Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mid wszystkie tu mocno trzymamy kciuki by wszystko było dobrze. Musi być i tej wersji się będziemy trzymać
midnight lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kasiu wielkie Gratulacje kochana Super,że wszystko ok. Rób badanka i czekamy na dalsze wieści
Edycik kciuki za owulację. To byłaś u szamanka czy u innego?
Chmurko kciuki za IUI i jeszcze większe aby Cię zaskoczyło i IUI nie było potrzebne
Smerfku
Mid jesteśmy z Tobą. Byłaś dziś u lekarza z tym ciśnieniem?midnight, Kasia1407, Edycik, chmurreczkaa, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Dzięki...
Znów się na trochę uspokoję jak w przyszły wtorek zobacze ze wszystko ok..
Kjopa byłam u rodzinnej, u niej miałam ok ciśnienie, ale zrobiła ekg-jest ok, i większa dawka drugiego leku. no i zwolnienie od dziś..
Nie chcę sie Wam użalać po prostu się boję...bardzo.
Niby wiem co mnie czeka w razie w, ale wolałabym tego znów nie przechodzic.
Jeszcze bardziej doceniam to,że mam młodą, jej jakimś cudem się udało, więc jest takim moim cudem.Kjopa3 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam
Mid kochana wcale ci się nie dziwię że się boisz. Po tym co przeszłaś sama bym była w strachu. Będzie wszystko dobrze, musimy się tego trzymać. Głowa do góry do wtorku to zleci Ja sama mam wizytę w przyszłym tygodniu i już się mocno stresuje.
Chmureczko kciukam mocno za ciebie i pamiętaj nigdy się nie poddawaj. Normalne czasami są chwile zwątpienia bo to normalne ale najważniejsze żeby się później z tego podnieść i walczyć dalej. Mocno kciukam za IUI wierzę że wam się wreszcie uda.
Edycik no to powodzenia za owocną owulkę. U mnie w tym miesiącu była też wyjątkowo bardzo wcześnie i patrz jaka owocna
U mnie dziewczyny wszystko szybko się dzieje dopiero co dowiedziałam się o ciąży a już od dzisiaj siedzę na zwolnieniu. Po tak intensywnej godzinowo mojej pracy jest mi strasznie ciężko się przestawić. Maż mój dziś przyszedł do mnie z pięknym wielkim bukietem czerwonych róż, zaskoczył mnie tym. W zyciu go tak szczęśliwego nie widziałam. Aż się łezka w oku kręci jak na niego patrze
A po za tym jutro uciekam na pierwsze badania Boże nie mogę nadal w to uwierzyćEdycik, chmurreczkaa, midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Mid ja również trzymam się wersji,że wszystko będzie dobrze kochana u Was.Nie ma innej opcji.
Kjopka ja dalej do Szamana, jutro kontrola.Ale coś czuje,że owu było wczoraj.Tak sobie tylko myslę ile musi miec pęcherzyk by pęknąc niby w necie 18-22mm wyczytałam, a mój to może z 15 wczoraj miał.Ehh.
Kasia no nie dziw się Mężowi jest przecież bardzo szczęśliwy, taką nowinkę mu zapodałaś radosnąmidnight lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Dziękuję Wam za miłe słowa, choć ja co do IUI mam małe przekonanie, zrobię kilka razy jeśli żołnierze Męża się nadadzą tylko dlatego, by nie mieć poczucia, że czegoś nie spróbowałam. Mamy na to cały następny rok. Potem tylko in vitro, taką podjęliśmy decyzję. W międzyczasie liczymy na głębszą diagnostykę genetyczną i immunologiczną. Może gdzie indziej jest problem?
Jeśli tak, to zamierzam go znaleźć.
Kasiu Mąż cały w skowronkach, godził się już z tym, że nie będziecie mieć drugiego dziecka, a tu taką piękną niespodziankę mu zrobiłaś Pięknie
Mid wiem jak strasznie banalnie to brzmi, tym bardziej w Twojej sytuacji, po tym co już przeszłaś, ale postaraj się odpoczywać i nie denerwować za bardzo. Ten stres też nie pomaga. Skoro masz zwolnienie to dużo odpoczywaj i grzecznie czekaj na wizytę. Będzie wszystko dobrze, musi do cholery być!!! Kciuki mam cały czas za Was zaciśnięte i nie puszczam aż do szczęśliwego rozwiązania w 40 tyg. ciąży
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyHej
Mid wierzę, że bedzie dobrze!!
Kasiu, no widzisz, jeszcze niedawno mieliście megakryzys, a teraz wszystko się pięknie układa a powiedz, wziełaś w koncu te sterydy ? czym sie zajmujesz w pracy ?
Edycik
no ciekawe , zobaczymy po USG
biorę się do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 08:00
-
nick nieaktualny
-
Hej
Kasiu cieszę się że maż tak dobrze reaguje, to musi być bardzo miłe. należy Ci sie po tym wszystkim.
Edycik kciuki za wizytę!
Chmurka trzymam kciuki! mimo Twojego nastawienia, mam nadzieję że się uda! a z genetyki i immunologii co planujesz zrobić?
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Lucc tak bralam te sterydy i wydaje mi sie ze one tez troszkę pomogly choć nie ukrywam ze bralam je jak mi sie przypomnialo bo totalnie sobie wszystko odpuscilam.
Mid kciukam za wizytę obys miala same pozytywne wiesci.
Ja czekam teraz na badania i powtarzam betę. Mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze -
nick nieaktualny
-
Mam jeszcze takie
https://drive.google.com/drive/folders/0B9QXKQqsyBFqMFg0ME9OR2pDQXM?tid=0B9QXKQqsyBFqU08wNDI2MHdfdDQ
https://drive.google.com/drive/folders/0B9QXKQqsyBFqeXZlQXpDbk1jRVU?tid=0B9QXKQqsyBFqU08wNDI2MHdfdDQ
zawsze można z tego skorzystać
ja już wydrukowałam sobie Boże Narodzenie z termomixem -
nick nieaktualny
-
hej
Mid trzymam cały czas kciuki żebyś tą ciążę donosiła do samego końca, a nawet dzień dłużej, na pewno tak będzie :*
Prenatalne masz w przyszłym tygodniu?
Kasia aaa super, piękny gest, niech już tak pięknie będzie do samego rozwiązania
No to teraz Ci się wszystko poprzestawia, nagle siedzisz w domu i się nudzisz, ale przyzwyczaisz się ja też od samego początku jestem na zwolnieniu i bardzo sobie chwalę tą nudę
Edycik ja też trzymam kciuki za ten cykl, masz piękne owulki, więc dziedzic musi w końcu się umośćić w Twoim brzuchu
Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny