Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chcę śnieg w Gdańsku !!! U nas strasznie wiało a dziś teraz słońce ale chmury się czają i widzę,że wiatr jest ale nie taki silny.
Paryzetko tak patrzę,jesteś już po terminie czy to był teoretyczny czas @? -
Dziewczynki Beta 2650
Ale się stresowałam zanim przyszedł ten wynik,więcej już jej nie robię bo mnie to zbyt dużo stresu kosztuje. Już ten wynik mnie fascynuje
U mnie również biało za oknem i jak się siedzi w domku to fajnie tak popatrzeć ale jak wychodzę na dwór to mi się już tak nie podoba bo do tego jest bardzo ślisko.
Paryzetka może @ nie przyjdzie. Spójrz na mnie tak się nie przykładałam i zobacz co wyszło Oby i u ciebie tak było.Paryzetka83, Milka1991, chmurreczkaa, Edycik, Smerfelinka, Imię_Róży, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiu ja się strasznie ciesze że Ci się udało i życzę Ci aby wszystko było jak najlepiej. Beta śliczna.
Edycik niech pęcherzyk rosnie i pęka i aby beta rosła jak u Kasi.
U mnie lipa. jak tylko widzę koniec dołu dzwoni teściowa i niby nie mówi nic strasznego dla mnie to jakby ktoś sztyletem mnie w serce ugodził. Dół powraca z jeszcze większym uderzeniemEdycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Kasiu piękna beat teraz dbajcie o siebie :*
Katiuszka skąd ja to znam...ale trzymaj się kochana.Dzielna jesteś i musisz dać radę.
Tak pięknie wczoraj padał śnieg za oknem a dziś cholera deszcz i ani śladu po śniegu. Jejku niech już spadnie śnieg,będzie mróz bo deszczu nie cierpię.Wrrr.
Lecę dziś na 15 na wizytę, bo tempka znowu ze mną igra.
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Katiusza tuleje mocno kochana Mocno za ciebie trzymam kciuki.
Edycik powodzenia na wizycie tempa spada w dół bo może szykuje się owulka bo pęcherzyka pięknie urósł Oby tak było trzymam mocno kciuki
Ja dziewczyny od wtorku wiszę na telefonie i wydzwaniam do klientek i je odmawiam. I powiem tak większość fajnie i miło reaguje ale niektóre to podnoszą mi ciśnienie. A tak po za tym mojego M niespodzianek nie ma końca wczoraj mi kupił telefonEdycik, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Katiuszka jak ja Cie rozumiem... trzymaj się i nie poddawaj.
Kasiu piękny przyrost bety, niezmiernie się ciesze Twoim szczęściem i życzę dużo zdrówka i spokoju na najbliższe miesiące. Wirusy przyjmuje w ilości nieograniczonej, może one u mnie coś zaradza i pomogą.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Edycik daj znać po wizycie, kciukam za piękną owulke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 11:34
Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Hej
Katiuszka :* przykro mi że musisz to znosić...tak bardzo trzymam za Ciebie kciuki, wierzę że musi sie w końcu udać!!
Edycik zaglądam tu i zaglądam, a tu żadnych wieści
Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17