Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć babeczki
Wizyta super i same dobre wieści, pęcherzyk na p.jajniku urósł grzecznie bo miał 20mm, endometrium 7mm (trochę słabe) ,lekarz zalecił 2000 jednostek pregnylu.Od soboty duphaston w ruch 2x2 tabletki.
I wszystko było by ok gdyby nie to,że M.nie ma wraca dopiero jutro rano a to już będzie za późno podejrzewam Jak to jest ile po podaniu pregnylu pęcherzyk pęka? Boję się,że nie zdązymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik ja zawsze po zastrzyku zaczynałam na drugi dzień i tak przez 3/4 dni żeby była pewność więc spokojnie A tak po za tym to super wieści mówiłam że owulka się dopiero szykuje cieszę się bardzo i mam nadzieję że te moje wiruski zadziałaja
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wcinaj migdały, pij wino czerwone, jedz buraki a endo pięknie podrosnie. No i na luzie, tak jak dziewczyny pisały, powinniście spokojnie zdążyć zRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kasia beta super:)
Edycik powodzenia,daj popalic mezulkowi:)
Katiuszka sciskam. Tak jak Kasia pisala, nie mozna tracic nadzieji.
Partyzerka kciuki obu @ sie nie zjawila.
Ja juz trzeci dzien w pl. Juz mozna mi gratulowac, dzisiaj u notariusza podpisalan akt, jeste wlascicielem dzialki. Troszke bylam zalatana ostatnie dni, ale teraz juz wiecej relaksu. Plecy bola mnie coraz bardziej, wczoraj musialam wziac ketonal, nie jest za ciekawie ale mam nadzieje ze troche przestanie jak wroce w przyszly czwartek do pracy, a jak nie bedzie poprawy to w czwartek do lekarza. Jeszcze nigdy czegos takiego nie mialam, a tak sobie myslalam co by bylo jakbym dzidziusia miala dzwigac, jak 1,5l butelki z woda to teraz dla mnie problem.
Udanego weekendu wam zycze!midnight, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Madzia gratuluję działaczki:) A współczuję bólu kręgosłupa sama z takim bólem się borykam więc wiem jak to jest.
Edycik udanego wieczoru kochana życzę i oby było owocnieEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
Ja się pytam gdzie ten weekend tak szybko mi zleciał? buuu
W piatek po pracy pojechałam do domku, napaliłam w kominku i ogarnęłam chatę, M. był w sobotę rano bardzo zmęczony więc było tylko raz....
Potem niestety przyjechała taka dalsza rodzina i niestety było tyle ludzi w domu do niedzieli, że wczoraj jak padliśmy to jak dzieci.
Jestem bardzo zmęczona po tym weekendzie, a w zamyśle miałam zrobić ciasteczka świąteczne i dupa z tego wyszła.
No a dziś już w pracy,potem do pracy i wrócę po 20 do domu.
Ovu wyznaczyło mi owulkę na piątek,że była.Chodź jajnik prawy zakuł najbardziej w sobotę rano po .Śmiesznie bo szamanek owulkę też mi obstawił na piątek.No nic pozostaje czekać.
A Wam jak minął weekend? -
nick nieaktualnyHej Edycik to teraz dupek i odliczanie do testowania
ja tez mialam intensywny weekend, w pt zaległe imieniny Andrzeja, w sobotę z młodą na turnieju tańca, potem na imieninach u Barbary, a wczoraj jeszcze u mamy i kuzynki robiłyśmy Mikołaja dzieciom. na koniec wpadłam do chrześniaka z prezentem, akurat jego mama 1,5 tygodnia temu urodziła bliźniaki dwóch chłopców, nie mogłam się napatrzeć na te maleństwa
oczywiście dostałam złotą radę , by brać się w końcu do roboty nad drugim, ech , no nic, biorę się za pracę
-
nick nieaktualnyHello.
Mój weekend w pracy i teraz dalej w pracy i tak przez najblizszy tydzien
Prezeznty prawie juz wszystkie kupione i po woli do domku kurierami schodzą.
Edycik wydaje mi się że od of ważniejsze jest to co ty czułaś i teraz czekam na sikanko.
Miłego dnia wszystkimEdycik lubi tę wiadomość