Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzik ja również jeszcze raz gratuluję, po tylu cyklach starań, takie wiadomości cieszą tak, jakbym to co najmniej ja zaszła
Edycik kciuki za HSG!
u mnie nowy cykl, mam też dziś wizytę, wprawdzie mam @, ale już nie chciałam odwoływać, zobaczymy co doktorek wymyśli....Milka1991, madzikk lubią tę wiadomość
-
Hej
Edycik też trzymam kciuki za hsg. Oby szybko i ładnie poszło. Niech tam wszystko ładnie sprawdza, ewentualnie przepchaja i kolejny cykl będzie Twój
Katiuszka kiefy te szczepienia ? Możesz wcześniej umówić termin laparo?
Lucc to daj znać co doktorek wymyśli. Niech to będzie coś mądrego
Madzikk umowilas się już na wizytę ? -
Dzieki dziewczynki. Do mnie to nadal nie dociera. Moj P mi powtarza 'powinnas sie cieszyc', a ja ze ciesze sie, ale wogole tego po mnie nie widac, chyba nie dopuszczam tej mysli w razie jakby cos poszlo nie tak, ale czuje ulge ze zaskoczylo. Wczoraj sie czulam jak w jakims innym wymiarze, od soboty jestem senna. Dzisiaj dzwonilam do szpitala I kazali nasikac znowu pod koniec tego tygodnia, jak test wyjdzie pozytywny to mam dzwonic I umowia mnie na usg w 8 tygodniu. Mdli mnie juz ale po poludniu I jestem bardzo rozkojazona.
karolinams lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Madzik ja miałam identyko jak ty. Każdy do mnie mówił że inaczej sobie mnie wyobrażał jak dowiem się że się udalo. Ja się bardzo cieszyłam ale byłam przez długi czas w tak ogromnym szoku i stresie żeby wszystko było dobrze że nie umiałam tego szczęścia wylać na zewnątrz
Bardzo się cieszę że wreszcie się u Ciebie udało i mam nadzieję że reszta dziewczyn również niedługo wysika te dwie upragnione kreseczki
Edycik trzymam mocno kciuki za HSG :*
Lucc daj znać jak po wizycie no i tule z powodu tej wrednej @
A Ja właśnie czekam na wizytę do gina i będę podglądać jak tam ten mój mały fikolki strzelaLuccecita, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Lucc tulam za małpę a jak wizyta?
Edycik jak tam u Ciebie?
ja na razie szukam gdzie się zaszczepić ale w tym pipidówku to jakaś tragedia. Dzwoniłam dziś do gabinetu i pani mi powiedziałam że muszę zrobić 3 szczepionki co wydało mi się dziwne bo mi mówili że 2 no ale ok cena 48 zł to nie jest zła cena więc już chce się umawiać a pani pyta czy jestem zapisana u nich do lekarza pierwszego kontaktu. No nie (bo poco to druga strona miasta a gabinet mam pod domem) "no więc proszę pani przed każdą wizytą trzeba umówić się do internisty koszt 100" czyli zamiast zapłacić za szczepienie 2x 48 zł u nich jest 3 x 148 -
nick nieaktualnyHej,
madzik jak się czujesz?
katiuszka o masz, wszędzie koszty, wrrr
ja trochę nieusatysfakcjonowana po wizycie bez podglądu to tak bez sensu, wiecej podczas @ nie idę, z USG to czlowiek przynajmniej wie, za co płaci hehe
gin stwierdził, że próbujemy jeszcze stymulacji i dostałam Aromek 3-7 dc, zaczynam dzisiaj. maż ma dalej brać Fertilmana. no i tyle.
HSG też mnie czeka, tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo w maju gin idzie na 2 tygodnie urlopu, więc pewnie bliżej wakacji, cytologię i posiew mam powtórzyć, no i póki co brać ten Aromek.
-
Edycik I jak po hsg? Przezylas? Co lekarz mowil, bylo cos przetkane?
Lucc wazne ze jest dobry plan:) A co to jest ten aromek?
Katiuszka a nie moglabys sie sama w domu zaszczepic, tzn moze maz, niech tylko wydadza szczepionki.
Chmurka sie nie odzywala juz dlugo
Ja wygladalam na bardziej szczesliwa za kazdym razem jak ktorejs z was sie udalo. Narazie czuje sie dobrze, a rozkojazona jestem, ciezko mi sie skupic na czyms, moj refleks jest gorszy, musze bardziej uwazac jak jade skuterem, czuje sie jakbym byla w innym wymiarze, w innym wszechswiecie, taka dziwna lekkosc, nie wiem czy to hormony czy przez to ze jestem w szoku. Spie bardzo gleboko, ale przynajmniej sie wysypiam. Szefowi w oczy spojrzec nie moge, mam wrazenie jakbym cos przed nim ukrywala lub go oszukiwala I ze on sie zaraz domysli. Co za psychozaMilka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHEja
Madzik bądź szczęśliwa i uśmiechaj się coraz szerzej. Bardzo Ci gratuluję i cieszę się że Ci się udało. Szefem się nie przejmuj w końcu i jemu powiesz. A jak twój partner dumny?
A i popieram Luss zmien podpis
Lucc jak się czujesz?
Edycik co u Ciebie?
Ja mam teraz strasznie dużo pracy więc nie mam czasu nic załatwić. Szczepienie przeciwko żółtaczce muszę zrobić w gabinecie zresztą sama nie wiem czy umiałabym sobie zrobić.
-
Lucc czyli cos takiego jak clo, ja bralam zastrzyki, gonal na porost I ovirtelle na pekniecie.
Podpis zedytowany, na kolejna zmiane trzeba troszke poczekac;)
Kjopka urodzila:)Kjopa3 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyo proszę, gratulacje Kjopka !! Madzik przejmuje pałeczkę
swoją drogą, moje maleństwo w niedzielę kończy 6 lat
Madzik no coś takiego jak clo, Aromek niby łagodniejszy jest, nie upośledza endometrium, ma działanie nawilżające, poprawia śluz i nie ma takiego ryzyka przestymulowania, torbieli.
trzeba próbować
katiuszka na razie ok. załatw szybko te szczepieniaKjopa3 lubi tę wiadomość
-
Lucc chciałam coś wyczytać o tym aromku ale wszędzie jest o tym że to lek na raka...ech, ale widzę że ma fajne działanie...świat idzie do przodu my i nasze clo to już przeszłość
madzikk czekam na piękny suwaczek w stopce który u Ciebie oficjalnie dc ?
test powtarzasz w piątek ? czujesz się okresowo ? ja pamiętam że mnie tylko bolały piersi...i cały czas zaglądałam w majty czy @ się nie pojawiła
katiusza udało Ci się już załatwić to szczepienie?
czy ktoś wie co u Agi? madka to już chyba na amen wyemigrowała ?
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Lucc chciałam coś wyczytać o tym aromku ale wszędzie jest o tym że to lek na raka...ech, ale widzę że ma fajne działanie...świat idzie do przodu my i nasze clo to już przeszłość
dopiero forum-skarbnica wiedzy mnie uspokoiło hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 12:53
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Milka, dzisiaj 4 tydzien I 4 dzien:)
Test bedzie w niedziele. Okresowo sie juz nie czuje, ale dzisiaj bolal mnie brzuch I plecy tak jakby przeciazone byly, piersi mnie bola jak tylko przycisne, nie wiem czy to dobrze czy zle, ale jestem cierpliwa. Na suwaczek poczekamy do 8 tygodnia;)
Aaaa I dzisiaj czekolada mi smierdziala:)Milka1991, majju, karolinams lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk super objawy, plecy i brzuch standard a piersi na dniach pokażą, na co je stać jeszcze chwila jeszcze moment:-))
To po niedzielnym teście wbijaj do nas na fiolet:-))) czekamy z niecierpliwością))Milka1991, karolinams lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*