednak wciąż nadzieję, że plan A w naszym wypadku wystarczyImię_Róży, midnight, Milka1991 lubią tę wiadomość